за тие шо не разбираат еве :http://tocka.com.mk/index6.php?ID=30867понесени од страста ....ја угризал за врат и таа се полупарализирала :nesvest:
http://www.stuff.co.nz/the-press/news/4563696/When-love-has-the-power-to-paralyse
за тие шо не разбираат еве :http://tocka.com.mk/index6.php?ID=30867понесени од страста ....ја угризал за врат и таа се полупарализирала :nesvest:
http://www.stuff.co.nz/the-press/news/4563696/When-love-has-the-power-to-paralyse
Полно со страст,романтично и ГРУБО.
то сестроЗависи од расположение. Ако сум многу запалена сакам тоа да се одвива на див начин, ако не сум многу сакам романтично расположение и се да се одвива нежно и полека..
Поздравче и за тебе штета што денешниве мажи црпат "знаење" ако може така да го наречам од идиотскине порничи што промовираат животински секс со нагла пенетрација без никаква предигра и секс со силување без навлажнување претходно или барем така се претставени на филмот а всушност сите се лубриковани пред почетокот на снимањето потоа само нагло се снима пенетрацијата, мислам дека нема смислам да се усвојуваат овие негативни работи од порничите и јас сакам да гледам порничи некад ама треба да се прифаќаат работите со резерва и секој да си ја прочита камасутра сепак човекот има секс секој ден (барем брачните партнери) а животните 1 годишно (и тоа болен секс ) човекот не е животно, човекот ужива во сексот и затоа човекот треба добро да се навлажни пред да има секс а не нагло и животински ...........................Ке зборувам за себе - сакам мажот да е нежен, страствен, полн со љубов, да знае како да ме допира, каде да ме допира, да ме возбудува со своите бакнежи и прегратки, да ме опсипува со благи насмсевки, пријатна атмосфера ... нежно да продира во мене, а потоа да ме возбуди толку многу, што ќе почуствувам морници и струја низ моето тело ....
ЕЕЕ фантазиииии ....
Секако, иделано би било кога двајцата би си ги пружале тие задоволства
Поздравче до сите нежни мажи и жени
реплика!!!Поздравче и за тебе штета што денешниве мажи црпат "знаење" ако може така да го наречам од идиотскине порничи што промовираат животински секс со нагла пенетрација без никаква предигра и секс со силување без навлажнување претходно или барем така се претставени на филмот а всушност сите се лубриковани пред почетокот на снимањето потоа само нагло се снима пенетрацијата, мислам дека нема смислам да се усвојуваат овие негативни работи од порничите и јас сакам да гледам порничи некад ама треба да се прифаќаат работите со резерва и секој да си ја прочита камасутра сепак човекот има секс секој ден (барем брачните партнери) а животните 1 годишно (и тоа болен секс ) човекот не е животно, човекот ужива во сексот и затоа човекот треба добро да се навлажни пред да има секс а не нагло и животински ...........................
Зависи што подразбираш под груб секс, иначе секоја девојка си бара квалитетно плескање хехереплика!!!
не е тачно твоево дека генеларизираш...види погоре шубо си кажаја девојки дека си сакат груб секс.
некои жени таквиот секс го сфаќаат како понижување хахах само незам оти,има некои и шо се навлажнети уште пред предиграта...инаку јас не почнувам дур не си поиграм малку со јазик
[hhaaa tooooo bato.... ne pisi vakvi rab sledniot pat oti i jas se popalivНевина.
Дупло невина.
Невина.
Невина.
Иако сум машко и нон-геј сепак ќе се произнесам на топиков. Сакам грубо, многу грубо. Да ме фати и да ме џитне на кревет (ако успее некоја тоа да ми го направи :icon_roll), да ми ги искине алишатата, да ме гребе, да ме гризе, да ме мава (до одредени граници), да ми го цица силно да не го остава намира, да ја/ме еб(ам)е гадно, да рипа како ненормална, да стенка на цел глас... ај доста беше се занесов и попалив.
Зависи што подразбираш под груб секс, иначе секоја девојка си бара квалитетно плескање хехе
Уххх кога веке треба да бирам, дефинитивно грубо и што е можно пострастно........да ме стопиДали повеќе сакате вашиот дечко да ве легне на кревет,да ви ја соблече облеката.....или да направи романтична атмосфера и да биде нежен и пажлив.
Незнам дали имам пишано на темава,но и да имам да повторамДали повеќе сакате вашиот дечко да ве легне на кревет,да ви ја соблече облеката.....или да направи романтична атмосфера и да биде нежен и пажлив.