Игор Трпески

Член од
24 септември 2011
Мислења
27
Поени од реакции
15
Јас се сеќавам на :

Го раздели воздухот на водород и кислород :D:D,
од времето кога имавме премиер лига на нашиве телевизии, не знам дали Трпевски го кажа ова ама ме падна од стол

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Сигурно тој го кажал тоа.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Данска ја победи Русија во борба за сребрениот медал и освои сребро на европското во Шведска...:facepalm:
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 23:11 ---
Сигурно тој го кажал тоа.
Го кажал Младен Делиќ пред 300 години...

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Идиот, благо-ретард што само заради татко му имал шанса у животот да дојде до микрофон и да излезе на тв. Комплетно се вклопува во целата некомпетентна збирштина од „новинари“ у Шител. Volume-от на тв-то ми е на 1 кога играат кошаркариве наши....

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.310
Поени од реакции
15.471
И за мене е Ок,мислите дека тие од странство се подобри (со исклучоци нормално)?.Сум слушал секакви цепеници.овој барем не е досаден како Солдатов на времето(додека топката е во воздухот да ви ги соопштам составите.....)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.143
Поени од реакции
8.103
Ептен се губи Игорче, со годините изгледа му доаѓа.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.172
Поени од реакции
18.234
Ako ова не беше фаул, тогаш како Чековски шутираше со десната рака преку левото рамо :eek:

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Може да го искористат во рекламине за абортус на полувреме што ни ги пушта латас....демек како секое говедо треба да добие шанса, па може ќе стигне и да коментира баскет.....

И за мене е Ок,мислите дека тие од странство се подобри (со исклучоци нормално)?.Сум слушал секакви цепеници.овој барем не е досаден како Солдатов на времето(додека топката е во воздухот да ви ги соопштам составите.....)
Кое странство? Еден Љубомир Николовски знаеше многу добри преноси од кошарка да праи со добра подготовка за утакмица и нормално познавање на основни правила на спортот - неписмениов ниту се подготвува, ниту знае правила....а реакциите му се како на пубертетлија - гласен, избувлив и тресе глупости...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.310
Поени од реакции
15.471
Љубомир Николоски е единствениот(буквално) навистина добар коментатор од Македонија, можеби и пошироко.Има еден србин на Еуроспорт кој стварно многу се разбира од многу спортови,ама другите се обичен просек.И оние фалените хрвати Блажичко и ......... не се баш којзнае што

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Коментирав на ФБ страна шо го тролаше и ми се закачи во порака. Далечната 2012..

K

kalimer0

Гостин
Објаснува нешто со суперсонична брзина (врска немам што кажуваше) и додава: "... само ви кажувам, да ви биде јасно!"

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ke se odmaraat i IGRACITE i navivacite i KOSARKARITE :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom