Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
13 април 2021
Мислења
3.367
Поени од реакции
11.181
Нели? Толку не трпам покажување сила, дури и кога некој "си го бара со боринче".
Џабе е никогаш нема да сфатат колку повеќе се топиме на зборови отколку на дела. Затоа сме такви наивни, и изгубени кога сме заљубени. :oops:

Член од
8 јуни 2024
Мислења
7
Поени од реакции
30
Pa vidi ne e faktot da se stepaat sto vlijae, tuku faktot deka ako treba deka mozat da se stepaat za nas, i kolku i da se pravime deka ne ni znaci toa nisto, kako zeni jas mislam deka znaci poprilicno oti zenstvenosta treba da se stiti , a maska potreba e da zastitat
Mora da svatime deka sepak tie raboti ni se potrebni i na dvata pola

Член од
17 септември 2022
Мислења
999
Поени од реакции
2.401
Ne kazav tepanje nikade ... ni ja ne se tepam... tuku hendlanje. Da ishendlash idiot ne da se tepash so nego. Koga fraerot bed boj idiotot so debelo ulicno shkolo kje go ponizi pred vas genijalecot kje vidam kolku kje se palite na negovite zboroj i integrali vadenje i sho ti ja znam.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.367
Поени од реакции
11.181
Ne kazav tepanje nikade ... ni ja ne se tepam... tuku hendlanje. Da ishendlash idiot ne da se tepash so nego. Koga fraerot bed boj idiotot so debelo ulicno shkolo kje go ponizi pred vas genijalecot kje vidam kolku kje se palite na negovite zboroj i integrali vadenje i sho ti ja znam.
Затоа ќе си најдеш некое чаршијарско дете што знае да решава интеграли и ќе си живееш среќно до крајот на животот. :rolleyes:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
8.629
Да го понижи како? Со зборови?
Мислам дај ми попластичен пример бидејќи сериозно не знам за какво хендлање станува збор. За мене хендлање е да ги остави будалите да си бидат будали и да тераме со животот.
Не се движам кај што се движат "фраерите бед бојс", може затоа не гледам каде би се применила таа сила.
Автоматски споено мислење:

Ја во целиов мој живот немам видено во живо мажи да се степаат, освен на филмови се разбира. Мирни ни се мажите нас.
Јас имам видено, среќа ни еден не беше мој. Грозно.

Член од
17 септември 2022
Мислења
999
Поени од реакции
2.401
Да го понижи како? Со зборови?
Мислам дај ми попластичен пример бидејќи сериозно не знам за какво хендлање станува збор. За мене хендлање е да ги остави будалите да си бидат будали и да тераме со животот.
Не се движам кај што се движат "фраерите бед бојс", може затоа не гледам каде би се применила таа сила.
Komahija idiot nad vas, lupa, eve bushi u stubot u neprijatno vreme, arhetip vlade :

1. Kje go ostavite da e idiot i kje si slushate bucava

2. Kje go prijavuvate za narushuvanje na mir i cekate da dojdat da go vrazumat

3. Ti kje se kacish da go ishendlaah

4. On kje se kaci da go ishendla

Zemi u predvid deka taj komahija kje prodolzi da zivee nad vas.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
8.629
Ќе го пријавуваме во полиција колку е потребно. Не сакам да оди да се оправа.

Мислам еве сега сериозно тоа да се случува, немам маж, кого ќе пратам? Ни себе, ни никој, ако е толку проблем постои полиција.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.367
Поени од реакции
11.181
Komahija idiot nad vas, lupa, eve bushi u stubot u neprijatno vreme, arhetip vlade :

Пожелно е со убаво да го фатиш. Без разлика дали е тепач или не, издрогиран, алкохолизиран, дементен, агресивен, и слично, во 90% од случаите ако ги фатиш со убаво имаш шанса да го решиш проблемот, барем првично....после нормално ќе викаш полиција, чуда, врагови, ако не бива....а ако одлучиш да се тепаш поголем проблем ќе си направиш.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
8.629
Пожелно е со убаво да го фатиш. Без разлика дали е тепач или не, издрогиран, алкохолизиран, дементен, агресивен, и слично, во 90% од случаите ако ги фатиш со убаво имаш шанса да го решиш проблемот, барем првично....после нормално ќе викаш полиција, чуда, врагови, ако не бива....а ако одлучиш да се тепаш поголем проблем ќе си направиш.
Ама за со убаво не гледам потреба ни од маж, сама зарем не знам со убаво да кажам?
А ако продолжи да се прави курназ, постои полиција, мене ќе ме вознемири да иде маж ми да се оправа со таков.

Член од
17 септември 2022
Мислења
999
Поени од реакции
2.401
Taka e, kje se kacish i kje najdesh nacin da prodolzite da ziveete zaedno, da go ishendlash... pa utre moze i pivo kje piete. Ali prvo kje ocekuvaah maz ti iden toa da go ishendla, ne ti.

Член од
17 јануари 2020
Мислења
76
Поени од реакции
162

Ako e arhetip Vlade mu kupuesh edna kukla na duvanjei si raat posle!
Ispravka - raat si 5-6 meseci posle treba da mu kupish druga, Vlade se izjasni mu zdosaduele po nekoe vreme kuklite, ovaj zhenite, sakal promena.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.449
Поени од реакции
41.900
Гледам проводаџија моментално, секоја невеста кај што иде прашува дал знаш да кухаш?

Каде сестро со тој менталитет, тој те зема на интервју за работа а ти го прашуваш дали знае да работи.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.367
Поени од реакции
11.181
Ама за со убаво не гледам потреба ни од маж, сама зарем не знам со убаво да кажам?
А ако продолжи да се прави курназ, постои полиција, мене ќе ме вознемири да иде маж ми да се оправа со таков.
Да, дури и мислам дека жена кога би му пристапила на таков проблематичен лик (зборам за психолошки нестабилен, оти тоа сето е извор на агресија и слични такви непримерни однесувања), има поголема шанса да го скроти и да го смири, отколку маж.
Автоматски споено мислење:

Taka e, kje se kacish i kje najdesh nacin da prodolzite da ziveete zaedno, da go ishendlash... pa utre moze i pivo kje piete. Ali prvo kje ocekuvaah maz ti iden toa da go ishendla, ne ti.
Ама и маж ми пожелно би било да го исхендла тоа на мирен начин, полека, смирено, цивилизирано. Во спротивно се плашам дека би завршил со модро око, или со кривична пријава.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
8.629
Гледаш претпоставкиве, може важат за одредени жени и не можам да зборам во нивно име, во мојот случај најверојатно јас ќе одам да хендлам баш затоа што се ужаснувам и се плашам од ескалација до физичко насилство.
Пошто сум жена таков деген може да проба да ме извреѓа као глупа си жена си, ама помали се шансите да стане физички агресивен, за разлика од маж да му пратам. И чим веќе почне со обиди за омаловажување, полиција.

Нема нешто повеќе што мразам и не сакам од покажување на кој е поголем маж, макар и со "ржење" само. Верувај избегнувам места каде што се измешани многу тестостерон со многу алкохол само од оваа причина.

Kajgana Shop

На врв Bottom