За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18
Си бараше и си изеде добар иначе дотогаш немав рака кренато на неа
--- надополнето: Jul 25, 2011 10:27 PM ---
Хихихи темава баш за мене... ми се има случено како мал некаде 4-то одделение, не да удрам шамар, не бокс, абе претепав девојче.... незнам зашо ама тоа девојче многу на нерви ми идеше и еден ден онака идам чисто решен за тепање и девојчево исто моја возраст ја претепав, ама и она буткаше :lol: мавај ја бокс она клоца и тако до крај дур не ја соборив и дури со крв си отиде дома девојчево..., али јебига малишана, клошарана што разбираме... ама одтогаш не ми се случило да мавнам на девојка... :lol: :lol:

П.С. Освен на сестра ми... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Море ако ти дојт на живци удри и не се мисли двапати

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Јас како помал имам многу тепано девојчиња не ги ни знам причините. Но сега сум мирен :)

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18
Јас како помал имам многу тепано девојчиња не ги ни знам причините. Но сега сум мирен :)
Јас велам ако ти дојт на нерви удри и не се мисли много
--- надополнето: Jul 25, 2011 10:59 PM ---
Никогаш не сум удрил бе, сум навредил сум пцуел ама никогаш не сум удрил девојка :wink:
Подобро да ја удриш отколку да ја навредиш (модриците ќе и оздрават, но засекогаш ќе има лузна во срцето од тоа што си ја навредил) ;)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Јас велам ако ти дојт на нерви удри и не се мисли много
--- надополнето: Jul 25, 2011 10:59 PM ---

Подобро да ја удриш отколку да ја навредиш (модриците ќе и оздрават, но засекогаш ќе има лузна во срцето од тоа што си ја навредил) ;)
Има и трета варијанта, ниту да ја удриш ниту да ја навредиш;)
И да, и од ударот ќе и остане лузна во срцето, да не речам траума.

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18
Не да сум ја удрил, сум ја претепал.
Она мене ќе ми... -.-
--- надополнето: Jul 25, 2011 11:09 PM ---
Има и трета варијанта, ниту да ја удриш ниту да ја навредиш;)
И да, и од ударот ќе и остане лузна во срцето.
Се соггласувам и ударот е навреда, ама ако си го бара ќе си го добие ;)
--- надополнето: Jul 25, 2011 11:15 PM ---
Беше мортус пијана, бевме сами во едно паркче, и почна да снима глупи љубоморни филмови.. И викав да престане, да се прибере..

Ми рече „Шо ако не престанам, ќе ме удриш? Ајде удри ме, ајде, исто како да си ме удрил, и да не ме удриш...

Коа и фрснав еден шамар, уште го памтам звукот.. Прво не и се веруваше, падна на колена, и почна јако да плаче... Ја дигнав од земја, ја префрлив преку рамо, и ја однесов дома кај мене на трезнење (т.е. во тој момент накај кола)... Уште во кола почна да ме гучка и да ми се извинува...

Другиот ден ми рече дека и е жал што била толку пијана, ама дека среќа што сум ја удрил, пошто иначе, после нејзините сцени, ако не сум и врзел една, за мифка ќе ме сметала...

Иначе, од моја гледна точка, шамарот беше мавнат само со една цел.. Отрезнување!
Добро си ја отрезнил :D

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Јас "насилство" оправдувам само во кревет, шо да праам тоа ми е стилот :oops: садо-мазо (не ептен hard core) да не речам саде-мазење:). Во секој друг случај тој што дигнал рака врз мене не го сметам веќе за жив. Не сум направила до сега нешто за да извадам некој од контакт до толку, ама и да би направила дотичниот може комотно да ме остави после тоа и чича мича готова је прича, а не да ми покажува сила.

Не да сум ја удрил, сум ја претепал.
Она мене ќе ми... -.-
--- надополнето: Jul 25, 2011 11:09 PM ---
Дејане дете мој совет преиспитај се со време, да не ти биде касно после. Те гледам на повеќе теми си пишувал за истово како да си бараш оправдување за тоа што си го направил.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.832
Поени од реакции
1.590
Не сум удрил да кажеме нешто ко ќотек и такви работи не врз девојка никогаш тоа , а онака плескање по газето да ама не многу силно онака нежно многу девојки се палат на тоа

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Не сум удрил да кажеме нешто ко ќотек и такви работи не врз девојка никогаш тоа , а онака плескање по газето да ама не многу силно онака нежно многу девојки се палат на тоа
Многу девојки палат шамари за тоа.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Последен пат имам удрено девојка во 1во или 2ро одделение (не се сеќавам баш) :D a и не чине да се удри женска особа...сепак тие се од понежниот пол ;)

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
сум плеснал а не сум удрил

Kajgana Shop

На врв Bottom