TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Ни се закануваат дека ако не го смениме името, нема НАТО.
Па што?
Кој го ебе НАТО. Со таков услов, јас не сакам НАТО.
Со таков услов, нема човек во Македонија, Македонец, што би сакал во НАТО(Освен Шекеринска, Крадемарули, Дебилијан и останатата СДС тајфа)
Е сега, зошто се доведовме до ваква хистерија, да пцуеме по кој стигнеме?
Зошто дозволуваме да си играат со нас и нашите нерви?
И се вергла, и се вергла, brainwash машинеријата по медиумите е веќе почната и се работи на тоа дека „ако не влеземе во НАТО, за нас е крајот на светот“, и слични бљувотини...
Луѓе, не подлегнувајте! Не паѓајте под пропаганда!
Еднаш за промена сплотете се и гласно за цел свет да знае: Македонија на Македонците!
Докурца ми е веќе од целава тензија што почна од понеделникот а верувам ќе трае до пред самитот на НАТО во (за нас)историскиот Букурешт...
Па што?
Кој го ебе НАТО. Со таков услов, јас не сакам НАТО.
Со таков услов, нема човек во Македонија, Македонец, што би сакал во НАТО(Освен Шекеринска, Крадемарули, Дебилијан и останатата СДС тајфа)
Е сега, зошто се доведовме до ваква хистерија, да пцуеме по кој стигнеме?
Зошто дозволуваме да си играат со нас и нашите нерви?
И се вергла, и се вергла, brainwash машинеријата по медиумите е веќе почната и се работи на тоа дека „ако не влеземе во НАТО, за нас е крајот на светот“, и слични бљувотини...
Луѓе, не подлегнувајте! Не паѓајте под пропаганда!
Еднаш за промена сплотете се и гласно за цел свет да знае: Македонија на Македонците!
Докурца ми е веќе од целава тензија што почна од понеделникот а верувам ќе трае до пред самитот на НАТО во (за нас)историскиот Букурешт...