Зборови кои нервираат

Surrender*

Soffro un po' ma almeno vivo
Член од
11 ноември 2008
Мислења
241
Поени од реакции
8
Ваљда , срц ,шмизла,сите зборови дека што пишуваат W...и ова на мсн : Шо прааш WE! Уфф грозно

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
Ќутек и пунач! Кис4е најповеќе!!!

ааа и уште заборавив-Кога ќе ме прашаат лигаво што си правам??? епа избегнувам да СИ правам и најчесто САМО правам!!!! ... покрај протрпеното количество лиги доволно е да бидам прашана само што правам без си!! и секако на крај ќе добијам едно најужасно MWAA да ми залечи рани!

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Се шо се пишува со 4етвор4е или 6е64е..
Баго мајката, шо тренд ќе беше бреееј, од такт ме вади!
Исто и гореспоменатото mwa на АТАНАЗUЈА, иако милувам во последно време да и праќам такви кис4иња сwатки:pipi:
Топ, екстра, закон и ним слични како описни придавки исто не ги можам!

Член од
3 декември 2008
Мислења
78
Поени од реакции
6
Најмногу ме нервира кога употребуваат "фармерско" наместо тексас уфф се вадам од такт на тој збор, мори и замишља.

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
ма,мори.... 6 наместо ш и сите зборови позајмени од по светов-
-стејџ
-бекстејџ
-аутфит
-стајлинг
-кежуал
доста е,ми се повраќа

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
МОР и дефинитивно КУЛИРАМ не го поднесувам.имам некои недоквакани на мсн шо скоро секој ден го имат славното КУЛИРАМ СИ И НЕ СЕ ЗАМАРАМ
А на оние лофкам те,лав јаа пуно,сwц,бацкии...веке не им ни обрнувам внимание.
поззззз:icon_lol:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Се што содржи W,на мсн ги имаше многу така што пишуваат сега гледам така и ми зборат,ауууу:tapp:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Некни, сношти :kesa::tapp:
Сите зборови кој содржат бројка некоја или знак некој:tapp:
Потоа следат маwo, сwатко, итн итн. :tapp:
Најприродно си е најубаво, не знам зошто сите се трудат да бидат на НИВОУ:vozbud::tapp::tapp:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Ауууу 6, 4 и w наместо ш, ч и њ , бебчо, сwатко, кисченце, срц, душич.....Мнооогу се,ептен.Страшна работа оваа денешницата, секогаш е во тек со се што е кич и фејк.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
-“Ќе те брцам!“
-“Мамата!“
-Смајливо :jaj:

Не можам :тоа смајлито шо се самоубива:

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
hahaa vaka..od site gore napisani po malce...topoi, topoini, uzivkic, neso a-u, oksi4...i ko so imate napisano, site zborovi so brojki..brrr se naeziv...isto taka, me nervira i peer..lele neznam kako e toa mozno ali, ja pocnav od porano da go upotrebuvam, i sea mi se slucuva od vreme na vreme a neznam zaso...kao navika mi e...a go mrzam zborot me vadi od takt...hahaa i taka...:wink:

Член од
27 февруари 2009
Мислења
35
Поени од реакции
5
Најмногу ме нервираат пцовки и нивното употребување секогаш и секаде-има луѓе на кои тоа им е вообичаено и воопшто не внимаваат каде, кога, пред кого и што зборуваат.
А и сите овие "модернистички", лигави и странски зборови погоре наведени ме нервираат, иако неможе целосно да се икоренат, секогаш ќе постојат и ќе се употребуваат.
Си имаме ние наш јазик и треба повеќе да си го почитуваме:salut:

Бедови Медови

Многу ми е бед...
Член од
5 март 2009
Мислења
0
Поени од реакции
0
Ме нервираат оптимистичко патетични фрази кои веќе постануваат банални во овој суров свет.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
ме нервираат 4етвор4ињата...анти шмек се! Мрзам коа ќе ми се обратат со: кај си бе сине! Инаку ја на форумов го употребувам зборот шмек многу :) Неколку пати ми имаат забележано некои поради тоа дека им е тапа и досадна фраза. Но сепак го употребувам. Затоа што ако и пишам Шмек на некоја форумџика има ефект :wink::wink:

Член од
20 февруари 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
naa,noj,voj,noa-se e ova od velesancinjata :drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom