Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.568
Поени од реакции
13.999
Не бе нема врска луѓе сме таман работа,ако нешто погрешам тука е мојот брат и драг пријател @McLovin да ме исправи,уживај..
Тебе господ не те исправа, не па јас.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.076
Поени од реакции
27.557
Оти ти се пронаоѓаш у муабетов бе Скај?
Ова што ја го зборам е за мужи 40+, јер курцу време пролази за жал, ни едно женско не ми дошло у сала со нешто заглавено у чмар, све е тоа мужјаци 40+ што сакаат да искусат се пред да го пензионираат братот.

У Чикаго не сум бил така што не знам што е модерно таму. И пак фала му на универзумот што не знам уште некоја декаденција плус на човештвово.
Еве да ти одговорам дека ме цитираше додека чекаш одговор од овој Скај што го праша зошто се пронаоѓа.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
У Чикаго не сум бил така што не знам што е модерно таму. И пак фала му на универзумот што не знам уште некоја декаденција плус на човештвово.
Еве да ти одговорам дека ме цитираше додека чекаш одговор од овој Скај што го праша зошто се пронаоѓа.
Поправив де :icon_lol:
И дој коа сакаш, има сингл сестри пун кур, можда малку смириш некоја женска :D

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.076
Поени од реакции
27.557
За ОНС одма би дошол ама годините и биолошкиот саат ми викаат дека треба сериозно да се најде нешто за долгорочни цели.
Има ли некое традиционално латино чупе ? :love:
Знам дека многу цепаат балкански менталитет и осеќам или 100% ќе се мечнеме или 100% ќе си корнеме коси :icon_mrgr:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
За ОНС одма би дошол ама годините и биолошкиот саат ми викаат дека треба сериозно да се најде нешто за долгорочни цели.
Има ли некое традиционално латино чупе ? :love:
Знам дека многу цепаат балкански менталитет и осеќам или 100% ќе се мечнеме или 100% ќе си корнеме коси :icon_mrgr:
Латино имаш колку сакаш ко лубеници да ги лупаш, па што ти направи највише ќеиф зимај :D

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.076
Поени од реакции
27.557
Латино имаш колку сакаш ко лубеници да ги лупаш, па што ти направи највише ќеиф зимај :D
Знам ама зборам за традиционални, не за воук. Воук на претек ми искачаат на ИГ.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
Знам ама зборам за традиционални, не за воук. Воук на претек ми искачаат на ИГ.
Има и такви не многу ама има, имам баш една со мене што работи, бонбона :pipi:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.237
Поени од реакции
23.801
цена инбокс ?
Ne nasednuvaj na reklamite, ke ti tovari nekoja ostetena cisto za inaet, krajot ne ke mozes da mu go najdes.
Zeni se toa, ne si igraj, ke te krkni ni krk nema da recis :(
Автоматски споено мислење:

Сега ми е јасно зошто ти на форумов изиграваш лошо момче, манијак..Правиш фора да те засакаат тетките :pos::pos:
Plagijator ;)
Автоматски споено мислење:

Неверството е само и само во врска со изневерувачот, небитно пол. Искрено одвратно ми е. За други пороци ај, ама ова не црвена, крвава линија ми е. Личноста го прогласувам за умрено.
Abee sooooo

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.076
Поени од реакции
27.557
Прво, немаше потреба од крајните сценарија на варања, јас пак ќе кажам, изживеан, неизживеан, ако е хетеро маж и нешто убаво пројде покрај него ќе го погледне, што се вика ќе го испоштува, нема ништо лошо во тоа, но вие жените одма со варање го врзувате, зашто забога, зарем вие не загледувате?

Член од
14 август 2018
Мислења
4.954
Поени од реакции
11.196
Луси, де ѕирни ако не ти е тешко, некоја млада специјализантка на психијатрија.. ?
За другарче прашувам :rolleyes:

Член од
14 август 2018
Мислења
4.954
Поени од реакции
11.196
Ваљда за Зурла :cautious:
Е да бе... за Зурла !
Него не го управа ни Мирољуб Петровиќ на ранчот со фулл пансион да му отиде..

За мене си барам некоја, шо ќе рече: ааа добра е, се поправа овој, не е за фрлање :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom