Заљубени во малолетно лице ....

• Креатор на темата Креатор на темата zlatnodete
  • Време на започнување Време на започнување
^ Јас на 16 не бев дете. Имав дечко 4 години постар од мене и немавме секс. Зошто генерализирате?!

Гледам многу се фаќате дека е против законот а таа пред законот не се води како малолетно лице туку како постар малолетник.
Се додека самата не обвини дека била присилена/силувана како и секоја полнолетна жена, дечково пред законот е чист. Да беше под 16 години, ќе беше друга приказнава.

Ај сеа продолжете :D
Супер значи се е во ред. Еби тогаш мајсторе, ич стојко да не те боли..... :facepalm:[DOUBLEPOST=1413141729][/DOUBLEPOST]
^ Јас на 16 не бев дете. Имав дечко 4 години постар од мене и немавме секс. Зошто генерализирате?!
Јас на 16 години си имав симпатии и дечковци кои ми беа врсници.

Кога бев втора на факултет, тоа ќе му дојде дека имав 21 година, дремеме кај другари и по фб ми покажуваат слики гледај колку е добра, ко ќе видам 15 годишна. А баш изгледа позрело и барем 3-4 години постаро како што викате :D

Ама неугодно се осеќав и уште се осеќам, ми изгледа ко да сум неспособен врсничка да фатам или година-две помала. Што муабет може да имаш со 15-16 годишна, а ти над 21-22 години, најсериозно секогаш сум го помислувал тоа?

Јас прашав само за мислење во однос на годините, а за тоа што ќе правиме кога сме заедно и за што ќе зборуваме е наша работа.
OMG boy you are so lost
Се обидов да ти објаснам некои работи но ти очигледно не сфаќаш. Отидов на карта, немате ништо заедничко, живее во свет различен од твојот, не си одговарате, со цел да размислиш малце што правиш. Но очигледно тоа е погрешен пристап.
Не ги генерализирам работите, само те прашав со што заклучи дека се однесува позрело?
И супер штом живеете во помал град. Никогаш нема да можеш да излезеш со неа, зошто е против закон.
и ете повторно генерализираш :) Од каде знаеш каков е мојот свет и како се осеќам и размислувам, а како она ? Постојат секакви карактери и јас сум сигурен дека си одговараме.
А бе какви се тие глупости дека е против закон? Јас колку што знам забрането е секс со малолетни лица до 14 години. Баш ме интересира тој дел каде пишува дека е забрането со малолетни до 18 години. Па овде се прават сите како прв пат дечко/девојка да фатиле на 18? Како е нормално врсници да бидат во врска на 14-15-16? Овде не работи за драстична разлика во години ниту пак постои некоја огромна разлика за интереси и муабети. Дечкото сам кажа дека не е заинтересиран само за секс.
Дечко од мене имаш амин. Ако си имате муабет и хемија go for it...
Јас воопшто немам намера да ја наведувам на работи што не ги сака. Би имал секс со неа само, ако таа сака и само ако родителите нејзини знаат за нас и ја дозволуваат врската. Во обратен случај би апстинирал сигурно. Ако таа не сака и 25 нека има значи не сака. Нема да ја силувам Бог да чува :cautious:

Не е проблемот во разликата во годините. Зошто не сфатите. Што мислите законот е поставен за да му се комплицира животот на форумскиот лик?

Мислиш ги има пораснато потребните делови од телото???
Ај кажи ми како тоа се однесува како 20 годишна? Се облекува провокативно, носи 15ка штикли, пие алкохол, излегува на места каде што одат повозрасни и се однесува како распуштеница? Тоа ја прави да изгледа 20 годишна?
Како ли би се одвивал еден разговор, побогу!!
Таа: Лелеееееее ме испраша Хемија денес, ништо не знаев, труп! Ми пиша единица!
Ти: Леле мала, ама слатко газе имаш
Таа: Аххххххххх, колку сум јас зрела сега
Ти: Аххххххххх, колку си зрела сега....
Девојките физички и психички се зрели за секс и деца после првата менструација. Тоа што вештачки се прават закони и се става границата на 18 години е само модерна човечка глупост.

Последно уредено:
Јас немам уште 18 и ако имам секс со некоја повозрасна можам да пријавам дека ме силувала:D :icon_lol:
или овој закон само за женските важи.

Јас немам уште 18 и ако имам секс со некоја повозрасна можам да пријавам дека ме силувала:D :icon_lol:
или овој закон само за женските важи.
Ти брат ако отидеш и пријавиш у станица дека постара жена те силувала цајканите има да се згазат од смеење :LOL:
Очигледно иако законот важи за сите малолетни лица независно од полот јас барем не сум чул за случај машко малолетно лице да пријави дека бил силуван од постара жена :pos:

Девојките физички и психички се зрели за секс и деца после првата менструација. Тоа што вештачки се прават закони и се става границата на 18 години е само модерна човечка глупост.
Значи според тебе, јас можев да се ебам на мои 10 години и да родам дете на 11?[DOUBLEPOST=1413143432][/DOUBLEPOST]
Кога бев втора на факултет, тоа ќе му дојде дека имав 21 година, дремеме кај другари и по фб ми покажуваат слики гледај колку е добра, ко ќе видам 15 годишна. А баш изгледа позрело и барем 3-4 години постаро како што викате :D

Ама неугодно се осеќав и уште се осеќам, ми изгледа ко да сум неспособен врсничка да фатам или година-две помала. Што муабет може да имаш со 15-16 годишна, а ти над 21-22 години, најсериозно секогаш сум го помислувал тоа?
Ова ми се допаѓа! Епа 16 годишно девојче можеш да прелажеш, ама врсничка што исто размислува како и ти, тешко. :)

Ти брат ако отидеш и пријавиш у станица дека постара жена те силувала цајканите има да се згазат од смеење :LOL:
Очигледно иако законот важи за сите малолетни лица независно од полот јас барем не сум чул за случај машко малолетно лице да пријави дека бил силуван од постара жена :pos:
:facepalm:

Човече, не е ова Индија, не тропај глупости.
Нит физички, а уште помалце психички е некој зрел да има секс на 10-11-12-13 години.

decki, ebete dodeka ste mladi. posle tuleto ne stanuva. :(
daj nekoj neka mi pozajmi penis na edna nedela da se potsetam na taa zlatna mladost. ako treba i na notar ke potpisam deka ke se grizam za nego kako da e moj. :vozbud:

Значи според тебе, јас можев да се ебам на мои 10 години и да родам дете на 11?
Нештата се многу едноставни, нашето глупо образование и неприродни закони ги прави комплицирани се разбира со свои задни намери. Прашањето е кога женското тело е плодно? Одговорот е после првата менструација. Ќе кажеш како е тоа можно па тоа е дете неможе да биде спремно да биде мајка не е психофизички зрела. Природата кажува дека е зрела и може да раѓа, доколку не беше зрела немаше да може да биде оплодена. Како може нешто (животно, растение, човечко суштество) да може да биде оплодено а да не биде зрело за оплодување? Тежок човечки апсурд.[DOUBLEPOST=1413144497][/DOUBLEPOST]
Човече, не е ова Индија, не тропај глупости.
Нит физички, а уште помалце психички е некој зрел да има секс на 10-11-12-13 години.
Природата е таква девојче, батали што те учеле на школо. Неможе луѓе тебе да ти кажат кога ти си зрела. Неможе сама да си кажеш кога ти си зрела. Има само еден закон, а тоа е природниот закон, ако имаш јајце клетки кои можат да создадат живот тогаш ти си плодна и зрела да создадеш живот. Зошто инаку би била плодна ако неможеш да раѓаш деца. Зошто не си плодна на 6 години? Тогаш неможеш да раѓаш. Плодна си кога треба да бидеш плодна а тоа е после првата менструација. Кај некои девојчиња покасно кај некои порано али нивното тело ќе каже кога е подготвено за секс и никој друг неможе да каже поинаку.

хм, вреди да пробаш, ама ако планираш по неколку години за жена да ја земаш, пази да не се исплаши и да ти се скара, исклучок е некоја од мала да оди со некој и да се зема....

Дали некогаш ви се случило да се заљубите во многу помлада особа, а притоа да е малолетна? Јас имам еден таков случај кај мене од пред две недели кога запознав преубава девојка.. Но таа има само 16 години, иако изгледа позрело и повозрасно како да има барем 20. Јас наскоро полнам 23 и разликата не е баш мала, а најголем проблем ми е што е малолетна.. Дали да се обидам кај неа баш кога сум сигурен дека и се допаѓам според начинот како се гледаме и како комуницира со мене ? Ваши мислења? Како вие би постапиле? Ве молам за помош, бидејќи навистина оваа девојка ми е многу битна и не би сакал да ја испуштам..
Мое мислење е дека штом ти си проценил дека е доволно зрела (изгледот дека е повозрасна не мења многу за успешноста на врската) терај напред. Брат нема шо да се замараш што ако ова ако она, ние сме тука на форумов многу и сите може да имаме различно мислење, меѓутоа сметам дека нема ништо страшно да пробаш. Ако ви трген врската топ ако не не :) Јас сум имал врска со малолетна 16 год. пред неколку години и супер ни беше додека траеше :) Не влегувај ако размислуваш негативно што ако ова она. Шибај само и готово.

Мое мислење е дека штом ти си проценил дека е доволно зрела (изгледот дека е повозрасна не мења многу за успешноста на врската) терај напред. Брат нема шо да се замараш што ако ова ако она, ние сме тука на форумов многу и сите може да имаме различно мислење, меѓутоа сметам дека нема ништо страшно да пробаш. Ако ви трген врската топ ако не не :) Јас сум имал врска со малолетна 16 год. пред неколку години и супер ни беше додека траеше :) Не влегувај ако размислуваш негативно што ако ова она. Шибај само и готово.
Фала брат на мислењето :)
Значи според тебе, јас можев да се ебам на мои 10 години и да родам дете на 11?[DOUBLEPOST=1413143432][/DOUBLEPOST]
Ова ми се допаѓа! Епа 16 годишно девојче можеш да прелажеш, ама врсничка што исто размислува како и ти, тешко. :)
Ама ете Несса е нешто тврдоглава и неможе да свати дека има разлика од личност до личност. Според начинот како девојчево размислува, зборува, како се однесува и како изгледа нема шанса некој од форумов да и поверува дека има 16. Па има луѓе кои се по 40 години, а во карактер и понашање се како тинејџери. А и такви кои имаат 16, а се зрели како за 20, 21. Некои тука не разбираат дека општеството ги натерало некои клинки и пред време да созреат. Мајките понекогаш работат и по две работи, па на нив останува да се грижат за семејството, готвење, перење, чистење. Не е кај сите тато носи, мама меси. Кај оваа не е баш буквално така, али девојчево е сосем поинакво од сите нејзини другарки кои ги познавам. Се дружи и со постари и јас имам другари помлади и не би ни било тешко да се прилагодиме еден на друг. Мене прашањето ми беше повеќе од законски и општествен аспект, како би реагирала околината... и за годините како бројка, а не мерка за зрелост. Дури јас кога сум покрај неа се осеќам поголемо дете и од неа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom