Зошто девојките одат секогаш во WC во парови?

Член од
27 февруари 2005
Мислења
213
Поени од реакции
3
Eko1 напиша:
SuperGirl:
znaci spored toa kolku shto svativ jas ti odish non stop so drugarkata vo wc bidejki dodeka ti "mochkash" taa te drzi za race za tvoje dupe da ostane nedoprano od valkanata sholja..... taka :?:

Hhhmmm.... znaci zatoa poveketo devojki imaat epten ubavo razvieni muskuli na racete.... jas pak sve se mislev deka toa im e od vezbanje na spravi.... :lol:
А колку што ја гледам, ти слабо сфаќаш :wink:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
SuperGirl напиша:
Затоа што е боље да паднеш у депресија него у септичка јама. Ете затоа!
Ova kako da go svatam?.... t.e. eve kako go svajkam.... za da ne padnesh vo jamata ti treba drugarkata da se drzish...sepak moram da priznaam depresijata malku me buni... :?:

Osven ako imash nekoj epten petosmislen recnik koj shto jas ne go razbiram... pa ustvari si sakala da kazesh:
Vo wc-to odam so drugarkata da si diskutiram koj decko me gleda a koj ne... i na kogo ke mu se pushtame vecerva i kako da reagirate vo muabetite za da ste maksimalno koordinirani ako nekoe treto lice vi se pikne vo situacija.... ili neshto slicno.... :lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Nemav ni jas crvena tanga ... ustvari ti Fortune ne se pravi deka ne znaes ... neli si gi drzime koga sme zaedno vo wc? Po toa logicno e i da si se soblekuvame :lol: :wink:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
A ke kaze nekoja ustvari zoshto odite po dve ili toa e nekoja skriena tajna genetski kodirana vo vas pa nie mashkite i da ni ja kazete nema da ja svatime?

Член од
14 мај 2005
Мислења
12
Поени од реакции
0
Заради договарање стратегија.

Член од
27 февруари 2005
Мислења
213
Поени од реакции
3
Уууууу јеботееее човек не може да ве стигне. Мора на рифреш да му се заглави курсерот :D Одам ја....

exit

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Eko ako me procita ke me razberese ... okej sala na strana ... ne se raboti za nikakva strategija nego onaka opsto ... pravime muabet ako se ceka red, da ne sedime onaka bezveze, si poddavame nesto sminka, mirisce, toaletna ova ona ... i si cuvame vrata ... sekako poneprijatno e mene da mi otvori nekoj vrata odkolku na masko, neli? Vo celost toa se pricinite osven ako ne im se odi zaedno na dvete pa poradi toa da trgnat zaedno.

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
SuperGirl напиша:
Уууууу јеботееее човек не може да ве стигне. Мора на рифреш да му се заглави курсерот :D Одам ја....

exit
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aj uoz abaut tu sej d sejm :lol: :lol: :lol: :lol:

supergrl does it ... so SuperGrl how do u do that??? - mislam na mocanjeto koa si sama :lol: :lol: :lol: :lol: - iskocena so deckoto na kafe i ides u WC ... kako uspevas sama? :? :? :? :? :? :P :P :P :P :wink:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
divine напиша:
Nemav ni jas crvena tanga ... ustvari ti Fortune ne se pravi deka ne znaes ... neli si gi drzime koga sme zaedno vo wc? Po toa logicno e i da si se soblekuvame :lol: :wink:
Ne sakav da kazam pred site ma! Leleeeee... Abre koga ke izlezeme pak za da odime zaedno vo wc? Da si gi drzime?!?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
FortunE напиша:
divine напиша:
Ne sakav da kazam pred site ma! Leleeeee... Abre koga ke izlezeme pak za da odime zaedno vo wc? Da si gi drzime?!?
Neznam za tebe, ama jas uste utre bi izlegla ... am ne za drugo nego mi se odi vo wc so tebe!!! Veke preku glava mi e sama da odam :place: :lol: :lol: :lol: :wink:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Vie mazite nemate potreba da odite po dvajca vo wc, zatoa shto mochate svrteni so grb, a nie klekuvame! Ako nekoj otvori vrata?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
divine напиша:
Neznam za tebe, ama jas uste utre bi izlegla ... am ne za drugo nego mi se odi vo wc so tebe!!! Veke preku glava mi e sama da odam :place: :lol: :lol: :lol: :wink:
Utre ke izleguvame jas, Devilish i Ninja, znaesh deka imate pokana za so nas! Ke odime na najubavi mesta, so najubava muzika i najubavo ke ni e vo wc! Idash so nas, taka?

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
FortunE напиша:
divine напиша:
Macedalien ... na naredna gej zurka da gi soberesh ovie 2 :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Lele mi tekna nesto strasno na tvojot muabet Fortune!!! Ednas bev izlezena ama vo drug grad so edno dobro drugarce ... e arno ama od tolku pienje normalno mi se odese vo wc ... i sega nema da go vlecam nego si zaminav SAMA ... vleguvam vnatre gledam wc-to pogolemo od moevo internet kafe ... onaka celo prazno i na drugiot kraj od vratata imase nuznik :lol: :lol: :lol: I normalno deka pojdov nemozev da izdrzam ... i caak taman si kleknav otvara vrata eden pijan! Me gleda go gledam, me gleda go gledam ............ i zamina! Posle taa trauma sakate da odam sama vo wc? Nikad vise!!!

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Tolku li e vazno zasto odat po dve ili po tri u wc? :)

Vazno e deka u kurac idat po edna. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom