Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

Теодор006

Научник
Член од
25 август 2013
Мислења
270
Поени од реакции
111
Goranco/Ivanco, samo samiot sebesi si mesija, dosta vekje so ona SRECEN DEN! NASIOT MESIJA... I samo da znaes mislam deka e protiv pravilata site postovi so golemi bukvi da gi pisuvas, onlajn toa e kako derenje, a ne e zdravo da se deres postojano, ke zaripnes... ;) Auu ustvari da zaboraviv ti bese mesija, ne ti otekuvaat tebe glasnite zici... :D Ke zavrsam so edna misla, budalata pametniot budala go pravi...[DOUBLEPOST=1430235422][/DOUBLEPOST]
Имаше Иван предвидување за светсково ракомет ?
Дај конечно нешто така корисно да предвиди да се обложиме да добиеме нешто, што сме добиле од другите предвидувања? Нека предвиде некој резултат со 5 коефициент сите во добивка да бидеме...:D
KONSTANTIN TINO KAYASAROV ovoj prevarantov sakal crkva da registrira za rasturanje magii i isteruvanje dzavolii hahahhaha hahahahah..................................... .2:0.0.0.0.0.0.$range0:0">http://www.vesti.mk/read/article/1685382/makedonija-ostana-bez-prviot-isteruvach-na-demoni
Шо сега, ќе ја туркаме конкуренцијата?:cool:

---------------------------------------------------------------------------------------

Он топик Иванчо, кажи дали да ти купам тастатура еве со Caps Lock-от одглавен, да си пишуваш слободно со мали букви, ќе ти ја порачам до Логинг од Скопје, до дома ќе ти ја донесат...;)[DOUBLEPOST=1430236327][/DOUBLEPOST]
Аууу страшен си дечко... Па ти си бил ѕверка бе!
IQ мора да ти е 40
Само во случај ако мери со топломер
АУФ, УМРЕВ, ГОТОВО... ХАХАХАХАХХАХАХААХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:pos::pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1430236514][/DOUBLEPOST]
btw кој сака да ја има оваа безценета ,,книга", ова врвно човечко достигнување и да види со кого делиме воздух клик... едноставно просто да се наежиш :tapp:
аЈ ДАЈ ЛИНК ОВОЈ РАСИПАН Е ДА ВИДАМ СО КОЛКУ ТРЕТМАНИ иВАН ЌЕ МИ ЈА ПОПРАВИ ТАСТАТУРАТА, ОД СМЕЕЊЕ cAPS lOCK-ОТ ГО ЗАГЛАВИВ...:pos::pos:

Последно уредено:

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
NAVISTINA IMA BOLNI UMOVI OVOJ Теодор006 IMA UMSTVENA MAKA PA MESA BABI I ZABI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AH TEODORCE TI TRBIT PSIHIJATAR HAHAHAHAHAHA

Член од
18 септември 2014
Мислења
828
Поени од реакции
747
Пишувај без CAPS бе иване ало ?? ненормален еден.

Давид!

Голем Ентузијаст
Член од
23 март 2015
Мислења
171
Поени од реакции
47
@goran001 Шо ќе му е психијатар ко имаме “месија“ како тебе.

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
tv zora bugarija ,,ivan iscelitel,, svetcki prorok edinstven bozji covek na planetata zemja ................Иван Изцелител от Македонија, предсказва с'битијата. Само по ЗОРА ТВ!

Давид!

Голем Ентузијаст
Член од
23 март 2015
Мислења
171
Поени од реакции
47
Ај оди научи правописно да пишуваш и литературно да се изразуваш, па после биди ’’исцелител’’ се разбира ако можеш.

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
AH SO TI E MESIJA SVETCKI POZNAT RAZBIRAS NASIO IVANCO CELIO BALKAN GO PISUVA EVE BUGARSKI VESNIK RAZBIRAS

Теодор006

Научник
Член од
25 август 2013
Мислења
270
Поени од реакции
111
Aj sega ivanco kazi so prajme, kako da go odglavime Caps Lock-Ot od tastaturata?

peac+tapanar

музицар
Член од
22 јануари 2015
Мислења
73
Поени од реакции
21
vistina razbiras blazo sega kazaa covecite na CNN tv u amerika deka asteroido go smenil praveco nekoja silna energija pocustvuvale satelitite na nasa deka od makedonija vo 23 caso i 30 minuti silna svetlina izlegla od makedonija vistina
Хаахах. Ѕто ке има до крајот до 70 та страна?ова како цитам се исто писе и споделува. Ова веке ми лици на лудница. Ова со македонски букви викате треба да се писува ама вака друг распоред на прсти,многу тешкооо.
[DOUBLEPOST=1433932773][/DOUBLEPOST]Хаахах. Ѕто ке има до крајот до 70 та страна?ова како цитам се исто писе и споделува. Ова веке ми лици на лудница. Ова со македонски букви викате треба да се писува ама вака друг распоред на прсти,многу тешкооо.
vistina razbiras blazo sega kazaa covecite na CNN tv u amerika deka asteroido go smenil praveco nekoja silna energija pocustvuvale satelitite na nasa deka od makedonija vo 23 caso i 30 minuti silna svetlina izlegla od makedonija vistina

Последно уредено:

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
NASIO MESIJA BIL PRIJATEL SO SITE POZNATI FACI U MAKEDONIJA I STRANSTVO EVE SO PISAL NA NEGOVIO FACEBOOK -----------------ЖЕНСКО СРЦЕ КРШАЧ ТИНЕЈЏЕРОТ КОЈ ГИ ИСПЕЈАА НАЈДОБРОТЕ ХИТОВИ НА МАКЕДОСКАТА СЦЕНА ГОЛЕМИОТ ,,САШО СПАСОВСКИ,, ПРИЈАТЕЛ СО НАЈПОЗНАТИОТ ВО СВЕТОТ ,,ИВАН ИСЦЕЛИТЕЛ,, еве ги хитовите што ги пееше цела МАКЕДОНИЈА на еден глас ,,не ги гаси свеќите,, . https://www.youtube.com/watch?v=Uyswe5GlvI0 и ,,пијан и млад,, . https://www.youtube.com/watch?v=mKMLNwniUYE и уште многу хитови...................................

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Лепотанов е утрово на Сител, лечи рак, ишијас, дискохернија, психички проблеми и се што е болест на човек, животно, растение и тн и тн :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom