_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Честито за Зоран Заев и Струмица. Браво.
Озбилно или мајтап но точно е.Ај нека му е честито на Заев победата и со акл у главата да не краде толко ного оти сега нема кој да го аболицира:wink:
А Зајакот ќе си има уште 7-8 милиони евра повеќе и уште 20-30 фирми повеќе!
Среќа негова е што во Струмица има многу ниско интелигентен народ (секоја чест за тие што не се во таа група луѓе) и се продаваат за вреќа брашно или 50 евра, инаку далеку ќе е тој од победа!
Хахаха...добар виц! Оди прошетај во ѓупската маала, во Банско, во Баница, во другите села и ќе видиш што ќе ти кажат луѓето!хахахх.. ти си издрогиран братче
бонева беше таа шо одеше по куќите навечер сама нудејќи пари.
заев живее блиско до ѓупците, и живее си со нив одамна.
а ако сака нека има и 100 фирми, се додека градот оде напред, се градат нови работи, многу проекти, народот подобро живее, и најважно... вие се нервирате на тоа колку го сака народот!!!
1. Живеам во Струмица!zaev pokaza kak se saka eden grad i davase pari od svoj dzeb a ka ne zivees tuka ne govori oti zaev ima pomognano na 20 familii od svoi pari i takov gradonacvalnik nema da ima nikoj pat.:baeh::helou:
Виц на неделата.:smir:Струмица до 2013 ќе биде Кратово 2 дел.
Незнам колку ме разбра .. Али во Кратово има една напаст иста како зајакот се вика Ѕинго и цело Кратово го држи под своја власт. Епа драги Струмичани ние за 4 години ќе немаме Ѕингаш, ЌЕ ИМАМЕ ЗАЈАК.Виц на неделата.:smir:
Сега се тешиш, така?ај ај... барем прифатете загуба со дигната глава ебаго! колку сте наивни!
а да се кажува кој народ и кој град кај ќе биде за колку години работа им е на експерти
како шо СДСМ ќе прифатат за претседателските.
и 10 000 не се малце, не се купуваат туку-така, ама ај да погодам што ќе кажете...
Ааа заев има пари, има фирми тој може да купи..
Заклучок: се што не е по ќејф на вас е нелегално, неразумно и нереално
Јасно ми беше,ама незнам како можеш да го рамнеш Ѕинго и Заев:nenene:Незнам колку ме разбра .. Али во Кратово има една напаст иста како зајакот се вика Ѕинго и цело Кратово го држи под своја власт. Епа драги Струмичани ние за 4 години ќе немаме Ѕингаш, ЌЕ ИМАМЕ ЗАЈАК.