За мажите: што ако таа е невина?

Дали би/сте оделе до крај?

• Вкупно гласачи
    186
Член од
13 септември 2005
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ако е невина ке ја земам за жена! :D Жена со еден к*р не умира! Тоа да си го знаете!

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Eve vi edno zensko gledishte.Devojka sho e nevina nikad ne bi se ponudila taka so nekoj sho ne go ni znae ili malce go znae.Toa moze da se desi ako vekje napolnila nekoi 20 god i ushte ne svrshila rabota. :pos: Makar i togash mislam deka bi sakala da bide so nekoj sho i znaci.Iako ne vikam deka ova e sekogash tocno.Znaci ako devojka pobara od masko da ja "skine" (kolku glup zbor :pos: ) znaci deka ima barem nekavi cuvstva za nego ,zosto nie zenskite sekogash go pamtime prviot i toj valjda ni e neso kao primer po koj sho kje gi sporeduvame slednite :) . I za tie sho napisaa deka bi odbile, ako navistina go mislea toa togash jas mislam deka toa e najpametno neso sho masko moze da naprai (osim ako ne mu znaci devojkata).Ete ja taka mislam moze i ne sum u pravo sho znam ja :pos: :pos: :pos:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Јас ќе одбијам... Ама нема да одбијам за да не ја повредам девојката, или да не ја оштетам психички или нешто слично! Многу ми е гајле. Ќе одбијам, пошто нејќам да имам тапа секс. А со невина девојка, огромни се шансите за тапа секс!

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Dolphin напиша:
Јас ќе одбијам... Ама нема да одбијам за да не ја повредам девојката, или да не ја оштетам психички или нешто слично! Многу ми е гајле. Ќе одбијам, пошто нејќам да имам тапа секс. А со невина девојка, огромни се шансите за тапа секс!
si vo pravo, ama sekogas ti ostanuva moznosta da probas vo kratok period da ja podnaucis nekolku trikcinja koi se esencijlni vo zivotot :pos:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
_ZlObNiCa напиша:
Dolphin напиша:
si vo pravo, ama sekogas ti ostanuva moznosta da probas vo kratok period da ja podnaucis nekolku trikcinja koi se esencijlni vo zivotot :pos:
Е да бе, што сум јас тука, едукатор на неискусни? А ти да не си иронична малку со твојот пост? Веќе неколку месеци пишуваш квази интересни постови, а уствари не кажуваш ништо.

Тапа си искрено да ти кажам!!! Демагог си пар екселанс!

Ти би учела некој невин на трикчиња?

Ај не улетувај и не се мешај веќе кај што не ти е местото, те молам!!!

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Делфинчо бе, сите ако мислат како тебе - ќе ни останат чупињата невини...

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Па ако сака девојка да те зезне, може да те излаже. Од кај знаеш ти со колку спиела претходно?
Он ме е*е, јас го лажам дека ќе го земам.

На чело не и пишува, а нема ни бројчаник долу.
Искуството доаѓа до израз во кревет. Се гледа кој е поискусен. Ако лаже магарето, самарот не лаже.

Од кај си сигурен дека си и втор?
Само еден е прв, сите дуги се втори.

Znaci ako devojka pobara od masko da ja "skine" (kolku glup zbor )
"скине" - дефлорација

... што би одбрал за жена?
Типка која поминала само 2-3ца и не ја бива во кревет, или типка која поминала повеќе од 2-3ца и те излудува у кревет?
Иако прашањето не беше за мене ќе си земам за слобода да дадам свое мислење. На дечко му е важно да биде прв, на маж да биде последен. Искуството се стекнува, не се наследува.

И на крај моето мислење за темата:
Секако дека би идел до крај. Штом сум решил да "ја легнам" сигурно е дека чувствувам нешто за неа, ако нема "хемија" нема да има ни акција. Но секако не би дефлорирал малолетничка.

