Зашто женските никогаш не признаваат кога се они виновни?

D

devojcence

Гостин
eve vaka moe mislenje.jas sum devojce i ke kazam deka samo devojcinja i maski sto se zdreli i sto znaaat da cenat i pocituvaat i pravat kompromis znaat iskreno da se izvinat.vklucuvajki me i mene koja se izvininuvam ako stvarno zgresam pa duri i da ne zgresam se izvinuvam samo da ne se nerviram :)inace devojcinja i maski ne se izvinuvaat ne radi gordost ili inat nego zatoa sto ne sakaat i ne pocituvaat stvarno.generalizacija deka samo zenite ne se izvinuvaat ne drzi.jas mislam deka maskite poise se gordi i egoto im e pogolemo i poise se povreduvaat,pa spored toa i pomalce si priznavaat i izvinuvaat.:nenene:

D

devojcence

Гостин
a i drzi muabetot deka neuspesnite mazi vo pogled rabota pari i zeni,mazi si imaat problemi so sebe pa site im se krivi i morat da im se izvinuvaat ikoga ne se krivi.i cel svet im e kriv.za zal taka e.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Ако сум крива навистина си признавам и се извинувам.Ама ако не сум крива, а ме обвинуваат дека сум тогаш се обидувам да ми кажам што и како било ,а ако и покрај тоа не свакаат тогаш или си одам и не се расправам веке или наглава што се вика им се качувам само да докажам дека сум во право.Тогаш навистина сум лоша:vozbud:,ама само по потреба.:pos2::helou:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
убаво кажа некој таму погоре дека има различни од секој можеш да извлечеш поука за др пат...а иначе да ве прашам уствари да отворам нова подтема базирана на следнава мисла: Големината не човекот не е во тоа да признава кога греши, туку да ги простува грешките на другите! --- што значи дека и не е највредно да се полемизира понатака за признавањето туку за простувањето! а тоа дека има некој што од инает нема да прости треба да иде на психијатар вероватно зашто само болен праи инает сам на себе :|

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
a i drzi muabetot deka neuspesnite mazi vo pogled rabota pari i zeni,mazi si imaat problemi so sebe pa site im se krivi i morat da im se izvinuvaat ikoga ne se krivi.i cel svet im e kriv.za zal taka e.
a drzi li istiot muabet za neuspesnite zeni?posto za niv e i temata?

@DEVOJCENCE
-aman veke so toa masko golemo ego,ZENSKOTO E POGOLEMO.zasto ne priogaat zenskite prvi?

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
inace iako sum zensko si priznavam koga sum kriva za nesto i se obiduvam da go "popravam" na nekoj nacin, inace mene sekogas me pravat kriva iako ponekogas ne sum t.e. samo eden me pravi kriva..........a sto se odnesuva do prostuvanjeto za bilo sto bez razlika kolku i da e sitnica i da ne e sitnica prostuvam vo najkratok mozen vremenski period, ne sum takva da se pravam deka sum nekoj sto ne moze da prosti, ali ne sum ni licnost koja moze sepak tolku epten lesno da prosti, sredina nekoja :toe:

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Не може секој да ги анализира женските.

Тука сме ние,стручњаците за тоа.

:smir:

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Се зависи од личноста. Постојат такви и машки, и женски. Според мене прашањето не е дискутабилно.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.896
Поени од реакции
20.573
Никогаш не бегам од вина, ако сум виновна стојам зад своите грешки, нема зошто да се правдам и да не признавам ако нешто јас сум згрешила имам гз да кажам да згрешив енд нау ват? :)

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
А зошто машките мислат се дека се во право и ја префрлуваат вината на друг?

Kajgana Shop

На врв Bottom