Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.480
Поени од реакции
3.668
Генетиката е многу клучна за развој на тестостеронот. Се почнува од фетусот.
А тестостеронот придонесува кон градба на машкото тело, каде дел е и фацата.
Сакаш да кажеш ако ставам слика од влакнава на гради форумџикиве ќе се попалат?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.680
Поени од реакции
34.166
Машка убавина се подразбира, дефинирана широка вилица, дебели рамни веѓи и очи на хоризонтална линија, косо чело, изразени јагодици, врат со иста ширина како слепоочници.
Повеќе тестостерон = поаглеста структура на ликот.
Вака нешто?
Сите знаеме дека ова го бара модерната жена. (n)

IMG_5278.jpeg

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.480
Поени од реакции
3.668
Stavi od likot, i rakata.
Не е финтата од ликот. За градиве ме интересира дека според твојата теорија ми се гледа тестостеронот од дете. :D А за рацеве какви треба да бидат за да се атрактивни?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.361
Поени од реакции
30.760
Не е финтата од ликот. За градиве ме интересира дека според твојата теорија ми се гледа тестостеронот од дете. :D А за рацеве какви треба да бидат за да се атрактивни?
Cel muabet e deka fintata e do likot.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Мислам дека ќе имаш подобар успех со извод од банка, или имотен лист од катастар.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.138
Поени од реакции
42.868
Ова се вртеше по соц.мрежи своевремено. Тоа е језиво више. Како бе на прво гледање ја бара за сопруга? Ајде што е ружњикав и тешко му иде составување на реченици ама барем заби да средел како да го гаѓале со воздушна :icon_lol:
еве кој сака да ја гледа целата емисија. Неша добар дечко ја запроси 3 пати, но таа глуми лудило некое.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.361
Поени од реакции
30.760

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
:icon_lol:
Leonardo DiCaprio has a net worth of $300 million
Jeff Bezos has a net worth of $198 billion

Глеате оваа како го глеа Лео, жртвува 197 700 000 000 долари ако ја напраив добро математиката.
И после евтини биле жените, глеј колку би била у зијан оваа.

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.059
Поени од реакции
6.540
еве кој сака да ја гледа целата емисија. Неша добар дечко ја запроси 3 пати, но таа глуми лудило некое.

хахах кај го пронашле овој ватромет на среде бел ден да ја импресионира јадничак се гледа дека нешто,како да кажам успорен е. Типот баш е добричина ама ете немал бакнато женско во животот. Многу ми е тужно кога ќе видам вакви судбини :( Па има и ружњикави цури, само треба луѓе да се свесни по што трчаат.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.516
Поени од реакции
18.339
Се мислев дали да пишам и воопшто да почнувам дискусија, ама не издржав...

Да поедноставам без да влегувам во детали и за едното и за другото: мажот остава за ебачина(една од баналните причини). Жена, особено мајка со деца, остава откако со години молела за љубов и внимание и не ја добивала. Никој не може да ме убеди дека некоја жена оставила идилична фамилија со деца(под претпоставка дека била таква и типот не ја малтретирал) за некој со поголем кур, на пример.
Maz skoro i da ne ostava. 90 posto razvodi se od zenska inicijativa. Maz moze da e glup, i da ne ja ceni dovolno svojata zena so toa sto ke ebe nekoja na strana, ama e dovolno racionalen za da znae deka nema nisto vredno na svetot za da ja napusti zenata i da si gi gleda decata ednas nedelno / na 2 nedeli.
Автоматски споено мислење:

Добро си се упецала на холивудските бајки...испомеша генетика со слободен тестостерон. Не дека нема нешто вистина у ова, ама у глобала не е ова точно. Толку многу фактори се а тестостеронот не е единствен пресуден фактор у приказнава.
Denes testosteronot i ne ti igra nekoja klucna uloga kako pred 50 000 godini. Poveke sansi denes da oplodi i da se razmnozi ima nekoj IT developer otkolku Tarzan. Sekako nie seuste sme robovi na instiktite i se bara hormon poveke no evoluirame vo toj pogled bidejki uslovite za zivot se menuvaat.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom