Да ти одговорам што значи тоа... - Немој че ми боли многу!...Како се палат луѓево на романтика,не ви е смешно во моментот?
Убоо е романтика уз муабет гушкање али не у секс, тестиси можат да експлодираат од слоу мувс!
Да ти одговорам што значи тоа... - Немој че ми боли многу!...Како се палат луѓево на романтика,не ви е смешно во моментот?
Зависи за каков тип на секс станува збор, кога имаме вагинален се прави една груба активација на моето тело, а коа се има анален мора да си пазиш да не споебиш нешто друго па се тера нежно
Сеа вака пишувам со една рака додека другата ми е под биро читаќи го коментаров, ама анал и грубо не ми одат некако заедно освен во Animal Trainer но Роко е друга категорија. Знам како рисјанска жена не лажеш ама чисто од радозналост на колку време мачкате лубрикантче со либето за да го изведете тој див анал како што го опишуваш.
Абе коа ќе се попалиш и анал иде со ритам брз, треба да пукнеш слуо да те работи од зади а ти цела препалена капеш и уште полека има нокти да му набиеш за да убрза процес
И веруј нема ништо да повредиш у анусот ако е тоа се глатко и влажно
После тоа стануваме очајни лажговци, кои се лажат самите себе, глумци на сцената наречена живот, убиени со лагата наречена вредност!!!Пс: Овие правила владеат се додека не стивнат хормоните(некаде до 22 год)-после тоа се бараат и други вредности(како на пример паметот)
Поз
Не треба лубрикант доволно е што се масира клиторис и од тука даоѓа природен лубрикант, а кој па ви кажал вас дека анал требало нежно? Што има разлика анал и вагина веќе кога е продрено, кажав и горе се додека е влажно нема што да се повреди да е суво и на двајцата ќе им биде смрт, затоа прво убава предигра да капе момата па после се остало, јбга брачен живот но лимитс се е во играСеа вака пишувам со една рака додека другата ми е под биро читаќи го коментаров, ама анал и грубо не ми одат некако заедно освен во Animal Trainer но Роко е друга категорија. Знам како рисјанска жена не лажеш ама чисто од радозналост на колку време мачкате лубрикантче со либето за да го изведете тој див анал како што го опишуваш.
Прашањево е од едукативен карактер (сваки дан све више и више напредујем ), па може и на ПП да оди
najdobar seks e da ja izlizes cela devojkata pa da ja grbnis da ja stopis da i go redis do kraj ima da te ceni cel zivotjas sakam romantika pred seksot...na primer neznam..ubava vecera, branovi na more, buket cveke ovo ono pa posle neshto dopiri pod masa, strastni baknezi i ondak ideme doma ili kaj i da ideme i najcesto sakam grubo pod grubo ne racunam tepanje/mavanje mislam na brz, div sex a voedno i mnogu me pali da me vlece za kosa : )))
e sakam i lizenje, a osobeno po ramo pa nadolenajdobar seks e da ja izlizes cela devojkata pa da ja grbnis da ja stopis da i go redis do kraj ima da te ceni cel zivot