a be jas mnogu ubavo te razbrav,ama ti mene izgleda NE ME RAZBRA.toa sto ti sakas da gi pretstavis sponzorusite kako normalno nesto,ne ti drzi voopsto voda,tie devojki ne baraat ni dobra dnk,ni dobri karakteristiki,ni ubavina ni kvaliteten seks i slicno.naprotiv tie devojki se otkazuvaat od seto toa samo za da dobijat materijalna dobivka,i da se slepaat na grbot na nekoj maz,koj ke im go dade seto ona za koi tie samite ne se sposobni da go zarabotat. (i da jas ne mozam da go negiram faktot deka zenite se ponesposobni za stvaranje egzistencija,tuku baraat maz koj e sposoben i ziveat parazitski zivot vrz negoviot grb).
i vikas deka ne mi drzi voda toa deka tie devojki se bez domasno vospituvanje?pa koj normalen roditel saka negovata kerka da bide nesposobna za stvaranje egzistencija,koj roditel saka negovata kerka da bide sponzorusa(moderna kurva)koja ke se pleska so sekogo za nekoja pijacka ili nesto slicno?ne mozes da go negiras faktot deka toa se samo devojki koi ne gi biva za nisto vo zivotot ,osven za da se pleskaat so bilo kogo za nekoe materijalno dobro.I TAKA NE SE VOSPITUVAAT OD DOMA,tuku taka im e polesno da go dobijat toa sto go sakaat(a prasanje e i dali ke go dobijat).a se toa sto ti go navede kako navodno opravduvanje za takvata nivna postapka,A BE VOOPSTO NE DRZI VODA(ako ja znaes basnata za LISICATA I GROZJETO ke to bide jasno za sto zboruvam.a i vikas"мерило за успешност на некоја единка во ова општество се парите",e pa zasto togas i maskite ne se tolku golemi materijalisti?neli ziveeme vo vreme na EDNAKVOST NA POLOVITE,ili pak toa e samo demagogija?
a vprocem i bas ova go razgleduva i temata
Зашто женските никогаш не признаваат кога се они виновни?
eve TI si ziv primer deka toa sto go pisuva vo naslovot na temata e vistina,pa ti celo vreme se trudis da me ubedis deka i zenite ne se materijalistki po svoja vina(zatoa sto tie samite ne se sposobni da uspeat da si obezbedat dobra egzistencija),tuku ti i koga navistina se vinovni(zatoa sto toa go pravat po svoja zelba),me ubeduvas deka NE SE ONI KRIVI,taka gi ucat od doma,takvo e vremeto,nemastija i slicno(spored mene toa se samo bedni opravduvanja koi nemaat vrska so realnosta)ama zatoa mnogu dobro ja dokazuvaat poentata na temata,i deka toa sto e kazano vo naslovot na temata,za zal,ama najcesto toa e taka.