За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
hey..another girl,another planet...
можда кај тебе тоа функционира...не се издавај може да го искористат против тебе:smir:

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Aбе јас да сум машко би ја удрил секоја што јаде многу гомна,посебно би ги плеснал тиа смизлите што имаат уста голема ко пештера и што дробат многу глупости .Некои стварно си го бараат.:zlo:

vlatko5

X-Form+Ation
Член од
29 февруари 2008
Мислења
121
Поени од реакции
3
а дали женските ги плескаат машките или тоа е веке нормално:pos2::pos2::pos2:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.849
Поени од реакции
5.676
никогаш ама баш никогаш нема шанси да удрам девојка па што и да ми направи не сум кромањонец :helou:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
хаха мене не ми се има случено да ме удри некој ама за волја на вистината некогаш и женскиве ќе претераме со бла бла зборување на празно,ама некогаш и машките си го заслужиле тоа. Пред некоја вечер нешо со друштво си седевме кај споменикон и ко видовме еден така малолетник во секоја смисла на зборот и закачи бокс на девојка (ваљда то му беше) и после то ај уш еден од другата страна:tapp:...Или го има јако испровоцирано или тој е кретен:helou:

Член од
13 август 2008
Мислења
151
Поени од реакции
15
Сум удрил како мал(не се важи тоа:D). Anyway мислам дека за секое женско има лек (а тоа не е удирање). Подобро отстапи во тој момент и наредниот пат врни и дупло.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
hey..another girl,another planet...
можда кај тебе тоа функционира...не се издавај може да го искористат против тебе:smir:
Не,јас сум човек што се разбира и од збор.Не ми се потребни други методи.

vlatko5

X-Form+Ation
Член од
29 февруари 2008
Мислења
121
Поени од реакции
3
хаха мене не ми се има случено да ме удри некој ама за волја на вистината некогаш и женскиве ќе претераме со бла бла зборување на празно,ама некогаш и машките си го заслужиле тоа. Пред некоја вечер нешо со друштво си седевме кај споменикон и ко видовме еден така малолетник во секоја смисла на зборот и закачи бокс на девојка (ваљда то му беше) и после то ај уш еден од другата страна:tapp:...Или го има јако испровоцирано или тој е кретен:helou:

ддобро сеа и тој немал граница со боксој да ја истепас то не можи да го заслужи мислам шо и да напрајла то е претеризам

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
до сега немам удрено никоја, освен братучетка ми, зашто не беше мирна

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Јас немам до сега удрено ама затоа имам штипнато хихи

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
немам удрано до сега а нема и понатама

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кога го прочитав насловот.. помислив на друго не прочитав во заградата... бтв не се сеќавам да сум удрил девојка незнам зошто така :toe:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Nikogas ne sum udaril devojce.Isklucok e devojka mi.Se udarama na sala pocesto ali ednas ja udriv posalam i posle mi bese krivo

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Јас никогаш не удирам женски Обично давам да ме тепаат :) затоа послем ке се лижат како мачиња :helou::drk::drk:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
У прво или второ одделение.. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom