Ладни се летата затоа што целокупниот воздух на земјата се лади, поради тоа што се повеќе луѓе користат еркон-дишни кои го разладуваат.,,EKSKLUZIVNO" OTKRIENA TAJNATA ZA VINOZITOTO I SANTI LEDOT NA JUZNIOT I SEVERNOT POL.ovaa ne se propusta procitajte vo intervjuto za puls24.mk vo dva dela............................................................http://puls24.mk/mislenja/intervjua/ivan-iscelitel-predviduva-eve-sto-ja-ocekuva-makedonija-ova-leto
Убаво си разбрал треба да се забранат сите клима уреди за да се спасиме.Ладни се летата затоа што целокупниот воздух на земјата се лади, поради тоа што се повеќе луѓе користат еркон-дишни кои го разладуваат.
Добро разбрав?
Досаден си ко Дијаманте у темана за Каролина Гочева пријателе. Излези , види живот подалеку од тастатурата, искулирај малце напиј се пивце ОЛАДИ се. Што си се загреал толку за тој твој пусти месија, да не му се ложиш дома?,,EKSKLUZIVNO" OTKRIENA TAJNATA ZA VINOZITOTO I SANTI LEDOT NA JUZNIOT I SEVERNOT POL.ovaa ne se propusta procitajte vo intervjuto za puls24.mk vo dva dela............................................................http://puls24.mk/mislenja/intervjua/ivan-iscelitel-predviduva-eve-sto-ja-ocekuva-makedonija-ova-leto
Процедурално:SEGA SE UVERIH DEKA NASIO IVANCO IMA VISTINSKA MOK KAJ ZANKO ,,NE BERI GAJLE VO NASA TV IVANCO SO DOKAZE I FAKTE POKAZA VIDEO I DOKUMENTE DEKA IMA 85 PACIENTA OD SIDA IZLECENO BRAVO SEKOJA CEST
Нарциси бе...Досаден си ко Дијаманте у темана за Каролина Гочева пријателе. Излези , види живот подалеку од тастатурата, искулирај малце напиј се пивце ОЛАДИ се. Што си се загреал толку за тој твој пусти месија, да не му се ложиш дома?
PRASAJ GO IVANCO RAZBIRAS A NE MENEФудбалов оригинал ти е бе ?
slusaj bratko ja u strumica u mojeto selo so tomos 15 sum glaven razbiras eden e goran maniken u novo selo e sega krivo ti e aКој е бре овој @goran001 што толку му прави маркетинг на Иван? Неколку страни назад постови еден куп со фалење... Абе дај немој да ме јебеш бре, земи фати си женска и еби нешто не ми го фали тука "Месијата" на форум и тролаш по цел ден. Ај овој Иван веќе знаеме дека е на пола пат до Бардовци, ама и овој членот тука на форумот треба изгледа да му се придружи, се гледа дека се иста бранша.
Аууу страшен си дечко... Па ти си бил ѕверка бе!slusaj bratko ja u strumica u mojeto selo so tomos 15 sum glaven razbiras eden e goran maniken u novo selo e sega krivo ti e a