За кое парче облека трошите најмногу пари?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
За кондури и фустани.Мора да се има во сите бои,женско око ненаситно.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Почесто од се` друго купувам обетки ама ефтини сА и не можам да кажам дека за нив трошам најмногу пари...
После... исто често купувам блузички ама и тие не се нешто многу скапи, па и на нив изгледа не фрлам многу пари.
А обувки... поретко ама поскапи. Така на пример во 2007 сум купила не знам колку блузи, знам колку пара чевли (тука спаѓаат и чизми и патики и штикли и се` друго) ама кога ќе се сумираат сите пари фрлени на чевли ќе да се повеќе од парите за блузички.
Значи доста философирам најмногу пари фрлам на чевли! :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Најмногу за патики и тренерки!

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
За то шо ми треба т.е фали во моментот... ама генерално гледано најмногу за чевли,за бижутерија и за фармерки.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Сукниииии....Имама преку 10 што ги купив минатава година, и уште некеко не ми е доста.А за блузи,патики,тренерки....ако нема потреба не купувам.Бижутерија порано купував многу,оти е ефтина,ама како стареам ми се изострува вкусот,па бирам и каква да биде,па ми е скапо...и затоа не купувам многу често повеке..:nesvest:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Koшули. Заљубена сум. :jaj:

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Фармерки и кондури. Опсесија ми се. Посебно убави кондури.

mz.LoVeLy

patience...
Член од
16 февруари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
5
Па најмногу трошам пари за блузички и бижутерија - посебно за белегзии (број не им се знај веќе), после за фармерки, чевли итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom