Зошто дополнително да се усложнува целата работа?

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
И што сега Pere?
Да паднеме во очај? Да кренеме раце?
Да оставиме левите и десните да ни ја скројат иднината и уништат државата?

Не, него треба, штом они не можат да се сплотат, ние да се сплотиме. ние, македонскиот народ.
Ние ги носиме на власт, ние и ќе ги тргаме ако одат против нашата држава.

Не се сите партиски полторини. Има и многу македонци. И тие знаат што е најдобро.
Нема место за демотивирање.
Доста аналитики, префрлања вини...Време е за акција, обединета и единствена.
Па за наша Македонија се работи, сфатете!
Никако несмее да се крени раце !!! никако несмеј да му се остави то на 3-4, го напишав во контекст на тоа дека се многу различни сваќањата и секој во македонија од политичарите мислам а посебно СДС ги интересира футељата... јас не сум партиски определен јас сум ГОРД МАКЕДОНЕЦ таков и ќе си останам цел живот

Види Пере,јас во вакви ситуации,не размислувам како правник,ниту е момент за тоа.
Остај ти левици,десници.
кога се работи за вакви прашања т.е за државата,не треба да се гледаат левици и десници.
Они во слободно време може и да се колат мЕЃу себе,не ме интересира,АМА КОГА Е ВО ПРАШАЊЕ МАКЕДОНИЈА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ИМА ТАКВИ ПОДЕЛБИ!
А како ке ги сплотиме? Никако неможат желбата за власт е поголема кајнив .... од било што
А има. Има. Јебига. кај е вели шумата, не можам да ја видам, ми пречат дрвјата.
Е има, има и то многу!!!

Член од
26 јануари 2008
Мислења
61
Поени од реакции
1
abe koj go ebe nato be, do sega bez nato bevme, bevme, postoese makedonija postoese, postoea makedoncite postoea, kolku drzavi ne imaat przinato=povjeketo, a ako ne ne primat vo nato povlekuvame vojski od segde i da vidime dali ke placat ili nema da placat, bitno nie ke sme MaCedoniA

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А како ке ги сплотиме? Никако неможат желбата за власт е поголема кајнив .... од било што

!!
Е па тоа е она што мене ме боли,а и останатите Македонци.
Тоа што желбата за власт е поголема и повредна од националниот идентитет.
Ќе се најде ли во ова време некој политичар што е прво Македонец?

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Ќе видиме, се надевам дека после букурешт нема да го мразам и Грујо и ВМРО ко овие другиве... се надевам ќе си остани на она што го рече дека Македонија е превисока цена за влез во НАТО...

OBI VAN

Kenobi
Член од
5 мај 2006
Мислења
127
Поени од реакции
0
Ќе видиме, се надевам дека после букурешт нема да го мразам и Грујо и ВМРО ко овие другиве... се надевам ќе си остани на она што го рече дека Македонија е превисока цена за влез во НАТО...
kakko trgnala rabotata izgleda ke se mrazime i sami sebesi a ne grujo i drugite

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
се кажуваат неколку зборови

ТОЧНО ТОА им е целта, да создадат таков впечаток кај народот, и да паѓате во некакви депресии!!!

ако со ладна глава малку ги подзачиташ темите и размислиш, ќе видиш дека има 4-5 дебили од СДСМ и 2-3 од ДПМНЕ на форумов.

ОСТАНАТИТЕ имаме горе долу слични желби и размислувања.

Тоа се вика психолошка војна, во која тоа паразитите од СДС етпен јаки играчи се!

НЕ НАСЕДНУВАЈТЕ на гомнава, зато шо пропагаторите од СДС НЕ СЕ МАКЕДОНЦИ, и НОРМАЛНО дека ќе се смејат дури ве гледаат како си ги вадите очите тука!

Партиските војници од ДПМНЕ кои дробат по форумиве се или бугараши или премногу глупави да сватат што прават, па затоа и тие не се подобри!

Ама немојте да паѓате на такви ефтини демагогии!

