Да ти одговорам што значи тоа... - Немој че ми боли многу!...Како се палат луѓево на романтика,не ви е смешно во моментот?![]()
Убоо е романтика уз муабет гушкање али не у секс, тестиси можат да експлодираат од слоу мувс!
Да ти одговорам што значи тоа... - Немој че ми боли многу!...Како се палат луѓево на романтика,не ви е смешно во моментот?![]()
Зависи за каков тип на секс станува збор, кога имаме вагинален се прави една груба активација на моето тело, а коа се има анален мора да си пазиш да не споебиш нешто друго па се тера нежно![]()
Сеа вака пишувам со една рака додека другата ми е под биро читаќи го коментаров, ама анал и грубо не ми одат некако заедно освен во Animal Trainer но Роко е друга категорија. Знам како рисјанска жена не лажеш
Абе коа ќе се попалиш и анал иде со ритам брз, треба да пукнеш слуо да те работи од зади а ти цела препалена капеш и уште полека има нокти да му набиеш за да убрза процес
И веруј нема ништо да повредиш у анусот ако е тоа се глатко и влажно![]()
После тоа стануваме очајни лажговци, кои се лажат самите себе, глумци на сцената наречена живот, убиени со лагата наречена вредност!!!Пс: Овие правила владеат се додека не стивнат хормоните(некаде до 22 год)-после тоа се бараат и други вредности(како на пример паметот)
Поз
Не треба лубрикант доволно е што се масира клиторис и од тука даоѓа природен лубрикант, а кој па ви кажал вас дека анал требало нежно? Што има разлика анал и вагина веќе кога е продрено, кажав и горе се додека е влажно нема што да се повреди да е суво и на двајцата ќе им биде смрт, затоа прво убава предигра да капе момата па после се остало, јбга брачен живот но лимитс се е во играСеа вака пишувам со една рака додека другата ми е под биро читаќи го коментаров, ама анал и грубо не ми одат некако заедно освен во Animal Trainer но Роко е друга категорија. Знам како рисјанска жена не лажешама чисто од радозналост на колку време мачкате лубрикантче со либето за да го изведете тој див анал како што го опишуваш.
Прашањево е од едукативен карактер (сваки дан све више и више напредујем), па може и на ПП да оди
najdobar seks e da ja izlizes cela devojkata pa da ja grbnis da ja stopis da i go redis do kraj ima da te ceni cel zivotjas sakam romantika pred seksot...na primer neznam..ubava vecera, branovi na more, buket cveke ovo onopa posle neshto dopiri pod masa, strastni baknezi i ondak ideme doma ili kaj i da ideme i najcesto sakam grubo
pod grubo ne racunam tepanje/mavanje
mislam na brz, div sex
a voedno i mnogu me pali da me vlece za kosa : )))
e sakam i lizenje, a osobeno po ramo pa nadolenajdobar seks e da ja izlizes cela devojkata pa da ja grbnis da ja stopis da i go redis do kraj ima da te ceni cel zivot![]()