Златна бубамара за он.нет.мк

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
nicotine напиша:
A да ве прашам,мислите ли дека ако он.нет имаше форум...ке беше ли по активен од кајгана? Јас мислам дека ке биде,и мислам дека има повеќе посети,лично немам ништо против кајгана,ама откога се деси случката со таканаречениот бекап,ми се одмили постирањето,ваков масовен форум не треба да има такви падежи. искрено!
Никој не те тера да постираш де.Ко демек со бекапот ти изгуби дел од твојот скапоцен живот.
И не е финтата сега да поставуваме хипотетички ситуации,дискутираме за реалната состојба.:smir:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
104
Поени од реакции
1
A што треба!!!! Јас да постирам 4 месеци па после тоа бекап и ај,се што сум пишал ми се делитнало,за нешто што сум вложил време.А тебе да ти го избришат јузерот сега,ке постираш после пак?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
nicotine напиша:
A што треба!!!! Јас да постирам 4 месеци па после тоа бекап и ај,се што сум пишал ми се делитнало,за нешто што сум вложил време.А тебе да ти го избришат јузерот сега,ке постираш после пак?
Дечко у право си... ама што можеш сега да смениш? :toe: И мене ми е жал за многу работи, ама... Јабига :)
:eek:ftopic:

Член од
18 јануари 2006
Мислења
195
Поени од реакции
0
on.net.mk zima nekolku godini po red bubamara, pa ne e vo red , trebale barem drug da predlozat ke vidite i drugata godina isto pak on.net , da bi glasal ke glasam ili za idividi.com.mk i drug , za on.net.mk ne , plus sajtot ne e tolku dobar, samo sto e mnogu poseten. idividi kolku tolku podobro izgleda

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.526
Едвај ја ископав темава за да ви го покажам ова...

http://www.on.net.mk/default-MK.asp

Бива бе толку рекламиран и форсиран портал да биде поставена таква идиотска содржина?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
А ме интересира кој се условите за да бидеш кандидат за златна бубамара....и зошто на пример Кајгана не би била достојна за кандидат(барем со форумот колку толку)...:toe:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Г

Гоццццце

Гостин
Хакнат е ... сигурно.. само батката малце го нашминкал сето тоа за да не се приметува ..
Читателите го задржуваат правото на свое мислење околу јунаците на Ноќна мора. Ние го задржуваме правото тоа мислење да не не' интересира :) Доколку лесно се ужаснувате од некоректен говор, добронамерно ве замолуваме викендов да тркнете до некои други сајтови.
ЛоЛ ?

Kajgana Shop

На врв Bottom