Зимска или летна шема?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
April, Maj a mozhe i Juni.

Член од
5 февруари 2005
Мислења
100
Поени од реакции
121
n00b напиша:
Па се разбира дека Летна шема е нај добра :). Башка навечер се вракаш од град и директно во парк :) и тука тепаш бамбус,пиво и што ке ти дојде при рака и крај :) се правиш земја воздух.
Кажи ми друже, почна ли "(про)летнава" шема во парк? Почнавте ли да се собирате вие Dark-мените? Пак тепате бамбуси и пиво пред зоолошка?
:lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
igla напиша:
n00b напиша:
Па се разбира дека Летна шема е нај добра :). Башка навечер се вракаш од град и директно во парк :) и тука тепаш бамбус,пиво и што ке ти дојде при рака и крај :) се правиш земја воздух.
Кажи ми друже, почна ли "(про)летнава" шема во парк? Почнавте ли да се собирате вие Dark-мените? Пак тепате бамбуси и пиво пред зоолошка?
:lol:
Леле, вчера поминав од кај парк и што да видам... :shock: FULL, пуно со даркмен и даркгрл-ки, фрикови, дегени, идијоти (со тешко ј), пропалитети, бабмусари, избркани од дома, родејки....
Незнам, катастрофа. Тотално се напиздив. Да земеш еден калашников и се да потепаш. Ајт! :evil:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Acid напиша:
Незнам, катастрофа. Тотално се напиздив. Да земеш еден калашников и се да потепаш. Ајт! :evil:
Лелелел чоек ... ко ја да се читам еј .... за ова имаш ПИВО од мене :wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
StenmarC напиша:
Acid напиша:
Лелелел чоек ... ко ја да се читам еј .... за ова имаш ПИВО од мене :wink:
Па така де.. и некој ќе ми каже демек идат таму зошто немаат пари на друго место - а гргаат бамбуси и литар кома пет пиво на велико.

Фрикови. :twisted:

PS: Си се пребивме за пивото, а? :wink:

Член од
7 март 2005
Мислења
18
Поени од реакции
0
Se razbira deka letnata shema e milion pati podobra od zimska.Koga ke ti tekne samiot zbor "SNEG" se naezuvash od ladno :)

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Juni mesec e najlud poshto nema shkolo nema vekje nishto, i site spoulavuvaat

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Letnata e bolje zosto se znae kaj se izlaga-park.Koga i da otides tamu ima lugje ke si najdes poznati i super e.Zimskata sema e malce poglupa zosto ne se znae kaj se izlaga.Sekoe drustvo si vrti svoja sema i cel grad e rastrakan niz site diskoteki i kafici-ali sepak i toa e dobro

Член од
2 ноември 2005
Мислења
85
Поени од реакции
1
Шо е ова? Никој не ги спомна Јули и Август, демек грдо си поминвате тие месеци? Па тие се најдобри , одмор, плажа , пичиња по танги, ролери.... незнам за вас ама тогаш мене ми е најубаво

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
Summer, Лето
Spring, Пролет

И на двата јазика боље звучат. Лето дефинитивно :)

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
u leto ako fatis nekoja cura pa dokolku nemas zatvoren prostor mozes da si ja kresnes na otvoreno... retki se junacite sto u zima klecaat na otvoreno

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
а некоја мачка да кажеше кога и е ловна сезона, или све педерлана по форумов:)?

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
celagodisna sezona si imam jas.....si postuvam leto i zimo.....i koga ve citam kako vo zinmo ic da ne izleguvate.....

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Лето, најубаво е за шеткање и уживање...

Kajgana Shop

На врв Bottom