За девојките: ГРУБО или НЕЖНО?

M

marsovka

Гостин
нежно .....
ако не можам тоа да го добијам тогаш ептен грубо

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
не сакам грубо, ама сакам диво, ненаситно, како секој пат да ви е прв пат и не можете да се наситите еден од друг......ах се занесов:kesa:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
може прво нежно па после се погрубо и погрубо :vozbud:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Sakam se so mojot srcko:back:
Љак, се наежив:) Ако знае дечко ти дека во јавност за него зборуваш како за „срцко“ - ќе биде груб:)))

може прво нежно па после се погрубо и погрубо :vozbud:
И на крај најгрубо?! Ија, ти криеш модрици по недела дена, а?:)

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
зависи од расположение, ама многу многу лигавење не сакам.

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
vo posledno vreme se poveke mi se dopaga grub nacin , sepak sakam i po nekoja neznost :)

Член од
13 април 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
Прво може да се почне со мала романтика свеќи, музиче ова она..... после кога ќе се разгорат страстите, од кревет на земја, од земја на стол, од стол на ѕид.... и тако даље :sekss:

С

Сатори

Гостин
Пробај силувај ја и види дали ќе те пријави.
Ако е за, ќе си ќути, тепај, мавај, и покажи маженственост, ако не, си ја наебал, не е од наводните „светици“ што плачат за кур.

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Незнам кој би можел грубо со девојка :nenene:

Automne

In search for immortality
Член од
14 февруари 2009
Мислења
29
Поени од реакции
3
Nema potreba od nikakva grubost...treba da ima samo strast..ostanatoto ke si dojde samo po sebe :) i maskoto treba da e nezno no so granici..treba da se oseti maskosta :D :smir:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Сум била во состојба да сакам и грубо и нежно. Напливот на страст и адреналин игра клучна улога. Сакам да се чувствувам убаво и за да се оствари тоа не се срамам да кажам што би сакала. Имам отворен однос со мојот дечко на секоја тема. Имам читано во книгата ,,Tajne o mushkarcima"-Barbara de Andzelis, дека повеќето машки од време на време сакаат таков ,,прописен" секс, без многу тинтрање и мазење и пазење. Немам проблем од време на време да се впуштам и во такво доживување. Потребно е да си флексибилен затоа што може да дојде до монотоност во сексот, што е претпоставувам бедна состојба.

I

IBIZA SOUND

Гостин
повиќе сакам груб и див секс,во зависност дали имам секс со некоја тешка курва или со женската
ако е со некоја тешка курва од груб најгруб секс па нели и тоа и е работата

PonTius

kukumjavka
Член од
25 февруари 2008
Мислења
29
Поени од реакции
3
Sepak jas sum za podiv i pointenziven sex . . .obostrano . . .i sekako deka toa e povozbudlivo za najgolem broj od lugeto

Kajgana Shop

На врв Bottom