Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

Беркут

Мрчатор
Член од
12 април 2010
Мислења
10.051
Поени од реакции
15.026
pred gospod site sme luge ... ama takov zakon imame nie :):):D:D
ako vie fakate edna albanka nie fakame 10 makedonki :)
немам проблем....ако македонките немаат проблем :) нивна работа....
јас само искажав мое искуство со албанка :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
pred gospod site sme luge ... ama takov zakon imame nie :):):D:D
ako vie fakate edna albanka nie fakame 10 makedonki :)
Зошто одма споредба дека вие фаќате 10 македонки ? Што , се чувствуваш посупериорен од мене поради тоа што си албанец ?
Ајде повели . Продолжи со тоа твое размислување. Ако толку имате закони зашто не живеете аскетски и хумано ?
Зошто само такви сексистички и крволочни закони продолжувате да следите ? Не смее да оди со некој од друга религии , крвни одмазди итн итн. .. А каде се Куранските учења за љубовта и милосрдието , симпатијата и емпатијата ? Или како вам ви одговара.
Искрено жал ми е .

Член од
1 април 2011
Мислења
25
Поени од реакции
3
Зошто одма споредба дека вие фаќате 10 македонки ? Што , се чувствуваш посупериорен од мене поради тоа што си албанец ?
Ајде повели . Продолжи со тоа твое размислување. Ако толку имате закони зашто не живеете аскетски и хумано ?
Зошто само такви сексистички и крволочни закони продолжувате да следите ? Не смее да оди со некој од друга религии , крвни одмазди итн итн. .. А каде се Куранските учења за љубовта и милосрдието , симпатијата и емпатијата ? Или како вам ви одговара.
Искрено жал ми е .
ne se pravam ja posuperioren tuku makedonkite ne pravat taka zosto tie gi sakat parite ...

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
citav nekoi komenti ovde jas kako albanec i ako sto nemam sestra pa da imav ako taa otide so nekoj makedonec ako jas ne no nekoj od clenovite na mojata familija ke go ubija i taa i makedonecot :):) a za makedonski devojki sum imal i ja i moite prijateli tie ne ne sakat nas pa gi sakat parite :S:S
Аоооооооооо имал македонски девојки тој, срце тој, па како прво не знаеш да пишуваш, јас се кладам не знаеш и убаво да зборуваш, а имал македонски девојки, не девојка туку девојки, ебачиште си бе ц ц ц ц ц....Те верваме сите овде биди спокоен.....

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Албанките не им даваат на Македонците им даваат само во Газ се прават невини и затоа македонците не одат со Албанки.... :)

ANTIKMAKKEDON

Патриот
Член од
6 јуни 2011
Мислења
27
Поени од реакции
6
Има мошне едноставно објаснување... сите се или свршени од раѓање или нејзите експресно ќе ја свршат штом малку пркне. Сум бил сведок на вистинска војна кога се обидоа да свршат една девојка (со некој постар иселеник) а оваа веќе имаше врска со момче од тука... И како што реков, јаки конфликти има и ако врската е помеѓу албанка и албанец а истата е "неодобрена" од семејствата.

Плус албанките од секогаш (99%) се држеле и се држат настрана и ретко контактираат со македонци... фобија ли имаат или што, уште не сум паметен да сфатам.
Имам лично искуство со неколку албнки. Без да претерувам ,самите ми се нафрлаа...Еве еден пример: Се работеше за една расна албанка но што би рекле народски бесна,нескротлива.Седевме еден до друг на една семејна веселба.Беше облечена комплетно во бело а таа бујна црнка.Веднаш ме касна за срце,но поради фактот што беше албанка,си ги прибрав рацете и немав кој знае колку желба да ја легнам.Братот и беше присутен,плус полицаец,плус наоружан.Не покажа горем интерес за мене,освен тешкиот поглед,од кој морав да ги тргам очите кога ќе ни се сретнеа погледите.Игравме и танго, а во моја чест(за да наздравиме),испи еден албански коњак.Друштвото го напуштив нешто порано бидејќи на друго место во исто време имавме закажано да играме карти...
После ова слатката албанка почна да ме прогонува.Бараше и ги пронаоѓаше моите телефонски броеви,тел.броеви на работно место и сл. Телефонските разговори траеа доста долго.Да напоменам дека не беа испуштени ниту најомилените сехс пози,бакнежите,омилени пијачки,јадачки.филмови литература и што уште не.Нејсе.Знаевме се еден за друг,но јас како маж не се одважив да прифатам некој од бројните предлози за непосредна средба и бев нарекуван за кукавица,геј и слично.Најпосле попуштив на притисоците.

