Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.429
Поени од реакции
3.500
Генетиката е многу клучна за развој на тестостеронот. Се почнува од фетусот.
А тестостеронот придонесува кон градба на машкото тело, каде дел е и фацата.
Сакаш да кажеш ако ставам слика од влакнава на гради форумџикиве ќе се попалат?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Машка убавина се подразбира, дефинирана широка вилица, дебели рамни веѓи и очи на хоризонтална линија, косо чело, изразени јагодици, врат со иста ширина како слепоочници.
Повеќе тестостерон = поаглеста структура на ликот.
Вака нешто?
Сите знаеме дека ова го бара модерната жена. (n)

IMG_5278.jpeg

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.429
Поени од реакции
3.500
Stavi od likot, i rakata.
Не е финтата од ликот. За градиве ме интересира дека според твојата теорија ми се гледа тестостеронот од дете. :D А за рацеве какви треба да бидат за да се атрактивни?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.114
Поени од реакции
30.181
Не е финтата од ликот. За градиве ме интересира дека според твојата теорија ми се гледа тестостеронот од дете. :D А за рацеве какви треба да бидат за да се атрактивни?
Cel muabet e deka fintata e do likot.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
Мислам дека ќе имаш подобар успех со извод од банка, или имотен лист од катастар.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.618
Поени од реакции
42.146
Ова се вртеше по соц.мрежи своевремено. Тоа е језиво више. Како бе на прво гледање ја бара за сопруга? Ајде што е ружњикав и тешко му иде составување на реченици ама барем заби да средел како да го гаѓале со воздушна :icon_lol:
еве кој сака да ја гледа целата емисија. Неша добар дечко ја запроси 3 пати, но таа глуми лудило некое.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.114
Поени од реакции
30.181

Kajgana Shop

На врв Bottom