А
Ајсшутер
Гостин
За македонски тим се знае Вардар
Борец?За македонски тим се знае Вардар
Потпишувам....Браво царе свака част...btw србите црквата не ни ја признаваат што е тука некаде како и за името...
Еј ај ќе ве молам да не мешате сега политика,кој не признал кој не не признал,кој ни ја признал црквата, кој не сака и друго.Темата е за кој клуб навиваш од Балканот и секој ќе си го каже своето мислење и никој нема право да му реплицира и да му вели дека не треба да навива за тој тим.
Суки ај ти напиши за кого навиваш да видиме.хехе
Јас во срце го носам ПАРТИЗАН.
А од нашата лига не сум за никого затоа што Куманово одамна нема екипа и не сум гледал првенствен натпревар.
п.с.имам мали симпатии кон Вардар.:helou:
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:што зборуваш бе Филип..како немам тим..а МИЛАНО..хехе иако газдите се албанци тука играат се македонци,дали има 2-3 албанци...и сега сме 3 место во лигата...лани незнам на кое завршивме на 2 или 3...оваа сезона одиме во куп уефа
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Вистина ли е дека ќе навивате за Албанците?
Да се разбереме Албанци се
Абе јас како што знам имаат некои навивачи и биле АлбанциКлубот е од Куманово ама газдата е албанец и тој инвестира во него многу .Играчите се претежно Македонци,но има и неколку Албанци.И освен Албанците од Куманово,никој друг не навива ни за Милано ни за Башкими кој исто така е албански клуб.
Или пак некој ќе ме побие од Куманово и ќе ми каже дека навива за некоја од овие екипи.:uvo:
абе да точно ние не навиваме али сепак тоа се кумановци кои играат во тој тим и некои од моите познаници..така да кога слушнам дека се на 3 место во лигата ми се полни срцето..во тој момент заборавам дека газдата е албанец...инаку за ваша информација и за информација на кумановците...има обединети навивачи и албанци и македонци кои заедно скандираат од трибините кога се игра некое дерби..тогаш се заборава на се!!Абе јас како што знам имаат некои навивачи и биле Албанци
А знм дека вие не навивате