Во кој случај?А зошто машките мислат се дека се во право и ја префрлуваат вината на друг?
Во кој случај?А зошто машките мислат се дека се во право и ја префрлуваат вината на друг?
Во истиот случај, не само женските и машките најчесто не признаваат вина, мислат дека они се во право. Општата слика е таа а секако дека има исклучоци.Во кој случај?
Како може да тврди дека некој е во право ако не е стварно незнам.Во истиот случај, не само женските и машките најчесто не признаваат вина, мислат дека они се во право. Општата слика е таа а секако дека има исклучоци.
Мажите ако не пред друг длабоко во себе ќе ја признаат вината додека вие неВо истиот случај, не само женските и машките најчесто не признаваат вина, мислат дека они се во право. Општата слика е таа а секако дека има исклучоци.
Дека немаат муда...
А кој те лаже така?Мажите ако не пред друг длабоко во себе ќе ја признаат вината додека вие не
И ние како жени „длабоко“ ја примаме веста за признаената вина..Мажите ако не пред друг длабоко во себе ќе ја признаат вината додека вие не
Да, гордоста е заебана работа и не познава полови. Тешко е да се признае грешка а најтжно е тоа што некои не сакаат ни самите да си признаат, целосно се убедени дека се во право а проблемот го гледаат насекаде околу нив освен во себеси кога тоа е случај...А кој те лаже така?
Може и ние си велиме во себе не сум во право ама не попуштам, ама не е тоа работата.
Секој си мисли дека си е во право, никој не попушта и што следува? Губење на живци без потреба. А зошто?
Еве кога не сум во право си признавам, што би ме чинело тоа? Најчесто луѓето мислат дека ако си ја признаат вината си ја газат гордоста.
Малку си контрадикторен прво не признаваме, а сега двата пола се исти. Make up your mind! :smir:Да, гордоста е заебана работа и не познава полови. Тешко е да се признае грешка а најтжно е тоа што некои не сакаат ни самите да си признаат, целосно се убедени дека се во право а проблемот го гледаат насекаде околу нив освен во себеси кога тоа е случај...
Фала богу некоја жена да си признае ...
Aко се сведиме на тоа тогаш ниту машките немаат муда да си ја признаат вината.
Глупо е да се очекува да ја признаеме вината,ок зависи од ситуацијата,ама секогаш се префрла вината на друг знам по мене,еве си признавам,нема што да кријам.
А се случува некад и да си ја признаам вината,кажав веке, зависи од ситуацијата,ама и машките не сте ништо поарни.
Инаку,оној кој ја отворил темата изгледа е изнервиран од некоја која не му ја признала вината