Зарем пак ќе се посрамотиме?

• Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Леееееееееее аман бе па и да не одет не е некоја голема работа...

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Прво... кога некој се нафатил дека нешто (колку и да е безвезно) да го прави, треба да го прави до крај, како што треба. Во моментов МТВ се морони што не си ја вршат својата задача како што треба.

Второ.. Јас не само што не би дал пари за промотивни материјали, костуми.. и што ти ја знам друго се, не би дал пари ни за изборот кај нас, ни за учество (претпоставувам се плаќа за учество).. ама за баш ништо!
Да, МТВ треба да инвестира во нова, интересна и квалитетна програма... Евровизија не спаѓа во ниедна од тие категории!

За победник... според мене, веќе некое време единствен победник на Евровизија е Италија... :toe:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ааа како кој знае што да е, сите земји го доживуваат рекреативно, како обичен фестивал а ние балканците ако може и ќе се испотепаме:pos2:

Член од
15 март 2008
Мислења
547
Поени од реакции
65
Evrovizija e shit festival.so se odnesuva do mene , ne mi e vazno dali ke odat.No vazno e deka mtv dale zbor deka ke gi sponzoriraat,i tie treba toa da go storat bidejki toa e nivna obvrska , vprocem togas voopsto ne trebase da se organizira natprevarot za pesna za evrovizija,bidejki tie pari se frleni,dokolku tamara i ostali ne idat na evrovizija.koa vise se odlucile da gi nosat , neka gi nosat.ne treba da si go pogazat zborot.
post za evrovizija i mtv puknav , izgleda bladam.

Член од
1 мај 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2
Zosto ste takvi?Edna godina da pratime nekoj na Evrovizija i da go poddrzime...Pa ako nie sami ne se sakame koj treba da ne saka?Ednas bilo namesteno drug pat sme nemale pesna tret pat toj sto go pratile ne znae da pee ili nemal dobar nastap,pa imal trema....Sto i koj mislite deka treba da pratime?Pa i ovie trojcata sega se od narodot izbrani,neli ovaa godina ne se naluti nikoj, nemase mestenki.Pa ako sme gi odbrale togas da gi poddrzime!
A vo odnos na predvremenite prognozi koj na koe mesto ke bide toa odamna vidovme kolku e realno.I XXL bea na prvo mesto,i Elena Ristevska bese mis ne znam sto ama si dojdoa bez nisto.Mozebi ovaa godina ke ni se smiluvaat site i ke ni dadat po nekoj poen za uteha oti ne vlegovme vo NATO:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom