Зреењето е последна фаза у развој, да не бидат престарени тогашZreli.
Па незнам, комплексно е многу ако ме сакаат повеќе одеднаш. Јас со една одвај на крај излегувам, камо ли со повеќе.Za zenskite sto ne te sakaat![]()
Имам чуено дека не секогаш се случува.Зреењето е последна фаза у развој, да не бидат престарени тогаш![]()
Мажите се како винотоЗреењето е последна фаза у развој, да не бидат престарени тогаш![]()
До кај 50, после ни куче не ги моча.Мажите се како виното
П.С. до душа, некои никогаш не созреваат![]()
На пример, зрели мене ми звучи многу досадно. Без ентузијазам, без ведринаZreli.
Сега треба да се влезе во дефинирање што е зрел.На пример, зрели мене ми звучи многу досадно. Без ентузијазам, без ведрина![]()
Лошо момче што станало добро.Сега треба да се влезе во дефинирање што е зрел.
Не треба многу! Зрел е секој човек кој сваќа дека се’ што лета не се јаде.Сега треба да се влезе во дефинирање што е зрел.
Porasni pa vidi deka pak moze da si vedar.На пример, зрели мене ми звучи многу досадно. Без ентузијазам, без ведрина![]()
А можеби и добро момче кое престанало да биде момче.Лошо момче што станало добро.
Убаво ми е зелен вакаPorasni pa vidi deka pak moze da si vedar.
Сигурно сте еден од оние што никогаш не помислиле да одат војска затоа што мама и тато подкупиле... Туку многу нешта се учат и челичат во војска само зависи шо човек си.150 мажи заедно спијат, дркаат и се тушираат, си свират серенади, метат двор, трпат искомплексирани старешини и еднаш на 2 месеци испукуваат по некој куршум. Ептен мажествено, нема што.
Кој е штосот со волот и бикот?Штосот за бикот и волот на ридот ви е класика на разлика во опит![]()