За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

zak

Член од
22 август 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
ako si stvarno maz nema sila da pokazuvas na devojce......

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Многу глупава работа.Да удрам женско?!?! Не ми се десило никад и нема никогаш да ми се деси такво нешто.Знам дека има некои кои намерно или не си го "бараат" али немора да ги искршиме ради тоа.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Ситна провокација е некоја пореметена да те гребе и кубе манијачки? Или треба да остане маж и да изгуби око?:angel:

Кога некој се чувствува вистински загрозен, негова должност е да се одбрани по секоја цена. Инстинкт бе злато, инстинкт за преживување.:)
Е сега злато ја да ти објаснам нека проба тоа да го направи нема да ја удрам кажав веќе претходно зашто,но за ова постои една многу добра вештина наречена АИКИДО по што бргу ќе ја неутрализираш опасноста а да нема удар ако се разбираме:smir:

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Е сега злато ја да ти објаснам нека проба тоа да го направи нема да ја удрам кажав веќе претходно зашто,но за ова постои една многу добра вештина наречена АИКИДО по што бргу ќе ја неутрализираш опасноста а да нема удар ако се разбираме:smir:
Bez navreda jkd, no se somnevam deka na mnozinstvoto mazi im e potrebno aikido za da se odbranat od partnerkata, a pritoa da ne ja povredat.:wink: Inaku, se soglasuvam so tebe.

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Никогаш не прави нешто на другите што не би сакал тебе да ти се случи. Не провоцирај, заземи цврст став, и само во ретките, екстремни случаи ке имаш проблем.
Да, и јас и удрив шлаканица на школската другарка која што како миленичка на класниот ги малтретираше сите околу неа.
Се сретнавме пред 5-6 години и ми рече дека сеуште го памети аплаузот, и дека бил апсолутно заслужен:wink:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не е убаво тепањето, ама чим се изборија за рамноправност па нека го делат и правото на јадење ќотек.

VINX

Rhymesaya'
Член од
13 ноември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
0
Не е убаво тепањето, ама чим се изборија за рамноправност па нека го делат и правото на јадење ќотек.
:zver:

Он Топик:
Не сум удрил..нема ни да удрам, порадо во кревет би ги донесол :smir:

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
ме прозва спуки:)
еве..
сум чул дека на жена рака не се кревало, па ко ја подбрав со клоци..

не бе, жена е за љубење, не за тепање.
има многу посуптилни, а поефективни методи за покорување на жената.
Всушност, ниедна физичка лузна не "јаде" толку, колку емотивната.
Јас кучево не сум го тепал додека сум го тренирал, а камо ли женските.
А верувајте, женско е полесно да истренираш од хаска. Многу своеглави суштества:)
Se slagam deka zena ne e za tepanje ama nemoj da mislis deka i vie muskite moze da ne trenirate nas zenite kako sto sakate, zatoa sto zena sto ti misli nikoj ne ti misli!

Inaku ako mene se potrudi nekoj da me udri, a do sega ne se desilo toa ke pie povratna kaj sto najveke go boli, a se znae koja e slabata tocka na muzite.

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
mraFka напиша:
Inaku ako mene se potrudi nekoj da me udri, a do sega ne se desilo toa ke pie povratna kaj sto najveke go boli, a se znae koja e slabata tocka na muzite.
не дека нешо те напаѓам али ако се погоди некој "МАЛ" како мене и импулсивен тешко дека ќе му вратиш, јас лично не удирам воопшто никого се додека не ми се скине некоја жица во глава (додека не ми прекурчи некој/а) после тоа ни коскозглобно охрид не го склопува :kesa:
јебига али тоа е импулсивност :nesum:

Бившата ја имав така убаво зашамарано затоа што имаше навика да ме штипе да ме гризе да ми забива нокти и тоа без причина среде бел ден и тоа ако одевме некаде и еден ден требаше да се сретнеме со нашите заеднички другари шо беа и тргнати ние и среде одење и се јави еден од другарите и ја праша до кај сме а таа кажа дека стигнуваме за минута а требаше да каже за пола саат (без осет за време беше) и кога стигавме ми вика ќе кажам ти си ме задржувал и јас на шега и се поднасмевнав и и реков абе сеа на мене ли ќе се вадиш ми се заврте и почна да ме штипе и тоа така курвински и болно шо секундарно ми пукна филм и пред чичко стоилко како шо бевме кога и плеснав еден асален шамар пола саат ме гледаше бледо и ми се налути и ми вика зашо ме мавна:?: ко да не знаеше дека ми пуштила крв со тоа нејзините нокти од кај мене од раката:nerv: :nerv: :nerv: :nerv:

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
не дека нешо те напаѓам али ако се погоди некој "МАЛ" како мене и импулсивен тешко дека ќе му вратиш, јас лично не удирам воопшто никого се додека не ми се скине некоја жица во глава (додека не ми прекурчи некој/а) после тоа ни коскозглобно охрид не го склопува :kesa:
јебига али тоа е импулсивност :nesum:

ХМ никогаш н не викај никогаш златно правило:pos2:

Член од
15 јули 2007
Мислења
25
Поени од реакции
0
Sga ke vi kaze kumanovac i za toj kako tepa .....nesto me izlaza i kraj idenje doma ulegnuvanje u sobu i napravi gu bumbar u glavu pomodre gu od tepanje pa posle zema stavi vuga kur u usta da ne place dane slusav njonji e toj ti se vika pleskanje ...Kumanovac

Z

ZeroStyle

Гостин
Имам пишано и пак ќе пишам инспириран од некои постови. Имам удрено женско...во 2-3 одделение,копиљ не размислувам ама таа ми викаше дека тренирала карате и дека ќе ме тепала,па и ме удри...и се случи...А сега денеска...мислам дека не би удрил девојче,или некој послаб од мене...Ееее колку моја возраст,поситни помали послаби ми јаделе гомна па не сум ги удрил од таа причина...Значи не е се у тепањето иако некогаш(не за женско) треба да здрвиш некој 2-3 пути па да научи шо треба шо не треба...

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Ми се има случено еднаш во средношколските денови, ама навистина си заслужи бе, плус неколку пати ми викаше иронично: "Ајде, удриме бе, ајде ако можеш"! И се деси "пљааас"! И да ви кажам искрено - филинг беше и воопшто не сум зажалил до ден денес.

Вие?
Нема што повеќе да додадам на ова. И мене АМА БАШ ИСТОТО МИ СЕ СЛУЧИ и си го доби типката. Ама филиииинг!! Не можам да опишам. Се што знам е дека од тогаш па на ваму поради истата причина ја удрив бившата. Ми беше малку тешко, па да си олеснам уште една опачечки си доби. И се додека викаше ``не си маж да ме удриш``, после тоа викаше ``извини, извини, не мислев така``....
Јеби га, после тоа неам кренато рака на девојка.. Не знам зошто ама ете, се нема сличено 2 години.
Некад си заслужуваат, сами со го бараат, ама не сите, ретки се тие што сакаат да бидат удрени.

Kajgana Shop

На врв Bottom