Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.511
Почнувам да мислам дека си машкоНапротив, овие се најфеминизирани и неатрактивни.
Спротивен ефект.
Почнувам да мислам дека си машкоНапротив, овие се најфеминизирани и неатрактивни.
Спротивен ефект.
non binary sumПочнувам да мислам дека си машко
Не случајно беше најголема индиска холивудска ѕвезда.Има (No homo )
Сакаш да кажеш ако ставам слика од влакнава на гради форумџикиве ќе се попалат?Генетиката е многу клучна за развој на тестостеронот. Се почнува од фетусот.
А тестостеронот придонесува кон градба на машкото тело, каде дел е и фацата.
Stavi od likot, i rakata.Сакаш да кажеш ако ставам слика од влакнава на гради форумџикиве ќе се попалат?
Не е финтата од ликот. За градиве ме интересира дека според твојата теорија ми се гледа тестостеронот од дете. А за рацеве какви треба да бидат за да се атрактивни?Stavi od likot, i rakata.
Cel muabet e deka fintata e do likot.Не е финтата од ликот. За градиве ме интересира дека според твојата теорија ми се гледа тестостеронот од дете. А за рацеве какви треба да бидат за да се атрактивни?
Мислам дека ќе имаш подобар успех со извод од банка, или имотен лист од катастар.Не е финтата од ликот. За градиве ме интересира дека според твојата теорија ми се гледа тестостеронот од дете. А за рацеве какви треба да бидат за да се атрактивни?
еве кој сака да ја гледа целата емисија. Неша добар дечко ја запроси 3 пати, но таа глуми лудило некое.Ова се вртеше по соц.мрежи своевремено. Тоа е језиво више. Како бе на прво гледање ја бара за сопруга? Ајде што е ружњикав и тешко му иде составување на реченици ама барем заби да средел како да го гаѓале со воздушна
Мислам дека ќе имаш подобар успех со извод од банка, или имотен лист од катастар.
типчето е cuck затоа тоа го дозволува.
LEONARDO DICAPRIO MEETS JEFF BEZOS & HIS NEW GIRLFRIEND
#leonardodicaprio #JeffBezosFOLLOW https://www.instagram.com/2cool2bl0g ON INSTAGRAM FOR MOREyoutube.com
Не е точно, он има најмногу пари на свет, според тоа сите жени паѓаат по него оти е алфатипчето е cuck затоа тоа го дозволува.