Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
А бе вие на шала на смеа 16 страни напраивте на темава...
Туку до кај сте...е*нувате нешто или?

V

Vlad II Draculea

Гостин
Буковец напиша:
А бе вие на шала на смеа 16 страни напраивте на темава...
Туку до кај сте...е*нувате нешто или?
ебам пари вчаршија..

ај бе ми треба за дипломска да усовршам оралка кај
жена, некоја заинтересована за обавувајне на функцијата, предмет на мојот случај???

Член од
21 септември 2005
Мислења
198
Поени од реакции
0
Vlad II Draculea напиша:
ебам пари вчаршија..

жена, некоја заинтересована за обавувајне на функцијата, предмет на мојот случај???
Mnogu ti e ostar klunot :eek:ftopic:

V

Vlad II Draculea

Гостин
DreamBeatDream напиша:
Mnogu ti e ostar klunot :eek:ftopic:
пеер зато ме турка на оралка то професоро мамата. па се договоривне да идам со допломската така. иначе порен е се.. бев денеска ка стружење.. сега е напраен како слабо трупиче за поголемо задовољство

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Vlad II Draculea напиша:
ебам пари вчаршија..

Shto e toa oralka??? Se kaj se videlo da se ora zena...??? Ushte ne rascistivme so seksot ti na oranje ke oish...hmmm cudno? A toa oralkata so ralo se prai ili...?:coffee:

V

Vlad II Draculea

Гостин
Allita напиша:
Shto e toa oralka??? Se kaj se videlo da se ora zena...??? Ushte ne rascistivme so seksot ti na oranje ke oish...hmmm cudno? A toa oralkata so ralo se prai ili...?:coffee:
Абре не ме забарајте со ниски дела бе деца.. за такви работи си ги имате проофесорите јас сеуште не сум завршен кога че средам со дипломската тогаш.. сега сеуште сум неук да предавам и да ве внесам во водите.. треба пак да се цитирам..

книга сама не зборува, треба да се чита!!!! .ај сега сите ниско левелни секс познаниици нека се соберат и поделат во групи и нека работат сами со присуство на некој доцент, или професор...

јас сум сега во потрага на материјал за мојот експеримент.. т.е. во потрага на женско кое че ми дозволи да ги научам тајните на оралнионт начин на секс... пошто ова било скрос друга таматика, сложено слична со самиот секс

Член од
21 септември 2005
Мислења
198
Поени од реакции
0
Vlad II Draculea напиша:
пеер зато ме турка на оралка то професоро мамата. па се договоривне да идам со допломската така. иначе порен е се.. бев денеска ка стружење.. сега е напраен како слабо трупиче за поголемо задовољство
:pos: :pos: :pos: oralka kaj profesorot, menjaj toa peerishteto baraj profesorica ;)

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Vlad II Draculea напиша:
Абре не ме забарајте со ниски дела бе деца.. за такви работи си ги имате проофесорите јас сеуште не сум завршен кога че средам со дипломската тогаш.. сега сеуште сум неук да предавам и да ве внесам во водите.. треба пак да се цитирам..

книга сама не зборува, треба да се чита!!!! .ај сега сите ниско левелни секс познаниици нека се соберат и поделат во групи и нека работат сами со присуство на некој доцент, или професор...

јас сум сега во потрага на материјал за мојот експеримент.. т.е. во потрага на женско кое че ми дозволи да ги научам тајните на оралнионт начин на секс... пошто ова било скрос друга таматика, сложено слична со самиот секс
ti vrska nemash, a diplomska spremash... ke si prasham jas nekoj drug...ti baraj si zena da ja orash...a toj shto nema kniga...a...? kako ke nauci shto e seks....?

I racno se pravi ...hmmm....kako toa racno so dvete race ili so edna....?
nenormalen ke oral zena....

V

Vlad II Draculea

Гостин
DreamBeatDream напиша:
:pos: :pos: :pos: oralka kaj profesorot, menjaj toa peerishteto baraj profesorica ;)
пеер не ме остава ни наиспит да му појдам.. незнам шо е финтава.. зато сега барам женска за да можам да го положам... мамата

V

Vlad II Draculea

Гостин
Allita напиша:
ti vrska nemash, a diplomska spremash... ke si prasham jas nekoj drug...ti baraj si zena da ja orash...a toj shto nema kniga...a...? kako ke nauci shto e seks....?

I racno se pravi ...hmmm....kako toa racno so dvetw rce ili so edna....?
nenormalen ke oral zena....
книга кој нема, можи да ги научи тајјните во претходниве страни на постовите.. . рачно се прави то се полага како приемен.. ако го немаш досеа рачното положено шо се трудиш јас незнам... ама мислам дека кај жени рачното иди во потешка фаза.. нешо со страни тела имаше дејство.. незнам јас толку прашај професор

јас не реков дека незнам за сексо ама не се замарам со почетници додека не добијам надимак ... вака само ввремето го арчам..

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Vlad II Draculea напиша:
пеер не ме остава ни наиспит да му појдам.. незнам шо е финтава.. зато сега барам женска за да можам да го положам... мамата
koja zena ke ti dade da ja orash...mene ne mi e jasno?

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Леле видов ПИЧКАА!!!! ФИЈУ! погадно нешо у живот не сум видел! Како негативец од лош сај фај филм! пер гадно бе! а ко ќе стиснеш цицка ко....ко...ко ќеса песок или вода да стискаш....ептен фрики :devil2:

V

Vlad II Draculea

Гостин
Allita напиша:
koja zena ke ti dade da ja orash...mene ne mi e jasno?
а мори.. оралката не се ора.....ехее дечишта слушај ваму се. i should say this only once. то е посебен правец, посебна тематика во сексо... ти кажав, нема врска со орање.. дефиницијата после праксата че ја добиете.. ама гледам никоја не ме дружи за праксава, ја пак че ја чекам мара...

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Toreador напиша:
Леле видов ПИЧКАА!!!! ФИЈУ! погадно нешо у живот не сум видел! Како негативец од лош сај фај филм! пер гадно бе! а ко ќе стиснеш цицка ко....ко...ко ќеса песок или вода да стискаш....ептен фрики :devil2:
hmmmm... i jas vidov ama ubava beshe...shto znam...

Kajgana Shop

На врв Bottom