si vo pravo, ama sekogas ti ostanuva moznosta da probas vo kratok period da ja podnaucis nekolku trikcinja koi se esencijlni vo zivototDolphin напиша:Јас ќе одбијам... Ама нема да одбијам за да не ја повредам девојката, или да не ја оштетам психички или нешто слично! Многу ми е гајле. Ќе одбијам, пошто нејќам да имам тапа секс. А со невина девојка, огромни се шансите за тапа секс!
Е да бе, што сум јас тука, едукатор на неискусни? А ти да не си иронична малку со твојот пост? Веќе неколку месеци пишуваш квази интересни постови, а уствари не кажуваш ништо._ZlObNiCa напиша:si vo pravo, ama sekogas ti ostanuva moznosta da probas vo kratok period da ja podnaucis nekolku trikcinja koi se esencijlni vo zivototDolphin напиша:Јас ќе одбијам... Ама нема да одбијам за да не ја повредам девојката, или да не ја оштетам психички или нешто слично! Многу ми е гајле. Ќе одбијам, пошто нејќам да имам тапа секс. А со невина девојка, огромни се шансите за тапа секс!
Он ме е*е, јас го лажам дека ќе го земам.Па ако сака девојка да те зезне, може да те излаже. Од кај знаеш ти со колку спиела претходно?
Искуството доаѓа до израз во кревет. Се гледа кој е поискусен. Ако лаже магарето, самарот не лаже.На чело не и пишува, а нема ни бројчаник долу.
Само еден е прв, сите дуги се втори.Од кај си сигурен дека си и втор?
"скине" - дефлорацијаZnaci ako devojka pobara od masko da ja "skine" (kolku glup zbor )
Иако прашањето не беше за мене ќе си земам за слобода да дадам свое мислење. На дечко му е важно да биде прв, на маж да биде последен. Искуството се стекнува, не се наследува.... што би одбрал за жена?
Типка која поминала само 2-3ца и не ја бива во кревет, или типка која поминала повеќе од 2-3ца и те излудува у кревет?
реткост е да најдеш невина,а уште поголема реткост е она да ти даде од прва :!:Dani^^^ напиша:Eve vi edno zensko gledishte.Devojka sho e nevina nikad ne bi se ponudila taka so nekoj sho ne go ni znae ili malce go znae.Toa moze da se desi ako vekje napolnila nekoi 20 god i ushte ne svrshila rabota. Makar i togash mislam deka bi sakala da bide so nekoj sho i znaci.Iako ne vikam deka ova e sekogash tocno.Znaci ako devojka pobara od masko da ja "skine" (kolku glup zbor ) znaci deka ima barem nekavi cuvstva za nego ,zosto nie zenskite sekogash go pamtime prviot i toj valjda ni e neso kao primer po koj sho kje gi sporeduvame slednite . I za tie sho napisaa deka bi odbile, ako navistina go mislea toa togash jas mislam deka toa e najpametno neso sho masko moze da naprai (osim ako ne mu znaci devojkata).Ete ja taka mislam moze i ne sum u pravo sho znam ja
која "ептен здрава" девојка е невина? има и такви? јас мислев нив уште во забавиште ги убедуваат?VirtualA напиша:И јас, али само ако е ептен здрава 8)