ТВРДАМ ДЕКА НЕМА ПСИХИЧКИ ЗДРАВ МАКЕДОНЕЦ ПО РОД КОЈ БИ РАЗМИСЛУВАЛ СЕРИОЗНО ЗА ПРОМЕНА НА ИМЕ, СО ЦЕЛ ДА СЕ ВЛЕЗЕ ВО НАТО!!!!!!
pssst... не паѓајте на провокации :)

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ

Браќа и сестри МАКЕДОНЦИ ...

...НЕМА ПОВЕЌЕ ОТСТАПКИ...

Никој, ама баш никој не смее да потпише документ за промена на името...а ако некој (било кој да е тоа) се дрзне тогаш ќе излезиме сите на улиците и ќе го урнеме ние самите уставниот поредок на земјава и ќе го повториме Романското сценарио од 1990 (че го обесиме за мадина на Камен мост и жив че го одериме предавникот-без разлика кој е тој). Не сум член на ВМРО ДПМНЕ, на СДСМ ни на никој друг политички субјект но искрено верувам во премиерот и се надевам дека че ги издржи притисоците,во спротивно ... пишав погоре...:pop: !!!

А за НАТО...Искрено сакам да влезиме и таму и во ЕУ ама со крената глава , а не со свиткана кичма, значи под вакви услови ...кој го ебе НАТО... !!!:salut:​

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Браќа и сестри МАКЕДОНЦИ ...

...НЕМА ПОВЕЌЕ ОТСТАПКИ...

Никој, ама баш никој не смее да потпише документ за промена на името...а ако некој (било кој да е тоа) се дрзне тогаш ќе излезиме сите на улиците и ќе го урнеме ние самите уставниот поредок на земјава и ќе го повториме Романското сценарио од 1990 (че го обесиме за мадина на Камен мост и жив че го одериме предавникот-без разлика кој е тој). Не сум член на ВМРО ДПМНЕ, на СДСМ ни на никој друг политички субјект но искрено верувам во премиерот и се надевам дека че ги издржи притисоците,во спротивно ... пишав погоре...:pop: !!!

А за НАТО...Искрено сакам да влезиме и таму и во ЕУ ама со крената глава , а не со свиткана кичма, значи под вакви услови ...кој го ебе НАТО... !!!:salut:​
Работата е во тоа што НАТО изгледа сака да не ебе нас.:toe:

Член од
18 јануари 2008
Мислења
260
Поени од реакции
7
Па нормално дека ќе не ебе кога има помагачи од внатре,уште еднаш предавниците си го покажаа вистинското лице.Нашите безкичмењаци само ова знаат да го прават:pusk:

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
А кој е тој што ја усложи ситуацијата???

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Мислам дека како што почнаа да наметнуваат нови услови (името), слободно треба да ги прекинеме преговорите за НАТО (да одиме малку со обратна психологија, после можда тие ќе не молат) и да речеме не фала, нејќеме да влеземе во ваква организација која си ги прекршува своите правила.

Само за жал не се толку храбри нашиве политичари.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.018
И мене натаму ми оди паметот, иако не сакам ни да мислам..Нато му требаме за наместо американци македонци да има во Авганистан и Ирак, и нафтоводот да му врви низ нашата земја..Поточно на америте тоа го сакаат...Она Саркози денеска од контакт ме изваде...Кој сака да се собере да му напишеме книга, (за да не поддржи) ама со наслов книгата...“Саркози:Како да се разведете од сопругата, на брз и едноставен начин„

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
“Сакам да им порачам на сите граѓани на Македонија дека нема да дозволам ниту еден политичар, ниту една политичка партија со разни сценарија да им наштетат на интересите на Македонија и на граѓаните на Македонија. Ова се сериозни времиња и Македонија има капацитети да се справи со сите предизвици со мудрост и разум, со одговорност, со гордост и достоинство“, изјави Груевски.

Браво за ова. Но, ако попушти пред било кој притисоци
(амбасадори, ЕУ, Нато, опозиција, албанци, цигани, татари...) тој ќе е најголем виновник, бидејќи го има последниот збор.

Kajgana Shop

На врв Bottom