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Abe, cudna tema..
rabotava i "da i prostis" ke ti bide tesko:))...a i drugoto ke ti bide sube..
Za ova prvoto uste se kaam:))) da bidam iskren..sum razmisluval dolgo i posle toa..i mi se cini pak da mi se sluci istoto so istata devojka(samo koj da znae dali e nevina sea:)))...neznam navistina sto bi napravil..
Pricinata bese sto znaevme deka nema da se vidime ottogas...
a..jas sakav da ja vidam:))i...zatoa za ona sto go kazavte deka devojceto poveke se privrzuvala so Prviot:))Si pomisliv taka ke ja vidam pak:))
Ama..zaebi...od doma se krivi...pu da tibam..zs nemozele da me rasipat:)))
PS.so mislite kolku ima vistina vo ona Curata sekogas se vraka kaj prviot Je*ac?

Член од
4 септември 2005
Мислења
168
Поени од реакции
1
Toa izluduvanjeto vo krevet e talent a ne e do iskustvo, IMHO. Ponekad i raspolozhenie, ama kakva/kakov si, takva/takov si. Nekoi mislat legnale mnogu pa gi znaat sega site finti ... no tie ushte povekje se dosadni.

Pa dali e nevina ili is si 30ti, nema tuka mnogu razlika. Ili e dobra, ili ne e!
Ili ti godi ... ili ne ti godi. Ili ima hemija, kako sto vekje se spomna, ili pa nema!

Go there, try out!

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.402
Поени од реакции
590
Dani^^^ напиша:
Eve vi edno zensko gledishte.Devojka sho e nevina nikad ne bi se ponudila taka so nekoj sho ne go ni znae ili malce go znae.Toa moze da se desi ako vekje napolnila nekoi 20 god i ushte ne svrshila rabota. :pos: Makar i togash mislam deka bi sakala da bide so nekoj sho i znaci.Iako ne vikam deka ova e sekogash tocno.Znaci ako devojka pobara od masko da ja "skine" (kolku glup zbor :pos: ) znaci deka ima barem nekavi cuvstva za nego ,zosto nie zenskite sekogash go pamtime prviot i toj valjda ni e neso kao primer po koj sho kje gi sporeduvame slednite :) . I za tie sho napisaa deka bi odbile, ako navistina go mislea toa togash jas mislam deka toa e najpametno neso sho masko moze da naprai (osim ako ne mu znaci devojkata).Ete ja taka mislam moze i ne sum u pravo sho znam ja :pos: :pos: :pos:
:aplauz: реткост е да најдеш невина,а уште поголема реткост е она да ти даде од прва :!:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Што ако таа е невина?

Нема да биде за долго.

Pussy is a pussy man!

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Ako e nevina fino lepi na carsafot kje postelime neso staro..zaso koa kje pukne himen da ne se izberbati charshafot so krfca...za ponataka zdravje.

Член од
18 август 2005
Мислења
18
Поени од реакции
0
VirtualA напиша:
И јас, али само ако е ептен здрава 8)
која "ептен здрава" девојка е невина? има и такви? јас мислев нив уште во забавиште ги убедуваат?

у ствари се надевам дека грешам, јас не би легнал со ниедна ако не сум стварно заљубен до уши.

Член од
23 септември 2005
Мислења
4
Поени од реакции
0
Razgovaraat dvajca drugari i edniot mu vika na drugiot .....abe slusam si fatil nova zenska ? nevina e ? ....A drugiov mu odgovara pa ....so znam nekoi vikaat deka "e" a nekoi deka "ne e " ..... :pos:

Sum za do kraj vejke ako si resil da si so nea ...i onaka koga i da e mora da kulminira vrskata so edno tradicionalno odzemanje na nevinosta.Vsusnost vo takva vrska koga i da e devojkata ke plati ljuboven danok vo krv ...Taka pravat site nevini! 8)

Kajgana Shop

На врв Bottom