Еми, да сме сакале, ќе сме имале контакт.Ilidan напиша:emi da ste nemale kontakt nemoze da bidete nominirani ondak
Погрешно си сфатила, муабетот е што нема номинирани.divine напиша:По муабетов сватив дека не била номинирана Кајгана ... ем ај рајт? Ако е така, што ве чуди што победил Он.Нет ... :star:
Taka e.Sakame nagrada? Aj godinava da gi podruzime malku Bubamarci,pa ke vidime na slednata dodela "cija majka crna volna prede?" a?aaa???Aceva напиша:Добро луѓе, од каде ни право да се подналутуваме за не/добивање на „престижната“ награда? Се дружиме со Ранко? Не. Спонзори сме? Не. Чоекот на кого милува ќе дава награди. Баш си се негови.
Јузер, кога ќе ми поминеш на гости, да правиме по едно кафе и да ти покажам некои факти..?јузер напиша:Договорен настап имаше Трендо на церемонијата, така да и Он Нет не можеше а да не се здобие со бубамарата. Најпосетен е сајтот башка, што е право право.
Егзактли. Уф, што ни требаше да ја исклучуваме репутацијата. :wink:Aceva напиша:Добро луѓе, од каде ни право да се подналутуваме за не/добивање на „престижната“ награда? Се дружиме со Ранко? Не. Спонзори сме? Не. Чоекот на кого милува ќе дава награди. Баш си се негови.
Јузер пишал тука не ми се веруа! Јузер дека си бе ти?јузер напиша:Договорен настап имаше Трендо на церемонијата, така да и Он Нет не можеше а да не се здобие со бубамарата. Најпосетен е сајтот башка, што е право право.