Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.078
Поени од реакции
27.557
Тетоважи, пирсови.. па и на к*р,
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :pos: :pos:

Кој ретардиран исклучок е ова ?
Нигде немам приметено овој тренд мажи ова да го прават како на пример женски што ставаа пирсеви на пупак и брадавици.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :pos: :pos:

Кој ретардиран исклучок е ова ?
Нигде немам приметено овој тренд мажи ова да го прават како на пример женски што ставаа пирсеви на пупак и брадавици.
Ваљда дека немаш интерес у курцимпалци :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Ја неам ништо од тоа кое го наведе,вил ју мери ми?
Има време млад си, ова се дешава у мидл ејџ крајсис.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.555
Поени од реакции
3.342
Немаш, ама затоа си глуп као даска.
Фала ти бац ухх ми требаше вакво отрезнување пошто се занесов по Луси,увек си тука за мене..Ти си ми најдобар пријател..

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.078
Поени од реакции
27.557
Ваљда дека немаш интерес у курцимпалци :icon_lol:
Фала му универзумот, господ, боговите, природата.

Реално со примериве прикажувате само некои крајности што се помалце од 10%. Башка сериозно ако има такви ќелави, набилдани со кајли околу врат сигурно нема да седат на форумов туку ќе мањачат на ИГ и ФБ. Затоа не знам зошто го спомнувате овој пример.

Член од
16 јули 2021
Мислења
347
Поени од реакции
715
Дека па вие мажите сте олицетворение на перфекција.. шијем ти га ..

Тетоважи, пирсови.. па и на к*р, набилдани со стероиди и ќељви, 20 години помлади пичици јер да се види кој сум јас и шо све можам.
Исти кур сме сите не се коси младичу.
За ќељави, може, ама одма ќе ти кажам тоа не е имиџ по избор кај еден маж, ќе почне да иде косата јабана па ајде имиџ боље да е и да ја бричам глаата неголи да личам на Зидан е логиката.
А со другите глупости (иако се малкцинство и во двата пола) повеќе сум видел жените се глупираат, не мажите. Ако има еден на 50 мажи стероидизирани (може да се нормално набилдани, не бројам такви тука), со пирсови и/или со тетоважи, тој број кај жени (без тоа стероидизирани) е една на 20тина. Пак малинство, но повеќе.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.078
Поени од реакции
27.557
За ќељави, може, ама одма ќе ти кажам тоа не е имиџ по избор кај еден маж, ќе почне да иде косата јабана па ајде имиџ боље да е и да ја бричам глаата неголи да личам на Зидан е логиката.
А со другите глупости (иако се малкцинство и во двата пола) повеќе сум видел жените се глупираат, не мажите. Ако има еден на 50 мажи стероидизирани (може да се нормално набилдани, не бројам такви тука), со пирсови и/или со тетоважи, тој број кај жени (без тоа стероидизирани) е една на 20тина. Пак малинство, но повеќе.
Ова го докажува и фактот што многу повеќе НВО пропаганди се насочени кон жените отколку кон мажите затоа што науката а и праксата оддамна имаат докажано дека жените помалце разумно повеќе емотивно размислуваат и затоа се емотивно изманипулирани за се и сешто.
Мал милион примери има.

Член од
22 август 2022
Мислења
694
Поени од реакции
2.026
@Лаик ,ти рече дека жените имале се' не знаев дека само мислиш на Ева. Нејсе, сме различна фреквенција на доста полиња, ја жалим случај шо се дрзнав да реплицирам нема више.

@YoucancallmeV , овде има сѐ повеќе од имиџ што почнуваат да го прават јер задно време кружи еден стереотип дека келавите имале поголемо либидо.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.078
Поени од реакции
27.557
@YoucancallmeV , овде има сѐ повеќе од имиџ што почнуваат да го прават јер задно време кружи еден стереотип дека келавите имале поголемо либидо.
Да, и црнците имаат поголем од сите :pos: :pos: :pos:

Член од
16 јули 2021
Мислења
347
Поени од реакции
715
@Лаик ,ти рече дека жените имале се' не знаев дека само мислиш на Ева. Нејсе, сме различна фреквенција на доста полиња, ја жалим случај шо се дрзнав да реплицирам нема више.

А ок, е ова не го знаев, ако е така, катастрофа, но ќе кажам по набљудување (од око, не сум праел статистика), има повеќе ќелави, ама не толку многу (повеќе) би рекол, значи и трендот не ги афектира до толку мажите.

Член од
22 август 2022
Мислења
694
Поени од реакции
2.026
Да, и црнците имаат поголем од сите :pos: :pos: :pos:
Или вицот со Кинескиња што го изварала мужот и му рекла мислев дека си ти.:icon_lol:

И мене ми е смешно. Овде имаше еден дечко познат и жена му ги прашува еден на стендап што работат, женава вика дома мајка сум. Ја прашува колку години има детето и оваа вика кое колку години има, пет ги имаме за 12 години брак. И овој комичар е уствари на зезанција го кажа, ааа точно е тоа дека ќелавите имаат повисоко либидо. Откако стана тоа видео вирално, човек луѓе околу мене почнаа глави да бричат. И тоа не делува само кај мажи туку условна реакција Павлов ко астрологијава шо ни е, одма и жениве почнаа да загледуваат такви. :ROFLMAO:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.078
Поени од реакции
27.557
И мене ми е смешно. Овде имаше еден дечко познат и жена му ги прашува еден на стендап што работат, женава вика дома мајка сум. Ја прашува колку години има детето и оваа вика кое колку години има, пет ги имаме за 12 години брак. И овој комичар е уствари на зезанција го кажа, ааа точно е тоа дека ќелавите имаат повисоко либидо. Откако стана тоа видео вирално, човек луѓе околу мене почнаа глави да бричат. И тоа не делува само кај мажи туку условна реакција Павлов ко астрологијава шо ни е, одма и жениве почнаа да загледуваат такви. :ROFLMAO:
Уште еден тажен пример дека нема надеж за човештвово и цивилизацијава и дека ќе опстојат уште максимум 300-400 години.
Бапка астрологијата, павлов рефлекс имаат научна заднина. Ове има само пропаганда и сублимирани пораки.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
Фала му универзумот, господ, боговите, природата.

Реално со примериве прикажувате само некои крајности што се помалце од 10%. Башка сериозно ако има такви ќелави, набилдани со кајли околу врат сигурно нема да седат на форумов туку ќе мањачат на ИГ и ФБ. Затоа не знам зошто го спомнувате овој пример.
Оти ти се пронаоѓаш у муабетов бе Ска?
Ова што ја го зборам е за мужи 40+, јер курцу време пролази за жал, ни едно женско не ми дошло у сала со нешто заглавено у чмар, све е тоа мужјаци 40+ што сакаат да искусат се пред да го пензионираат братот.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.555
Поени од реакции
3.342
Не бе нема врска луѓе сме таман работа,ако нешто погрешам тука е мојот брат и драг пријател @McLovin да ме исправи,уживај..

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
Да, бем ме глупа мажи и глупирање никако. Нејќу ни да почнам, насилство се раѓа одма после две раќии и она ќе ја убијам курвата со кур.
Абе вие сте синоним за глупирање човече, женска глупоќа у денешницава е што сакаат да го доловат тој левел да се еднакви со вас.

Kajgana Shop

На врв Bottom