Зошто би му се скарале на женската/дечкото?

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
срце еможам да одам со тебе имам премногу проблеми ( превод - досадна си )

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Не се карам.

А при раскинување сум со ладна глава(особено ако јас раскинувам) и реченицата најчесто гласи :

„Мала,не сакам да одам со тебе.Чао.“

И толку...се е јасно...нема потреба да се распленувам со говори.

Член од
13 декември 2008
Мислења
165
Поени од реакции
3
zosto?
ako laze,ne me pocituva, me potcenuva, veli ke se javi-ne se javuva, me izneveril, ne me saka, ne go sakam, ne me razbira-ko na drug jazik da zboruvam :), imame razlicni pogledi, imame razlicni interesi, ne se usoglasuvame,ako go izneveram....mozam do utre da si redam pricini

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Па не сум баш многу у скарување смирување и такви работи. Може лошо е тоа што работите ги глеам малце црно бело ама ми е преку кур од тактики или кој ќе превладее или ај вака да напраам да видам као ќе реагира:tapp:. Спонтано само.
Едино би се скарал ако касни редовно, ме нервираат типки шо демек каснат се спремале, немало такси, немало автобус. Тоа е апсолутно демоде.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Единствено ако лажит.И да прајт нешо со некоја друга и ако знајт дека згрешил ако ми кажит секако дека нема да останам рамнодушна ама за еднаш можам да простам.А веќе ако ми здосадит значит не осеќам нишо за него а то значит дека и пред да се фатиме само малку см го свиѓала и сама сум си крива шо сум избрзала и немат за то шо да му се карам него.

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Ако е досадна,или ако на мене ми е здосадено од неа.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
..Оуу , за секакви глупости...Дури и за нешто најситно, ако не е по мое...:pos:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
За доста работи... абе на многу работи знам да премижам ама нешо шо неможам да премижам е неверство... е на тоа би ја тепал до смрт! А него зависи, ако проба да ја брани или ако знаел дека идеме... и би и се скарал секако.. битно прво главата од цименто дур не и прсне!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ако не ме почитува,не е искрен со мене,на билокаков начин ме одбегнува кажувајки дека тоа не е ништо,не ми посветува доволно внимание(еј не барам премногу),ако ме извара.

Ма да,секогаш во животот мој се љутам за ситници на секого,камоли па на него,има некои нешта кои ме вадат од такт,ако не успее некако да ги ублажи или да се спогодиме некако,може и со него да се љутам за секоја ситница,што,е многу лошо.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Освен неопростивите причини, како неверство, лажење, непочитување и насиље, можам да раскинам ако ми здосади.
А ќе ми здосади кога ќе почнат премногу да ми сметаат ситни работи што реално се небитни ама не можам да преминам преку нив, од причина што: 1. премногу барам и имам високи критериуми или 2. барам оправдување за да ставам крај. Второво е обично поверојатно.
А ќе почнат премногу да ми сметаат ваквите ситни работи кога ќе престанам да го сакам. :toe:

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Ако не биде се по мое, скарување е неизбежно.

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
-neverstvo
-od dosada
-premnogu kavgi
-opsesivnost
-neserioznost...

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Кога ќе ми здосади ..... не се јади грав секој ден

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Ако ме изневери ке ја убијам, Тоа неможам да трпам. Подобро нека ми раскини него да ме вара

Kajgana Shop

На врв Bottom