За девојките: ГРУБО или НЕЖНО?

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
не сакам премногу лигавење со романтични атмосфери нормално сакам да не премногу само од едното односно средина ни па многу грубо ни па незнам некакви си премногу големи романтики

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Па поише сакамммм грубо онака диво ама средно да е, а не заби да искршиме хаха:back:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Нема лабаво,тешко тебе оти.

Член од
28 август 2009
Мислења
19
Поени од реакции
0
definitivno grubo..da me fati silno da me grize stiska i soblaka...so malku otpor od moja strana..a posle ja stapuvam na scena :))) da me pleska a ja da grebam i vikam ahhhh da vlaga se podlaboko i podlaboko...mmm dosta e :pusk:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ja davam i neznost i grubost u isto vreme, ne sum ni svesen kako go pravam toa.

Член од
26 септември 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
што е грубо , а што нежно за кого како?

vlaono

счо имат
Член од
27 јуни 2009
Мислења
159
Поени од реакции
7
Хм..јас повеќе би сакала да почне постепено,прво со романтична вечера можеби дома додека сме сами ,може и на некоја плажа под месечина,под ведро небо,вино и свеќи кои полека ке го зголемуваат адреналинот во ситуацијата,почнува да се ствара некоја романтична атмосфера почнува да се вжештува ситуацијата,некој нежен гест,некоја ружа колку за убав гест,некое изненадување,нешто што стварно би ме изненадило нешто што не би го очекуавала да го направи за мене,некој сладок збор,полека слатки,кратки и нежни бакнежи.. па потоа полека полека чекор по чекор подалеку..полека се спуштам во неговите прегратки бакнежите стануваат се поубави и поубави,полека почнува да соблекува дел по дел, во мегувреме се бакнуваме и сл.
Е претерувас, тешко да најдеш таков ретки се.Со ја направи ти Македонија... Лас вегас

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
zaklucok zenite sakaat nasila! I posle vistinski maz ne udiral zena, a oni sakat toa=Pocetok nezno a potoa grubo i valkano se palime na toa nie curite

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Доколку сум затрескана у типот, сакам грубо, повеќе ме пали... А ако ми е некој онака само симпатичен, подобро да почне малце понежно, да не испадне силување :)

Kajgana Shop

На врв Bottom