Е така може ... кога ќе ги „опфатиш“ и жените во таа класификација.OBDN напиша:StenmarC i ostali -- ako nekoj rece deka masko koe udira zensko e seljak, balkanec itn itn, a ne gi vkluci i zenite, neznaci deka nema mislenje i za takvite zeni, samo deka toa ne e temata ovde mozebi ..........................
pozdrav
Jas use na pocetok (da ne scrollam sea da baram) rekov, ako se perci mavaj ic ne se misliStenmarC напиша:Е така може ... кога ќе ги „опфатиш“ и жените во таа класификација.OBDN напиша:StenmarC i ostali -- ako nekoj rece deka masko koe udira zensko e seljak, balkanec itn itn, a ne gi vkluci i zenite, neznaci deka nema mislenje i za takvite zeni, samo deka toa ne e temata ovde mozebi ..........................
pozdrav
Често пати жените го злоупотребуваат тоа наше „несакање„ да дигнеме рака. Тоа е она што ме пизди најмногу.
Инаку еднаш ми дигнала рака девојка, т.е. се обидела да ме удри и и ја фатив. Среќа што се исконтролирав во тој момент и само ја одбутнав од мене и се тргнав на страна. Пак ќе го спомнам вицот со папагалот ... „Кога немаш крила не се qrchi"
Секоја чест за Сандра за искреноста.
Немој да го сфатите ова погрешно, али мислам дека она што се претставува на форум воопшто не е исто со она во реалноста - мислам на односот меѓу луѓето и искреноста.OBDN напиша:Da ne ispadne narciosoidno, ama stvarno pak da prasam, so koj toa se druzite vie? Ili mozebi do godinite e pa jas sum daleku od toa "kakvi se nemashe dur ne porasnaa? "
StenmarC напиша:Немој да го сфатите ова погрешно, али мислам дека она што се претставува на форум воопшто не е исто со она во реалноста - мислам на односот меѓу луѓето и искреноста.OBDN напиша:Da ne ispadne narciosoidno, ama stvarno pak da prasam, so koj toa se druzite vie? Ili mozebi do godinite e pa jas sum daleku od toa "kakvi se nemashe dur ne porasnaa? "
Само да се појаснам ... моите постови околу удирањето се однесуваат само за девојки со кои сум имал некаква врска. За останатите не се замарам многу, а имам и поефикасни методи
Пааа је поразлично, али ... мислам дека не треба објаснување нели?OBDN напиша:Ne go razbiram pogresno, ama ne go razbiram voopsto. Zashto e porazlicno?
Poso jas isto gubre sum, i tamu i vamu mavam ko ke mi pukne
Nedaj boze da se zamarash so site, kaj ke ni bide krajot. Aj da parafraziram togash, bidejki stvarno iskreno me interesira: Kako mozesh da bidesh vo vrski so devojki na koi na lice im se cita kapacitetot da te izvadat od takt? Ili ne im se cita? Mislam deka im se cita.