ЕВЕ Читај имасе на првои пост објаснетоОфчар напиша:Т.е. дали додека мастурбирате со Вашата лева рака, при оргазмот имате условен рефлекс во десната?
Торки!!! :pishtoldzToreador напиша:Still dont get it...
Аман луѓе зборете ко шо треба!
Znaci vo vrska si i drkash? Ili onaka radi kondicijaNikolaP напиша:Да! Скоро свак дн. Јебига...
Мада поретко :wink:
Pa nema veze ako si u vrska Desanka si e Desanka kako svoja raka sto ke te pocesa tugja nemaAllita напиша:jas se skinav od smeenje....uffff....mene me interesira edna rabota...dali drkate i koga ste vo vrska i koga mozete da i go opppp..na partenrkava u sekoe vreme...aj da vidam sega shto ke kazete...drkadjii...
leeleee ludnica...moze si vo pravo...ama ne mi odgovori na prasahnjeto...baram konkreten odgovor...a ako e taka...zoshto pak ne se potrudish toa da go stori parterkata...znam deka nie nemozeme so vas, bidjeki imate dolgogodishna praksa i deka rucni rad ne ni e bash nekoja si jaka strana...ama barem da ja ispraksash partenrkaa da go pavi priblizno kako tebe ne biva???Fir_Maked напиша:Pa nema veze ako si u vrska Desanka si e Desanka kako svoja raka sto ke te pocesa tugja nema