Зимска или летна шема?

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Definitivno leto..zima mrazam..poso e mnogu ladno i ne ja sakam a vaka leto ubavini :)

Член од
20 јануари 2008
Мислења
119
Поени од реакции
6
Letooooooooooooooo... definitivno. Ne velam deka vo zima ne e ubavo ama na leto se cuvstvuvam poubavo i poopusteno!

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Од 1 мај, заклучно со 30 септември! Многу сакам лето, омилено годишно време ми е, тогаш можам да функционирам баш како што треба, можам да правам се, имам волја за се! Можам и да учам, и да шетам, и да спијам, и да не спијам, и се. Затоа во зима и есен се депресирам, мразам кога е студено и врне дожд и се стемнува во 16:00!

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Definitivno leto , so letnite odmorii........ plaza , pivo , polugoli devojcinja na site strani a ti sedis i kuliras . mmmmmm obozavam :pos2:

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Лето дефинитивно, попријатно е. Не е дека не ја сакам зимата,еднакво функционирам во двете годишни времиња. Едноставно не морам да облекувам капут и под него уште сто партали, надвор се пие, журките се на отворено а и дискотеките и кафичите (не можам да поднесам дим од цигари долго време,очите ми солзат).

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Летна по секако :je: нема подобро од пиење кафе на сонце,журка на плажа или на отворено...а ова зима многу замара,се облагаш од дома ко пингвин,влагаш у дискотека па се расоблакаш...едноставно да ти ску*чи што си излегол :toe:

Член од
15 мај 2006
Мислења
25
Поени од реакции
19
Za vljubenicite na letnata sema, bi sakal da ve pokanam ova leto na plazata X-otic Beach vo Pretor....
*Линкот отстранет од модераторот, доволно е една тема за реклама.

Bujrumte

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Лето !! Најнормално.. Одмор, пиење, женски, неограничен излез !!!

Член од
17 март 2008
Мислења
157
Поени од реакции
2
letna shema definitivno...mn povekje mi godi,mrazam zima mrazam studovi,vrnezi i tn:S

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
дефнитивно летна уффф едвај чекам

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Без размислување, летна(да не речам измеѓу сесии). Поопуштено е, не трошам мн пари зашто може и да шетам,не мора да седнувам некаде башка тоа луѓето се некако по-не-мрзливи.
Во зима или по кафиња или по дома на дебелеење.не, фала.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
letna mn jasno prvo i osnovno podobro si oblecen za razlika od zima ko ke studit i mora na sebe da se naoblecis so trista cuda a vo diskoteka da ti e zesko taka da najubo e vo leto

Kajgana Shop

На врв Bottom