Игри за мобилни телефони

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Eve da pisam nesto pamentno i od mene za korisnicite na motorola odente na stranata www.modmymoto.com i registrirajte se pa potoa mozete da sputite mnogu interseni java aplikacii,skinovi,programi kako sto e moto sound go zasliva zvucnikot ovaa programa itn....:vozbud:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
офф-
ne znam so e problemot

Da ne e problemot do toa sto mozebi ima slaba 3d grafika.
да, смени му графичка :pos2: :pos:

он-

п.с. да самсунг, моторола, нец, лг, шарп и други модели немаат компактибилни јава игри, ако во случај ви ја отвори најчесто ке биде или на пола екран или црно бело. Ретко да се случи некоја јава игра за тие модели да биде компактибилни од некоја друга.

друго, на моторола в3... кхм... преку што ги инсталираш игрите? и како? (можеби проблемот е во инсталацијата)

KaZaN89

шуруп мајстор
Член од
2 јуни 2006
Мислења
193
Поени од реакции
25
ако си од Скопје помини кај мене у мобилара со 512мб флеш и ке ти стаам игри за К610 преку 20.000 комада...

за 6230 побарај си сам...

Дај ја да дојдам со флеш да ми стаиш за к610и.... :vozbud:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
абе сеа имам др компјутер и сите игри и апликации ми се на стариот. Иначе кога ке ги прекопирам на овој компјутер и FTP серверот ке биде активен па од таму ке си ги симнеш за помалку од пола саат :) то ке биде сигурно во теков на месецов.

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Ај еве и од мене една страна, али за спуштање ќе мора да си направите јузер. Ја од неа спуштам се.

http://www.zedge.net/

Се надевам дека ќе ви се допадне =)
Поздрав.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
A бе симнувам игри за Самсунг Д900, нели има два фајлови, ги праќам во мобилниот, и не се отвараат (not supported file format, така нешто).

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
jar. и jad.

Ми пишува дека се игрите за Самсунг Д900, ги праќам преку USB во Other Files, и оттука не можам да ги отворам, да не е до тоа? Бидејќи не можев да ги префрлам во applications/java world...
Ако имал некој искуство со овој мобилен, нека помогне, поздрав.

Член од
21 јули 2007
Мислења
73
Поени од реакции
0
Ко прво ти треба Nokia PC suite за да ги инсталираш игрите на мобилниот. симни го од тука. програмот е бесплатен. потоа имаш игри на претходните веб страни но глупи се пошто се бесплатни :wink: затоа ако имаш е-муле пиши gameloft и ќе ти најде многу јаки игри со екстра графика. имаш: brothers in amrs 2, batllefield 2, prince of percia 3, 2 fast 2 furious, need for speed most wanter, NFS undergroud (1,2)m fifa 206 и т.н. еве тука можеш да ги видиш игрите. секако можеш и да си ги купиш игрите.

и да не заборавам сите игри се .jar фајлови. мислам дека ќе ти ги прими.
A moze li nekoj malku da mi kaze kako da rabotam so Emule, prv pat go instaliram, Server? Acount? so e fintata... vo dva tri zbora?

fala.

Kajgana Shop

На врв Bottom