Златна бубамара за он.нет.мк

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Добро луѓе, од каде ни право да се подналутуваме за не/добивање на „престижната“ награда? Се дружиме со Ранко? Не. Спонзори сме? Не. Чоекот на кого милува ќе дава награди. Баш си се негови.

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
emi da ste nemale kontakt nemoze da bidete nominirani ondak :)

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Abe fakt e deka Kajgana e popopularna od ON.NET, trebase barem da ja nominiraat. A to so nekoe glasanje se pravi ili aj na nekoj mu teknalo pa ke pra i sto saka?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
divine напиша:
По муабетов сватив дека не била номинирана Кајгана ... ем ај рајт? Ако е така, што ве чуди што победил Он.Нет ... :star: :)
Погрешно си сфатила, муабетот е што нема номинирани. :)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
On.net e najpopularna web strana fakt e toa sea sekoj ide tamu Trendo da go cita ama ako imase nagrada NajForum tuka kajgana nema konkurencija :):):)

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Aceva напиша:
Добро луѓе, од каде ни право да се подналутуваме за не/добивање на „престижната“ награда? Се дружиме со Ранко? Не. Спонзори сме? Не. Чоекот на кого милува ќе дава награди. Баш си се негови.
Taka e.Sakame nagrada? Aj godinava da gi podruzime malku Bubamarci,pa ke vidime na slednata dodela "cija majka crna volna prede?" a?aaa??? :)

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Бибика, ти да го дружиш Ранкота. Ја го сакам форумов и све би направила шо треба, ама ова би било ту мач.

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
Договорен настап имаше Трендо на церемонијата, така да и Он Нет не можеше а да не се здобие со бубамарата. Најпосетен е сајтот башка, што е право право.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
јузер напиша:
Договорен настап имаше Трендо на церемонијата, така да и Он Нет не можеше а да не се здобие со бубамарата. Најпосетен е сајтот башка, што е право право.
Јузер, кога ќе ми поминеш на гости, да правиме по едно кафе и да ти покажам некои факти..? :coffee:

Aceva напиша:
Егзактли. Уф, што ни требаше да ја исклучуваме репутацијата. :wink:

P

Princ

Гостин
On.Net bila proglasena za najpopularna web strana. On.Net E najpopularna web strana. Jasno kako bel den..

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
јузер напиша:
Јузер пишал тука не ми се веруа! :) Јузер дека си бе ти?

Kajgana Shop

На врв Bottom