Зошто ви е убаво лице, ако имате големи гради?

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување
Добро ова не се големи гради! Ова ти е исто како девојкиве да си носат плакар закачен на вратот :pos2:
Не би го менувала лицето за поголеми гради, убави си ми се :)
од кај знаеш
тоа треба ја како компетентен да оценам
да се јавиш на проценка, па после откога ќе ти дадам сертификат, ќе можеш да се фалиш дека ти се убави:wink:

Инаку, ј*би ме, можда сум луд ама секогаш сум преферирал убаво лице пред големи гради. Сеа ај да не бидам ептан мали, таман, да ги собира в рака. Ергономски дизајнирани :D

од кај знаеш
да се јавиш на проценка, па после откога ќе ти дадам сертификат, ќе можеш да се фалиш дека ти се убави:wink:

Инаку, ј*би ме, можда сум луд ама секогаш сум преферирал убаво лице пред големи гради. Сеа ај да не бидам ептан мали, таман, да ги собира в рака. Ергономски дизајнирани :D
Ти па да не работиш во млекара :wink:

Ергномски што ќе ти се, не е ова маус па цело време раката таму да ја држиш... ќе си ги приспособиш онака на периоди во денот :)

од кај знаеш

Абе ако се градите ракоисполнителни за една просечна машка рака, тогашне се мали гради во никој случај.

Шо бе гради лице...нели карактер? :)

Абе дете, толку ли не научи дека кога во машко друштво ќе се рече дека некоја има добар карактер, значи во превод дека е надарена?

Ако има големи и убави гради - не и треба ни глава

Најновиот изум на научниците за чистење на лицето од акни......
Шетајте се голи,никој нема да ги примети:smir:

Шала на страна,фаца е убадливо на првото место,градите се само голем плус,или помал плус,зависи колкави се хахаха

Ццц Цицлестата Џордан уште ја нерекле ајде требало прецицлестата Џордан.Стварни има огромни гради ко што вика Јецилејди.

А дали би го замениле убавотот лице за големи гради и и обратно?

Убаво лице за гради не би го заменила, а обратно можеби ако сум ептен грда :toe:
pa mozebi i si:vozbud:

Убаво лице + добро обликувани (не мора преголеми) гради = перфекција :)
Али не можам да правам нешто со некоја ако нема убаво мило лице па без разлика колкави и колку добри цицки да има

Мразам големи цицки.Нормални , како што дала мајка природа.Најубаво да ми легне на рака и да не прелива од страна и меѓу прсти.:)

убавината е минлива ствар. Карактер ипак.:helou:

Не е се до градите,што ако има убави гради ако фацата и е грда

Ako ima golemi cicki drugoto se zanemaruva....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom