Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

Член од
20 мај 2011
Мислења
47
Поени од реакции
13
со ова ми докажа само тоа што јас долго го знам,но тие самите го негираат пред останатите(а друго мислат)
Така е! Како сакаш сврти муслиманот пред се ќе проба да го заљдоволи Алах, а не себе си.

S

Shellshock nam67

Гостин
Ко шо рече Peaceful,не се дружиме,а и кога сите све земаат на врв срце ништо чудно.
Ни македонец ќе и пријде на албанка од страв да не го згазат од ќотек нејзините 17 браќа нит пак албанец.
Ретко се дешава.
Мене ми е мањебитно.
Само да не е бот.
пријателе ако си фраер ќе ти даде и албанка само да има дискреција ако решила таа самата ништо не можа да ја спречи ипак е жена
а поитро од жена нема

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
Не би рекол дека е така ..... Читај го ова.
Најдов една интересна статистика во весник кој ме изненади.

-Бројките покажуваат дека од 2003 година досега, браковите меѓу Македонци и Албанци расте. Минатата година бројката изнесувала 137, од кои 16 се кога невестата била Македонка, а момчето Албанец, додека бројот на склучени бракови на Албанка со Македонец е 121. Во 2007 година, бракови меѓу Македонка и Албанец имало 19, а на Албанка со Македонец – 169. Една година порано, нивниот број изнесувал 246, од кои меѓу Албанка и Македонец биле склучени 227 брака. -

Инаку јас познавам 2-3 такви бракови и сите се Македонка со Албанец иако испадна дека тие всушност се многу ретки.Така да го имав спротивното мислење. Јас не сум бил никогаш во врска или брак со Албанка иако мислам дека имало симпатии некој меѓу мене и 2-3 Албанки али, останало на тоа. Во последно време доста се социјализарам доста со муслиманки (Индонезики, Индики) и мислам дека се доста фини, културни и обзирни.

Ај толку од мене вие сега вадите теории за ова ако имате некои.
друже а во статистичкава информација ја пишуваше ли возраста на лицата кои стапиле во брак. Информацијата е сигурно точна но во реалноста сликата е поинаква. Младите македонки се тие што се мажат за шипци (муслимани) и старите беќари се тие што се женат за албанки (католици).

иначе јас познавам еден поранешен македонец кој се ожени со албанка (од оние чоколадираните) ...иначе човекот нема 3 чисти во главата и плус сега се вика Љутви а и во џамија почнал да иде. Така да таквите како овој баш и не се некој приемр
--- надополнето: Jun 7, 2011 12:19 PM ---
а нефаќам албанка, србинка, хрватица, словенка, германка.... затоа што немам ниту потреба ниту пак каква било причина за тоа. Има многу македонски девојчиња кои ми ги исполнуваат сите мои критериуми и кога е сето тоа така зошто воопшто да си ставам здрава нога во трн

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Нека нашите девојки одат со шипци, така ќе би претопиме! Нашиве девојки уствари мислат за добар соживот, затоа го прават тоа ;) Се разбира дека сум ироничен. Македонки одат со Албанци за пари, спонзоруши. А Македонци не одат со шиптарки оти им е страв, а и тие се поконзервативни.

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Не би ми пречело ако се укаже прилика.

Член од
1 април 2011
Мислења
25
Поени од реакции
3
citav nekoi komenti ovde jas kako albanec i ako sto nemam sestra pa da imav ako taa otide so nekoj makedonec ako jas ne no nekoj od clenovite na mojata familija ke go ubija i taa i makedonecot :):) a za makedonski devojki sum imal i ja i moite prijateli tie ne ne sakat nas pa gi sakat parite :S:S

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
хахаха абе шипо ружни се, имаат криви заби очи нос.... завиткани се толку многу за да неможе да продре смрдеата... не фала нејкам да идам со шiптaрка! :D

proud_89

Legenden sterben nie!
Член од
17 јануари 2011
Мислења
147
Поени од реакции
87
И на крај краева муабетот не е македонец или албанка туку религија!
Религијата го попречува мозокот!

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
добро е читал некои коментари погоре... значи знае да чита... тоа ме радува
--- надополнето: Jun 8, 2011 2:54 PM ---
И на крај краева муабетот не е македонец или албанка туку религија!
Религијата го попречува мозокот!
не туку лепотата го попречува :D

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Од многу фактори.. Никој не сака да биде бркан и да настрада од страна на братот,братучедот,татко,чичко,комшија,тетин,некој далечен роднина на девојката од албанска националност (овие сите заедно идат во група..)
Непривлечноста на девојката..
Не го знае доволно мојот мајчин јазик - македонскиот јазик, нема да имаме добра комуникација..
итн,итн...
Се разбира дека има исклучоци..

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
citav nekoi komenti ovde jas kako albanec i ako sto nemam sestra pa da imav ako taa otide so nekoj makedonec ako jas ne no nekoj od clenovite na mojata familija ke go ubija i taa i makedonecot :):) a za makedonski devojki sum imal i ja i moite prijateli tie ne ne sakat nas pa gi sakat parite :S:S
Абе ... ми се повраќа од таквите како тебе.
Дај одјебете со националистички и религиски верувања во демократска држава. Ако на неа и е убаво и не е присилена - што има врска ако е со „македонец“ . Македонецот е помалце човек од албанецот ? Албанката е помалце девојка од македонката ? Христијанинот е нешто помалце од муслиманот и обратно ?
Луѓе сме пред се, а љубовта е помеѓу луѓето. И патем - како тоа тебе ти е дозволено да одиш со „македонка“ а на неа не ?
Лично не сум имал многу контакт со девојки од албанска националност и не сум имал можност да имам некоја за девојка. Баш би сакал да се запознаам со некоја , чисто на пријателска основа да прашам што мисли она на ваква тема.

Беркут

Мрчатор
Член од
12 април 2010
Мислења
10.051
Поени од реакции
15.026
добро бре.......сеуште мислите дека Албанците се најизолиран народ?
одговор на прашањето на темата: Зашто Македонците не фаќаат албанки за девојки? мој одговор: фаќаме

Член од
1 април 2011
Мислења
25
Поени од реакции
3
Абе ... ми се повраќа од таквите како тебе.
Дај одјебете со националистички и религиски верувања во демократска држава. Ако на неа и е убаво и не е присилена - што има врска ако е со „македонец“ . Македонецот е помалце човек од албанецот ? Албанката е помалце девојка од македонката ? Христијанинот е нешто помалце од муслиманот и обратно ?
Луѓе сме пред се, а љубовта е помеѓу луѓето. И патем - како тоа тебе ти е дозволено да одиш со „македонка“ а на неа не ?
Лично не сум имал многу контакт со девојки од албанска националност и не сум имал можност да имам некоја за девојка. Баш би сакал да се запознаам со некоја , чисто на пријателска основа да прашам што мисли она на ваква тема.
pred gospod site sme luge ... ama takov zakon imame nie :):):D:D
добро бре.......сеуште мислите дека Албанците се најизолиран народ?
одговор на прашањето на темата: Зашто Македонците не фаќаат албанки за девојки? мој одговор: фаќаме
ako vie fakate edna albanka nie fakame 10 makedonki :)

Kajgana Shop

На врв Bottom