Доста интересна тема, бар со 3-4-ца што имаат пишано дека навиваат на Вардар се имам контрано во последниве година дена. Омилена ми е темава, колку сеир може да се пукне али ајдеЈа прочитав темава од почеток до крај и пошто е стара некои дури и по 3 пати пишале за кого се
А некои пак од 2008/9 до сега многу им се смениле мислењата
Иначе јасно е за мене мислам дека![]()
Да не ги именувам лесно се наоѓаат, еден пишал пред 2-3 години ПАРТИЗАН У СРЦУ, сеа го мрзи од дно на душа, еден вика во 2009та, за Динамо из Загреба, а Вардар онака го симпатишам, сега во 2012 е главен у Фан Клуб Вардар и верен КомитаДоста интересна тема, бар со 3-4-ца што имаат пишано дека навиваат на Вардар се имам контрано во последниве година дена. Омилена ми е темава, колку сеир може да се пукне али ајде![]()
Од Миравци ќе да е дететоДа не ги именувам лесно се наоѓаат, еден пишал пред 2-3 години ПАРТИЗАН У СРЦУ, сеа го мрзи од дно на душа, еден вика во 2009та, за Динамо из Загреба, а Вардар онака го симпатишам, сега во 2012 е главен у Фан Клуб Вардар и верен Комита![]()
Ги забораваш и навивачите на еден кошаркарски клуб...Да не ги именувам лесно се наоѓаат, еден пишал пред 2-3 години ПАРТИЗАН У СРЦУ, сеа го мрзи од дно на душа, еден вика во 2009та, за Динамо из Загреба, а Вардар онака го симпатишам, сега во 2012 е главен у Фан Клуб Вардар и верен Комита![]()