Заљубени во малолетно лице ....

831

HOATH IAIDA
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.648
Поени од реакции
11.641
Не ги генерализирам работите, само те прашав со што заклучи дека се однесува позрело?
А зошто мислиш дека дошол до таков заклучок.
Анималното мора да си најде соодветно оправдување за неговата намера затоа што е потиснато и повредено од цензурата, нејчесто тоа оправдување доаѓа спаковано како “љубов“ демек се заљубив, а потоа се разгранува во посложени варијанти како на пример - „доволно е зрела за годините“. Јас си викам дека таа не е доволно зрела, туку дека тој е недоволно.
 
Последно уредено:

wot

њ
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.502
Поени од реакции
33.645
Кога би имал 33 тогаш разбирам дека тоа е болесно. Имам само 23 и кога сме еден покрај друг воопшто не се примеќа огромна разлика ниту во години, ниту во однесување.
Toa oti izgleda si na mozocna frekfencija na nejzinata ili ne si se motal so 16 godisni koga trebalo.
A nekoj so dve ipol zenski u zivot ako misli deka ova e pisano od zavist, ne site sakame da go stavime vo 16 godisni i ne e sosema normalno i nemame seksualni frustracii.

Mene seuste mi se gadi. A generacija mi e.

Ebni krevko mevce dur stanuva kurot... ova go pisat luge sto ne fatile picka u zivot ili onie sto ne fatile tolku dolgo sto se prasuvaat sto bese klitoris.
Ubijte se.
 
Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
Еве ја прв ќе се убијам зашо сакам да опнам 16 годишна. Што да правам кога 16 годишните коа ја имав толку годинки ете не ме сакаа :(
 

wot

њ
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.502
Поени од реакции
33.645
Еве ја прв ќе се убијам зашо сакам да опнам 16 годишна. Што да правам кога 16 годишните коа ја имав толку годинки ете не ме сакаа :(
А која е разликата? И сега сакаш ама не те сакаат пак.

Разликата е што друг неиздркан ум има шанса кај девојче, па ако го поддржаш исто како ти да си ја ебнал.

Јако брад. Браво.
 
Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
А која е разликата? И сега сакаш ама не те сакаат пак.

Разликата е што друг неиздркан ум има шанса кај девојче, па ако го поддржаш исто како ти да си ја ебнал.

Јако брад. Браво.
Немаш претстава како би опнал 16 годишна, али у право си пак не ме сакаат :(.
Браво, небраво, тоа е тоа, фантазијата и пустата желба на еден умоболен човек, кој наскоро ќе си го одземе животот :(
 

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.645
Поени од реакции
1.894
Никогаш нема да можеш да излезеш со неа, зошто е против закон.
Не е против закон бе. Зашто шириш дезинформации?
Ако има секс со малолетник што има помалку од 14 тогаш е кривично дело и кажа некој пред мене и колку е казната: 8 години мин.
 
N

Nessa Alcarin

Гостин
Не е против закон бе. Зашто шириш дезинформации?
Ако има секс со малолетник што има помалку од 14 тогаш е кривично дело и кажа некој пред мене и колку е казната: 8 години мин.
Hahahhaha Temava pak eden izvor na informacii, strasno.... Tipot bara opravduvanje dali da i go bapne na 16 godisna, a ti tuka se palis ko majmun.
Kako bi bilo nekoja 23 godisna devojka da legne 16 godisno masko? Gadno neli. Sto ucitelki ispozatvorija poradi toa ...
 
B

babsyy

Гостин
Значи за тебе просечна 20 годишна девојка е курва !!! Според описот твој. Значи 20 годишна девојка немора да биде пијаница и да се облекува така.
Девојчево за коешто зборувам е сосема нормално, зрело размислува, нема детски памет како некои нејзини другарки. Многу е поинаква од нив. Јас сум од помал град кадешто нема преголема возрасна ограниченост на места за излегување. Излегуваат од 15 - 25 години на исто место.
Како би се одвивал еден разговор ? Кога знаат некои парови и по 3 часа да разговараат на телефон за смешни и глупави ствари, зошто јас не би ја сослушал како она поминала у школо ???
Премногу ги генерализираш работите.. Не сфаќаш дека има разлика од личност до личност и несмееш сите да ги ставиш на исто ниво !!! Јас не сум некој што завршил со учење пред 10 години па да ми биде глупава ствар да слушам за тоа. А уствари кој е тој пар што зборува за школо кога е заедно ??? Две бубалици веројатно :D
А ако девојката пие алкохол, искача у дискотеки нонстоп, не чита книги у петок после часови, ја прави неморална или ненормална?
Ја сум го правела ова на 11 години буквално. Во петто одделение ги имав прошетано буквално сите дискотеки и пиев алкохол, си мував дечковци, а прва озбилна врска ми беше на 19 години во која воопшто немав секс.
Високи штикли и провокативен фустан не те прават неморална.
Знам еден куп што се облекуваат ко дева марии, се во долгогодишна врска, а се растураат ко штуки наоколу без дечко им да ги дознае.
Имам другарка што прв секс и беше на 14 со дечкото идеше 4 години, па со другиот уште 3, и сега има две годишна врска во која живее со дечкото и не е никаква распуштеница само пошо рано имала секс.

