Батка,мислам да си го згрешил распоредот,овака иде:го уклучуваш светлото кое што е десно најнапред,го зимаш листот,го зимаш филмот од првата камера,ја вртиш сликата и го зимаш филмот од другата камера.Влагаш у соба 201,го отвараш сефот и ја решаваш загатката и пишуваш 4 dan green.Ти се појавува спајалица која ја земаш,кликнуваш на перница каде што ти дава нешто како карта со која се влегува во соба 203.Излегуваш од 201 и ќе ја земеш картата ќе ја ставиш на вратата и те пушта во 203 соба.Го зимаш тоа како календар и потоа ја зимаш спајалицата од претходната соба и го отклучуваш багажот/торбата.Тука ти дава карта од соба 203.Е сега влегуваш во соба 203 и има една јава игра(треба да имате инсталирано јава,мислам би требало сите да имате)и треба коцките да се ослободат по што се појавуват зборовите: ОR
I
ON
Aма се зафркнав со месечината дека ми останаа на крај четири месечини од кои две беа една зад друга и јас другите две ги кликнав и потоа тие не можев да ги ослободам по што не знаев што да правам со патоказот што ми го даде(ORION)