Зошто ја играте WoW?

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Паметно Наркос, ти текнало, си можел да заглавиш ептен. :)

Инаку сум играл малце, можеби 1 месец додека беше хит, а и тогаш не ја играв премногу... по 2 саати макс... инаку играта е направена за да те направи зависен од неа, затоа баталете ја додека можете, тешки глупости е. Инаку, запрашајте се... која ви е крајната цел во WOW? Зошто играте по 10-12 часа дневно? За левел? И после кога ќе го достигнете крајното ниво што ќе правите? Нема крај таа игра, затоа е и бескорисна и според мене глупава...
Играта е буквален Кеш Машин... напраена е за да те напраи зависен и некој нуб да праи пари од неа...

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
играта е интересна, пред се поради што бара концетрација вештина и harcore играње односно нема простор за слаби играчи ако сте таков карактер..

мене конкретно ми помогна во многу работи во животот, ја играв нецела година по 8-12 сати на ден. точно уништува социјален живот итн инт.

ама пак има добри работи во тоа:
harcore играњето односно она што се вика фармање по 12 саати ми помогна да стекнам работна навика и засега ми помага кога треба да седам над кинга повеќе од 2-3 сати.. резонот е"ако за епик седев по 12 зошто не за диплома"?

нешто српско-хрватски поднаучив оти немав појма пред тоа

и нешто англиски

~~KASAP~~

God is a DJ
Член од
27 мај 2007
Мислења
824
Поени од реакции
4
Играта е буквален Кеш Машин... напраена е за да те напраи зависен и некој нуб да праи пари од неа...
Pa ako tolku e nub nemal da moze da ja napravi... A ti ako si tolku pameten napravi nekoja podobra igra pa moze ke ti ja igrame....
:helou::helou::helou:

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
zaso li ja igrame ???? poso e zavisna u pi^ku materinu ednska navlece li se na neja posle nema odtazuvanje ...
Глупости... Јас играв по 3-6 сати на ден порано... може да се рече дека бев заразен. Иам LvL 70 priest na Dunemaul server ... Name Rica . но финтава ми беше... Јас играв помалце од шо играа фрикојте... и пак напрајв 6000 голда со скининг и хербализам... Но едноставно ми се скурчи и го остадов акаунтот... уште го иам али не е активиран... а не ни планирам дур не ми се соигра! Да напрам заклучок... WoW не е ептен заразна(бар за мене) и ја играм од забава.... Ги жалам тие со немет живот и игрет хард коре ... Едноставно не вреди! Ty all

Unstoppable

Баниран
Член од
27 јануари 2007
Мислења
702
Поени од реакции
0
За да влезиме во Европската Унија требаат три работи: играње WoW, играње WoW и многу играње WoW!

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
За да влезиме во Европската Унија требаат три работи: играње WoW, играње WoW и многу играње WoW!
Апла забеган ти по WoW а ? Играв јас долго време, 2години...шитнав тоа акаунтот, си ги вратив парите и + заработив нешто. =)

Играва се игра од досада, најтежок чекор е купувањето на акаунд...а ако го сториш тоа, ти отиде најмалце 1година пред ПС. После ако треба и кредит од банка ке земеш за да купиш гејмкард ако немаш пари. :):)

Член од
16 август 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
Stvarno neznam. Veke ja igram dolgo vreme ja igram i sum Night Elf_Hunter lvl. 70. Kako droga mi e mene, po cel den igram ni skolo ni niso ne gleam drugo. NEMA PODOBRA MMORPG IGRA U SVET :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
*hahah* а да земеш приклученото кукиште и да рипнете у када со вода?

ма дајте wow. ..Wow алоо ...
убава, супер игра, интересна за луге со карактер и кои знаат да кажат стоп. Да имат умерено играње.. а не да баталиш и школо и секс лајф, и другари и се живо и диво за една wow. ..

V

Viktoranius

Гостин
Кој како сака си го живее животот.

И јас играм Wow, минимум по 6-7 часа на ден, па што ?

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Па глупо е.Не би трошел 6 саати на ден за игра.На пример многу од моите другари играат Conquer и ептен е глупо во друштво.Се одделуваат и зборуваат само за тоа немаат идеја за што друго би зборувале.Полека се одделуваат и од друштвото и никаде не одат ни во град навечер, па ни на некоја екскурзија од училиште.Постојано ја играат таа проклета,скапана,глупава игра.И што кога ќе играш цел живот?Ќе станеш најдобар во светот?И што потоа немаш никаква добивка само залудно потрошени тинејџерски години во играње игра која нема крај а не добиваш ништо друго освен спондилоза и пукалца со дупли диоптер.

Kajgana Shop

На врв Bottom