Муабетот ми е дека девојчето нема да ја напраи зрело ако ги нарекува сите врснички глупи пошто идат у дискотека на 10+ штикла, а она е со ролка до врат, за викенд седи дома и решава задачи математика.
А што се однесува до другото, не гледам никаков проблем. Штом ја сакаш, ти се свиѓа се кај неа, ти одговара како личност потруди се.
И не се откажувај ако нејзините се спротиставуваат. Баш ради тоа што имаш 23 години би требало да си позрел од нејзините врсници и да не ја гледаш како мувачица плус на листа.
Е сеа може да се деси момент да напуни 20 и да ти каже дека и е доста пошто не си го изживеала животот, а е млада, ти па си поминал се што ти е интересно и привлечно и сакаш нешто сериозно. Ама па вреди да пробаш, може да биде убава врска. :)
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.320
Поени од реакции
57.791
Тој веќе си донесол одлука пред да ја отвори темава, потребно му беше само неколку души да му кажат "вози брат". Ним им вика фала, а на останатите кои го советуваат да почека им контрира :)
 
C

Castiel

Гостин
Чим си златнодете што се секираш?

што да ти кажам ако веќе толку ти се допаѓа пробај...нема што да се мислиш..само треба да бидеш спремен за проблемите што ќе ги имаш ради разликата во години што е ...а да знаеш дека ќе ги има...ако успееш да истрпиш се тоа терај...ама и пази се...може и девојчето да те извози опасно...ако ја накурчиш некад опасно може од инат да те гони законски...пошо те фаќа закон....


Затоа голем ризик ќе превземеш...ама јбг ако не ризикуваш нема да добиеш...така да размисли си убаво дали си спремен за све тоа и дали ќе имаш трпение за многу работи..
 

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
Па зашто тогаш си ги прашувал тие околу тебе, а и овде на форумов, за мислење?
За откако ќе си го кажеме мислењето да ни посочиш дека сме заостанати?

Не си единствен, далеку од тоа. Моја генерација си ко што гледам, а познавам доста од моја генерација што одат со 16, 17 годишни. Али јас не мислам дека тоа е ок. Не ради закон или други правни глупости, ами тоа што едноставно не можам да ги спојам интересите и нивните размислувања ко едно. Таа на 16 мисли едно, има одредена цел, на 19 ќе има друга, а на 22 ќе има сосема трета, зашто едноставно со тек на време се менуваш. Ти сигурно не си бил ко сега што си на 16 години, мислам со тоа размислување.

Али ако ти мислиш дека немате некои разлики ко демек, кои ваљда си свесен дека после некое време излегуваат на виделина, тогаш терај си.
Има парови кои се иста генерација па и покрај тоа имаат различни размислувања, интереси и потреби. Тоа воопшто не би требало да се коментира бидејки дечкото се изјасни дека се познаваат и дека им е убаво заедно, што значи дека досега направиле муабет неколку пати, плус се изјасни дека не ја гледа само како објект за сексуално празнење што значи дека и нејзините ставови и размислувања се исто така заслужни за неговите чувства спрема нејзе.

@zlatnodete Годините немаат врска со интелектуалната зрелост, но имаат голема улога во физичкото созревање. Мое мислење е дека сепак пред да се случи било што, треба и двајцата да разговарате за сите можни проблеми кои би настанале (нормално не за пријавување за силување и сл.)... но нема ништо страшно во тоа ако отворено разговараш со нејзе за тоа дека си повозрасен, за мислењето на нејзините родители и тн.
Сметам дека наместо да бараш совети од тука, подобро е да и се отвориш нејзе и да и го кажеш сето ова што ни го кажуваш нам, а потоа ке ти биде многу лесно да донесеш одлука врз основа на нејзината реакција. Искреноста во една врска е најбитна и уште поубаво би било ако се отворите на старт. Во вашиот случај би било многу корисно од причина што понекогаш заради нејзините години ке имате проблеми со оклината, но доколку таа има доверба во тебе и ти во нејзе тогаш се ке биде полесно и помалку битно од вас двајцата.
 

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
епа баш тоа ми е проблемот и затоа побарав совет :D да имаше 18, а јас 25 друга ќе беше приказната :facepalm: сега веројатно ќе бевме заедно :( вака ништооо ....
ич да не ти е гајле друже, фати си ја док не ти ја фати некој друг,,, знам многу 16-17 годишни што идат со 23-4 годишни
 

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
После 10тина поминати години ќе ти биде престара.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom