Игрици на интернет

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Аууууу....веќе повеќе од еден саат играм една проста игра и не можам да ја доиграм...многу сакам вакви "инспекторски" игри,тешки се ама пак ги играм.Играта е оваа: http://www.videojuegos.com/videojuegos.asp?j=1516

Jaс до негде стигнав односно ја отклучив соба 206 и таму ја има играта таа да се погодуват парови два по два...и едвај едвај ја доиграв и видов на позадината пишуваше OR
I
ON
Aма иако ги видов ми остана уште еден пар ама еден зад друг беа и не можев да ги ставам како пар и не знаев што да правам со буквите кои ги најдов...И сега малку помош од кајганџии да можеме да ја изиграме играта,инаку баш во претходната соба ја имаше загатката на ајнштајн а јас на азр си ја имав зачувано и одма ја решив

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Јас заглавив кај отклучувањето на вратата со шифра. Ај малце помош!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Батка,мислам да си го згрешил распоредот,овака иде:го уклучуваш светлото кое што е десно најнапред,го зимаш листот,го зимаш филмот од првата камера,ја вртиш сликата и го зимаш филмот од другата камера.Влагаш у соба 201,го отвараш сефот и ја решаваш загатката и пишуваш 4 dan green.Ти се појавува спајалица која ја земаш,кликнуваш на перница каде што ти дава нешто како карта со која се влегува во соба 203.Излегуваш од 201 и ќе ја земеш картата ќе ја ставиш на вратата и те пушта во 203 соба.Го зимаш тоа како календар и потоа ја зимаш спајалицата од претходната соба и го отклучуваш багажот/торбата.Тука ти дава карта од соба 203.Е сега влегуваш во соба 203 и има една јава игра(треба да имате инсталирано јава,мислам би требало сите да имате)и треба коцките да се ослободат по што се појавуват зборовите: ОR
I
ON
Aма се зафркнав со месечината дека ми останаа на крај четири месечини од кои две беа една зад друга и јас другите две ги кликнав и потоа тие не можев да ги ослободам по што не знаев што да правам со патоказот што ми го даде(ORION)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
И уште еднаш се зафркнав исто како минатиот пат ама овојпат ми остана тоа што е како око едно зад друго....како се нервирам...еве ви скриншот

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Е сега се намачив и ја решив ама пак ништо не ми даде....тууууу,ај ве молам малку помош...како што ви кажав патоказот е ОRION,а каде да го ставам тој пасвурд/збор си немам поим...пробав таму кај тоа што треба шифра за да се влезе ама не одговара таму(не ми дава да влезам со тој пасвурд)Помооооооош,се заборавив оваа вечер и се најдов со шорцеви на земјата во ходникот бууууууууу:ija:

manijak

Full of shit!
Член од
15 април 2006
Мислења
1.219
Поени од реакции
1
Ако ви се игра кошарка еве ви игрица :icon_lol:

П.С. Рекорд ми е 22

Kajgana Shop

На врв Bottom