_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Пол Џиамати, увек ми бил интересен типов
Болдираното е клучен детал кој заборави да го спомнеш во постот.A инаку The Social Network е просечен филм според мене, луѓето очигледно симпатиите од Фејсбук ги префрлија на филмот за Фејсбук.
Шо со воа "Glee"? Толку е добра серијата?
Да нас што ни се допадна многу филмот ние сме сите оболени од Фејсбук.A инаку The Social Network е просечен филм, луѓето очигледно симпатиите од Фејсбук ги префрлија на филмот за Фејсбук.
Треба да се погледне чим ја одбраа пред Big BangШо со воа "Glee"? Толку е добра серијата?
Ваљда колку што Social Network е подобар од Black Swan или Inception...Шо со воа "Glee"? Толку е добра серијата?
Алиса во Земјата на Чудата ако не ќе си пукам у коленоТреба да се погледне чим ја одбраа пред Big Bang
Иначе сега следува наградата за најдобар филм - Комедија или Мјузикл.
А Турист или РЕД ако ги одберат Американциве можат да се испоубијат сите по ред.Алиса во Земјата на Чудата ако не ќе си пукам у колено
Ништо чудно, јас по глуп филм од Турист оваа година немам гледано....Дури и Мачете ми беше по интересенА Турист или РЕД ако ги одберат Американциве можат да се испоубијат сите по ред.
одамна се изјаснив за тој филм.Дали ти оспоруваш ремек дело како Социјалната мрежа ?
Абе било и пострашно...
п.с. Ајс, не не, во моментов има реклами