Незнаев дека профилов е на Баба ВанѓаЈанлаш си, не само што се мерат, туку и се гледаат.![]()
За 2-3 мин планирав да почнам да гледам филм, баш добар хорор али гледам главните личности ги имало на слики настранаПовели, отприлике вака изгледам.
Права Ева.
![]()
Фала, ај ако немаш шо да прајш бујрум, таман ќе ме видиш на сурат. А можи и ќе ме бендисаш.Не заборавај дека како Баба Ванѓа и на сон можам да ти се појавам.
Онака, колку да те изгрголешкам тројчка.
Ај, со арно да си го гледаш филмот.![]()
Пиши ми, па ќе се договориме, ама слика да покажат и двете страни, не само едната.И јас сакам слика по ПП
![]()
НајсериозноОва сериозно во порака твое сликче![]()
Ти ми се јавуваш на сон?Таму сум веќе, само ти уште не знаеш.
Вклучи го телевизорот.![]()
Нкц, јас само ти ги мрсам конците на берзата.Ти ми се јавуваш на сон?
Не мислиш дека ептен ќе му е забегаме оф-топик на темава, муабетот ни тргна во сосема друг правец.
Не мислиш дека ептен ќе му е забегаме оф-топик на темава, муабетот ни тргна во сосема друг правец.
Да ми прочиташе во мислењата отпрлика ќе дознаеше колку ги имам, со оглед на тоа што бев матурантка оваа година сеа со сигурност знаеш, нема потреба и бројка да кажувам, се издадов веќе.![]()
A jaс па мислам дека добивам ангелски совети за на берза...ништо ова пројдоа тие времиња кога на сон на луѓе им се јавува ангели чувари...отиде светот во џенем...неможе ни едно асално провидение да добиеш деновиве.Нкц, јас само ти ги мрсам конците на берзата.![]()