Оти ти се пронаоѓаш у муабетов бе Скај?
Ова што ја го зборам е за мужи 40+, јер курцу време пролази за жал, ни едно женско не ми дошло у сала со нешто заглавено у чмар, све е тоа мужјаци 40+ што сакаат да искусат се пред да го пензионираат братот.
Знаев дека си скромен ама не до толку..како и да е фала бац ми значи..Тебе господ не те исправа, не па јас.
Поправив деУ Чикаго не сум бил така што не знам што е модерно таму. И пак фала му на универзумот што не знам уште некоја декаденција плус на човештвово.
Еве да ти одговорам дека ме цитираше додека чекаш одговор од овој Скај што го праша зошто се пронаоѓа.
За ОНС одма би дошол ама годините и биолошкиот саат ми викаат дека треба сериозно да се најде нешто за долгорочни цели.Поправив де
И дој коа сакаш, има сингл сестри пун кур, можда малку смириш некоја женска
Латино имаш колку сакаш ко лубеници да ги лупаш, па што ти направи највише ќеиф зимајЗа ОНС одма би дошол ама годините и биолошкиот саат ми викаат дека треба сериозно да се најде нешто за долгорочни цели.
Има ли некое традиционално латино чупе ?
Знам дека многу цепаат балкански менталитет и осеќам или 100% ќе се мечнеме или 100% ќе си корнеме коси
Знам ама зборам за традиционални, не за воук. Воук на претек ми искачаат на ИГ.Латино имаш колку сакаш ко лубеници да ги лупаш, па што ти направи највише ќеиф зимај
Има и такви не многу ама има, имам баш една со мене што работи, бонбонаЗнам ама зборам за традиционални, не за воук. Воук на претек ми искачаат на ИГ.
цена инбокс ?Има и такви не многу ама има, имам баш една со мене што работи, бонбона
Ne nasednuvaj na reklamite, ke ti tovari nekoja ostetena cisto za inaet, krajot ne ke mozes da mu go najdes.цена инбокс ?
PlagijatorСега ми е јасно зошто ти на форумов изиграваш лошо момче, манијак..Правиш фора да те засакаат тетките
Abee soooooНеверството е само и само во врска со изневерувачот, небитно пол. Искрено одвратно ми е. За други пороци ај, ама ова не црвена, крвава линија ми е. Личноста го прогласувам за умрено.
Прво, немаше потреба од крајните сценарија на варања, јас пак ќе кажам, изживеан, неизживеан, ако е хетеро маж и нешто убаво пројде покрај него ќе го погледне, што се вика ќе го испоштува, нема ништо лошо во тоа, но вие жените одма со варање го врзувате, зашто забога, зарем вие не загледувате?
Луси, де ѕирни ако не ти е тешко, некоја млада специјализантка на психијатрија.. ?Поправив де
И дој коа сакаш, има сингл сестри пун кур, можда малку смириш некоја женска
Ваљда за ЗурлаЛуси, де ѕирни ако не ти е тешко, некоја млада специјализантка на психијатрија.. ?
За другарче прашувам
Е да бе... за Зурла !Ваљда за Зурла