Goranco/Ivanco, samo samiot sebesi si mesija, dosta vekje so ona SRECEN DEN! NASIOT MESIJA... I samo da znaes mislam deka e protiv pravilata site postovi so golemi bukvi da gi pisuvas, onlajn toa e kako derenje, a ne e zdravo da se deres postojano, ke zaripnes...
Auu ustvari da zaboraviv ti bese mesija, ne ti otekuvaat tebe glasnite zici...
Ke zavrsam so edna misla, budalata pametniot budala go pravi...[DOUBLEPOST=1430235422][/DOUBLEPOST]
Имаше Иван предвидување за светсково ракомет ?
Дај конечно нешто така корисно да предвиди да се обложиме да добиеме нешто, што сме добиле од другите предвидувања? Нека предвиде некој резултат со 5 коефициент сите во добивка да бидеме...
KONSTANTIN TINO KAYASAROV ovoj prevarantov sakal crkva da registrira za rasturanje magii i isteruvanje dzavolii hahahhaha hahahahah.....................................
.2:0.0.0.0.0.0.$range0:0">http://www.vesti.mk/read/article/1685382/makedonija-ostana-bez-prviot-isteruvach-na-demoni
Шо сега, ќе ја туркаме конкуренцијата?
---------------------------------------------------------------------------------------
Он топик Иванчо, кажи дали да ти купам тастатура еве со Caps Lock-от одглавен, да си пишуваш слободно со мали букви, ќе ти ја порачам до Логинг од Скопје, до дома ќе ти ја донесат...
[DOUBLEPOST=1430236327][/DOUBLEPOST]
Аууу страшен си дечко... Па ти си бил ѕверка бе!
IQ мора да ти е 40
Само во случај ако мери со топломер
АУФ, УМРЕВ, ГОТОВО... ХАХАХАХАХХАХАХААХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[DOUBLEPOST=1430236514][/DOUBLEPOST]
btw кој сака да ја има оваа безценета ,,книга", ова врвно човечко достигнување и да види со кого делиме воздух
клик... едноставно просто да се наежиш
аЈ ДАЈ ЛИНК ОВОЈ РАСИПАН Е ДА ВИДАМ СО КОЛКУ ТРЕТМАНИ иВАН ЌЕ МИ ЈА ПОПРАВИ ТАСТАТУРАТА, ОД СМЕЕЊЕ cAPS lOCK-ОТ ГО ЗАГЛАВИВ...