.

Едноставно се предадов но не се пишманам.Девојката беше фантастична.Се омажи кога најмалку тоа го очекував.Во САД.

?

..........

Гостин
Бидејки живеам во средина каде што нема ич албанци, лично познавам само неколкумина албанци во земјава, пријатели кои немат никакви предрасуди не се хардкор националисти ниту хардкор верници ,кул тип на луѓе, веројатно и затоа ми се пријатели, неколкупати во нивно друштво се случувало да има албанки исто така кул личности ослободени од прангите на глупоста, фини девојки модерни и пријатни......и то
Е сега зошто македонците не фаќаат албанки? епа незнам колку фаќаат колку не али јас ке си кажам мое мислење како јас гледам на работите, би бил со секаква девојка која има слободен ум, размислува рационално и без предрасуди, но не би сакал да сум со хардкор верничка муслиманка па макар и христијанка таквите ми се најодбивни, бидејки сум атеист кој ги почитува религиите, но не поднесувам личности кои се хардкор верници и цела животна филозофија започнува и завршува со верата..
Националната припадност воопшто не ми смета....

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Според мене момците ги одбегнуваат албанките поради предрасудите во општеството. Ако имаат девојка која е албанка веднаш наидуваат на критики. Според мене не е страшна работа ако некој македонец и албанка се во врска, си се сакаат зошто да не. Но ете ја големата уста на јавноста, ниту еден дечко не сака да му се лепат етикети и затоа се трга на страна....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
1.Верата кочи,кога би била христијанка би имала и други сфаќања и нема проблем.
2.Албанците(муслиманите) се поконзервативни и затоа се остручаваме.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
156
Поени од реакции
149
Одговор на прашањето поставено во насловот на темата: можеби немаат можност. Албанки не сум приметил по ноќните клубови низ Скопје, така да никогаш не сум имал можност да запознаам една. Можеби немаме ист круг на движење.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.922
Поени од реакции
83.171

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
И ја сум имал два бивши дечковци Македонци, па не се фалам по форуми.
--- надополнето: Jun 26, 2011 6:29 AM ---

Стај слика од тебе, да те видиме колку си личен.
a shto ima za falenje tyka??!lol jas samo odgovoriv na temata, ako sakav da se falam nesto ke kazev za mojot bivs italjanec ili irec. dodeka sme na toa dali se falam ili ne jas ke kazam Ne, od prviot cekav mnogu poveke bevme vi vrska 1 god imase golema ljubov, jas bev spremna za se no toj ispadna na kraj deka ne bese ne deka ne me sakase tuku ne bese dovolno maziste, vtoriot bese samobndisan posto bese ubav uopsto ne bese nekooj interesen osven izgledot pa i vkrevet ne beshe bash.. kako prviot lol i ete zatoa ne se falam a da bese sprotivnoto nemase zosto da ne se falam...
--- надополнето: Jun 26, 2011 11:21 AM ---
И ја сум имал два бивши дечковци Македонци, па не се фалам по форуми.
--- надополнето: Jun 26, 2011 6:29 AM ---

Стај слика од тебе, да те видиме колку си личен.
a shto ima za falenje tyka??!lol jas samo odgovoriv na temata, ako sakav da se falam nesto ke kazev za mojot bivs italjanec ili irec. dodeka sme na toa dali se falam ili ne jas ke kazam Ne, od prviot cekav mnogu poveke bevme vi vrska 1 god imase golema ljubov, jas bev spremna za se no toj ispadna na kraj deka ne bese ne deka ne me sakase tuku ne bese dovolno maziste, vtoriot bese samobndisan posto bese ubav uopsto ne bese nekooj interesen osven izgledot pa i vkrevet ne beshe bash.. kako prviot lol i ete zatoa ne se falam a da bese sprotivnoto nemase zosto da ne se falam...

Kajgana Shop

На врв Bottom