Кажи ми друже, почна ли "(про)летнава" шема во парк? Почнавте ли да се собирате вие Dark-мените? Пак тепате бамбуси и пиво пред зоолошка?n00b напиша:Па се разбира дека Летна шема е нај добра . Башка навечер се вракаш од град и директно во парк и тука тепаш бамбус,пиво и што ке ти дојде при рака и крај се правиш земја воздух.
Леле, вчера поминав од кај парк и што да видам... :shock: FULL, пуно со даркмен и даркгрл-ки, фрикови, дегени, идијоти (со тешко ј), пропалитети, бабмусари, избркани од дома, родејки....igla напиша:Кажи ми друже, почна ли "(про)летнава" шема во парк? Почнавте ли да се собирате вие Dark-мените? Пак тепате бамбуси и пиво пред зоолошка?n00b напиша:Па се разбира дека Летна шема е нај добра . Башка навечер се вракаш од град и директно во парк и тука тепаш бамбус,пиво и што ке ти дојде при рака и крај се правиш земја воздух.
:lol:
Лелелел чоек ... ко ја да се читам еј .... за ова имаш ПИВО од мене :wink:Acid напиша:Незнам, катастрофа. Тотално се напиздив. Да земеш еден калашников и се да потепаш. Ајт! :evil:
Па така де.. и некој ќе ми каже демек идат таму зошто немаат пари на друго место - а гргаат бамбуси и литар кома пет пиво на велико.StenmarC напиша:Лелелел чоек ... ко ја да се читам еј .... за ова имаш ПИВО од мене :wink:Acid напиша:Незнам, катастрофа. Тотално се напиздив. Да земеш еден калашников и се да потепаш. Ајт! :evil: