За кого навивате од Балканот?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Сега не оди заедно усташи и четници заедно али ти си знаеш ако сварно навиваш за еден од двата наведени клубови тогаш треба другиот да го мразиш.:salut:
Во србија ПАРТИЗАН... Хрватска ДИНАМО ЗАГРЕБ! Балкан! РАЗБРА?

Зошто по ѓаволите навивате за Срби???
ТЕМАТА Е ЗА БАЛКАНСКИ ЕКИПИ!

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
:vozbud::vozbud::tapp::tapp:
Друже ти во ред си или ти треба Бекомплекс?

Edno ti e patriotizam, drugo fanatizam. Dva poima megu koi postoi golema granica. Zaso ne go zdebeli imeto na Dinamo, aj te molam kazi mi? Posto mislis deka samo Grcive so ne ne priznavaat i tolku e, tuka zastanuva svetot? Otvori si gi ocite malce poveke i ke zabelezis deka Grkot ima tocno opredelen stav sprema Makedonecot, bez razlika sto e negativen i nekorekten, no sepak ti si svesen za toa i zatoa go napagas, a drugive koi gi smetas za dobri i korektni i se ponasaat taka, cekaat samo pogodna sansa za da ni zabijat noz u grb. A sto, kakov ti e stavot za drugive ''drugari'' od Balkanot. Dali mislis deka tie se so nesto podobri stavovi sprema nas, sekoj glea od svoj aspekt (Bugarive nacijata, Srbive crkvata ...), pa so ne daes slicen komentar za onie koi navijaat za Partizan ili Zvezda. Zaso niv ne im repliciras na ist nacin? Bidejki smetas deka tie se OK i ni go lizat g***t nam Makedoncite. Gresis brate, tie imaat duri i polosi nameri u nekoi slucaevi, zatoa treba poveke da se pazime od niv, samo so ne gi izjavuvaat taka javno kao Grcive. Mislis deka Hrvatska ni misli nekoe dobro na nas? Tie ne komentiraat nisto, poradi toa sto ne sme sosedi i zatoa kao sme u bolji odnosi so niv, inaku ne e taka. Edno zapomni, ne postoi na ovoj svet drzavi koi se sosedi, a se u odlicni odnosi ...
A Bekompleksot so mi go prepisa mene ne mi treba, posto svesen sum za situacijava u koja se naogame, ama po se izglea ti si ja prepustil dozata ... !!!* ;)

:smir:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Фенербахче

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
За Вардар!!! Го сипматизирам и Динамо Загреб меѓутоа тоа не ни 1/3 од она што го чувствувам за Вардар.

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Edno ti e patriotizam, drugo fanatizam. Dva poima megu koi postoi golema granica. Zaso ne go zdebeli imeto na Dinamo, aj te molam kazi mi? Posto mislis deka samo Grcive so ne ne priznavaat i tolku e, tuka zastanuva svetot? Otvori si gi ocite malce poveke i ke zabelezis deka Grkot ima tocno opredelen stav sprema Makedonecot, bez razlika sto e negativen i nekorekten, no sepak ti si svesen za toa i zatoa go napagas, a drugive koi gi smetas za dobri i korektni i se ponasaat taka, cekaat samo pogodna sansa za da ni zabijat noz u grb. A sto, kakov ti e stavot za drugive ''drugari'' od Balkanot. Dali mislis deka tie se so nesto podobri stavovi sprema nas, sekoj glea od svoj aspekt (Bugarive nacijata, Srbive crkvata ...), pa so ne daes slicen komentar za onie koi navijaat za Partizan ili Zvezda. Zaso niv ne im repliciras na ist nacin? Bidejki smetas deka tie se OK i ni go lizat g***t nam Makedoncite. Gresis brate, tie imaat duri i polosi nameri u nekoi slucaevi, zatoa treba poveke da se pazime od niv, samo so ne gi izjavuvaat taka javno kao Grcive. Mislis deka Hrvatska ni misli nekoe dobro na nas? Tie ne komentiraat nisto, poradi toa sto ne sme sosedi i zatoa kao sme u bolji odnosi so niv, inaku ne e taka. Edno zapomni, ne postoi na ovoj svet drzavi koi se sosedi, a se u odlicni odnosi ...
A Bekompleksot so mi go prepisa mene ne mi treba, posto svesen sum za situacijava u koja se naogame, ama po se izglea ti si ja prepustil dozata ... !!!* ;)

:smir:
Потпишувам....Браво царе свака част...btw србите црквата не ни ја признаваат што е тука некаде како и за името...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
CRVENA--ZVEZDA
Prasanjevo e za kogo navivate od balkanot i zatoa ne mesajte babi i zabi koj za kogo saka neka si naviva caooooooooooooooo

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
Хрватска(неам поим како се вика клубо) и Вардар наравно

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Македонија Ѓорче Петров,ФК Шишево и Вардар.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Хрватска(неам поим како се вика клубо) и Вардар наравно
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
За Тиквеш а исто така имам симпатии према Македонија ЃП(дали до името е или шо е појма неам:)),Пелистер,Победа и то:icon_lol:
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
За Партизан...уште од времето на Драган Манце..Никогаш нема да го заборавам натпреварот со Queens Park Rangers..
Нормално тука се и Клинчарски, Џуровски ,Вокри, Прекази, Катанец и многу други..сите тие го правеа Партизам мој омилен тим до денешен ден...

Kajgana Shop

На врв Bottom