- Член од
- 23 јули 2011
- Мислења
- 129
- Поени од реакции
- 18
ххахахахаххахахаJa nikad ne sum udril zensko ne mi dozvoluva kulturata i vospituvanjeto ALI ednas koa vati edna za vreme na sex vika udri me kubi me aj anasana vikam i taka morav!
ххахахахаххахахаJa nikad ne sum udril zensko ne mi dozvoluva kulturata i vospituvanjeto ALI ednas koa vati edna za vreme na sex vika udri me kubi me aj anasana vikam i taka morav!
Море ако ти дојт на живци удри и не се мисли двапатиХихихи темава баш за мене... ми се има случено како мал некаде 4-то одделение, не да удрам шамар, не бокс, абе претепав девојче.... незнам зашо ама тоа девојче многу на нерви ми идеше и еден ден онака идам чисто решен за тепање и девојчево исто моја возраст ја претепав, ама и она буткаше :lol: мавај ја бокс она клоца и тако до крај дур не ја соборив и дури со крв си отиде дома девојчево..., али јебига малишана, клошарана што разбираме... ама одтогаш не ми се случило да мавнам на девојка... :lol: :lol:
П.С. Освен на сестра ми... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Јас велам ако ти дојт на нерви удри и не се мисли многоЈас како помал имам многу тепано девојчиња не ги ни знам причините. Но сега сум мирен
Подобро да ја удриш отколку да ја навредиш (модриците ќе и оздрават, но засекогаш ќе има лузна во срцето од тоа што си ја навредил)Никогаш не сум удрил бе, сум навредил сум пцуел ама никогаш не сум удрил девојка :wink:
Има и трета варијанта, ниту да ја удриш ниту да ја навредишЈас велам ако ти дојт на нерви удри и не се мисли много
--- надополнето: Jul 25, 2011 10:59 PM ---
Подобро да ја удриш отколку да ја навредиш (модриците ќе и оздрават, но засекогаш ќе има лузна во срцето од тоа што си ја навредил)
Се соггласувам и ударот е навреда, ама ако си го бара ќе си го добиеИма и трета варијанта, ниту да ја удриш ниту да ја навредиш
И да, и од ударот ќе и остане лузна во срцето.
Добро си ја отрезнилБеше мортус пијана, бевме сами во едно паркче, и почна да снима глупи љубоморни филмови.. И викав да престане, да се прибере..
Ми рече „Шо ако не престанам, ќе ме удриш? Ајде удри ме, ајде, исто како да си ме удрил, и да не ме удриш...
Коа и фрснав еден шамар, уште го памтам звукот.. Прво не и се веруваше, падна на колена, и почна јако да плаче... Ја дигнав од земја, ја префрлив преку рамо, и ја однесов дома кај мене на трезнење (т.е. во тој момент накај кола)... Уште во кола почна да ме гучка и да ми се извинува...
Другиот ден ми рече дека и е жал што била толку пијана, ама дека среќа што сум ја удрил, пошто иначе, после нејзините сцени, ако не сум и врзел една, за мифка ќе ме сметала...
Иначе, од моја гледна точка, шамарот беше мавнат само со една цел.. Отрезнување!
Дејане дете мој совет преиспитај се со време, да не ти биде касно после. Те гледам на повеќе теми си пишувал за истово како да си бараш оправдување за тоа што си го направил.Не да сум ја удрил, сум ја претепал.
Она мене ќе ми... -.-
--- надополнето: Jul 25, 2011 11:09 PM ---
Многу девојки палат шамари за тоа.Не сум удрил да кажеме нешто ко ќотек и такви работи не врз девојка никогаш тоа , а онака плескање по газето да ама не многу силно онака нежно многу девојки се палат на тоа
аха епа за се си има начин да остиш како да делуваш јас досега не сум добил шамарМногу девојки палат шамари за тоа.