Kako zakluci po elkata ziti seAjde da pocekame Vlade da se izjasni, ja po elkata sum 90% siguren deka sam zivee.
Elkata ti e napravija na racionalen prakticen covek koj ne mu e bitno doteruvanje oplemenuvanje, cisto simbolicno da se kaze deka si ucevstvuval. Dena ako te zeme kje imate nova pobogata elka so lampioni.Kako zakluci po elkata ziti se
Ocigledno djabe, duri ne postiram slika kako sedime vo isti bluzinja pred elkata onaka nasmeani, srekjni i veseli, za Zoki obavezno i djukicot ke mora da go fati kadarot oti mislam djabe ako i to ne e na slika, nema da bidi to tou pravo si
ne go zadevajte
lani stavi slika vo nekoja tema od spalnata kako lezi do nekoja za da ni dokaze deka ne zaboravil kako
Никогаш не се вреѓај сам себе, и да си, ќе си најдеш некоја подебелка и ќе си уживате во пастрмајка заедноЗатоа што сум свиња дебела!
Беља направив...@Goyathlayyy sega slikata ja bara
Dede ne te znam, nekoja slika od net si stavil. Ajde i Dena da ja pocekame da vidime dali ima interes i da ve spoime.@Goyathlayyy sega slikata ja bara
Не држи Владе, пушта вода, мајстор не ми помага веќе...треба нова гумичка... Затоа и ти не чекај многу, ајде да ве споиме со Дена на време додека не ти клапне и на тебе мочалотоSo be pozdrav, se podmocna tro, ne drzi ventilot poke
Mnogu mi znaci vaka so mi go zabravte gajletoНе држи Владе, пушта вода, мајстор не ми помага веќе...треба нова гумичка... Затоа и ти не чекај многу, ајде да ве споиме со Дена на време додека не ти клапне и на тебе мочалото
Хоуп е мажена, а Владе нејќе такви...џабе му се улизувашеInteresno Vlade kako gi drzish rabotite u magla, cile mile ne si jasen i glasen..... imash zena nemash, si ne si gej... i Houp tuka ja fati na kondicija....
Sakash li so Dena ili ne? Ako ne kazi zashto ne.
Не лажи за да ми ги земеш потенцијалните удвачари ко што вика Дена.Хоуп е мажена, а Владе нејќе такви...џабе му се улизуваше
Zoki izvini vaka ali koj kur faktor si ti pa da moram da ti kazamInteresno Vlade kako gi drzish rabotite u magla, cile mile ne si jasen i glasen..... imash zena nemash, si ne si gej... i Houp tuka ja fati na kondicija....
Sakash li so Dena ili ne? Ako ne kazi zashto ne.
Mislis od kobila na magarica potocno, draga moja HoupНе лажи за да ми ги земеш потенцијалните удвачари ко што вика Дена.
Владе си имаше шанса, право мртов коњ, па сега што би рекле старите кога сме кај коњот, од коњ на магаре драги мој Владе стигна.
Aha misli siХоуп е мажена, а Владе нејќе такви...