- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 176
- Поени од реакции
- 11
Ајде некој добри страни за заработка освен паидвертс и дигадз
Ајде некој добри страни за заработка освен паидвертс и дигадз
Druze, procita pogore na nekolku mesta gi imas najdobrite novi a bogami i voopsto..za par dena se pravat isplati a lus traficot e i legitimna kompaniaj so site nisani [DOUBLEPOST=1421977302][/DOUBLEPOST]Ајде некој добри страни за заработка освен паидвертс и дигадз
KOLKU I PV!!! Pisav poraka po sto se poznava dali registrirana kompanija [DOUBLEPOST=1421977471][/DOUBLEPOST]На скала од 1 до 10 Trafficmonsoon колку е легит?
MEne digadz me zagrizuva....epten, vloziv nekoj dolar..nemozam ni niv da si gi izvadam a tek da gi multipliciram...a stranata nema ni www....da en ispadne take the money and run :Druze, procita pogore na nekolku mesta gi imas najdobrite novi a bogami i voopsto..za par dena se pravat isplati a lus traficot e i legitimna kompaniaj so site nisani [DOUBLEPOST=1421977302][/DOUBLEPOST]
KOLKU I PV!!! Pisav poraka po sto se poznava dali registrirana kompanija
Na ti e strani ja sto gi nabrojav ne se bitni reklamite, kolku sto e bitno referalna mreza da napravis pretpostavuvam i na ovaa strana vie sto ja zborite e istoDruze, procita pogore na nekolku mesta gi imas najdobrite novi a bogami i voopsto..za par dena se pravat isplati a lus traficot e i legitimna kompaniaj so site nisani [DOUBLEPOST=1421977302][/DOUBLEPOST]
KOLKU I PV!!! Pisav poraka po sto se poznava dali registrirana kompanija [DOUBLEPOST=1421977471][/DOUBLEPOST]
MEne digadz me zagrizuva....epten, vloziv nekoj dolar..nemozam ni niv da si gi izvadam a tek da gi multipliciram...a stranata nema ni www....da en ispadne take the money and run :
А работи на ист принцип како и PV оваа Trafficmonsoon ? Мислам за 1 долар 1.5 или 1.2 назад добиваш или како? Oти баш вчера се регистрирав ама незнам ништо што се праи, на реклама ја видов налик на PV еKOLKU I PV!!! Pisav poraka po sto se poznava dali registrirana kompanija
MEne digadz me zagrizuva....epten, vloziv nekoj dolar..nemozam ni niv da si gi izvadam a tek da gi multipliciram...a stranata nema ni www....da en ispadne take the money and run :
Не е таква.Прво сурфај 10 страни.Потоа добиваш други страни кои ти носат пари.Обично дневно е околу 0,1$.Ако сакаш како паидвертс,со акции,ти треба да купиш акции,ама,акциите се скапи,една е 50$.Ти се враќаат 55$.Ај може за 11 саата ќе ги искликам По 0.004 се сите...
А работи на ист принцип како и PV оваа Trafficmonsoon ? Мислам за 1 долар 1.5 или 1.2 назад добиваш или како? Oти баш вчера се регистрирав ама незнам ништо што се праи, на реклама ја видов налик на PV е
ќе мора да прежалиме 10$ и да купиме low value ads filterhahah isto e sekade znaci, jas imam okolu 490 (2.91$) reklami za klikanje
sreka pa Jo mi izleva vo susret veke vtor den mi go prodolzuva vremeto.
Ќе потрошиш струја во вредност од 150 денари за 5 центиСамо се чудам зошто никој не ја спомнува CashnHits? Супер страна, секогаш исплаќа во рок од 7 дена (максимум), најчесто за 2-3 дена. Не дава многу реклами но има посебна опција аутосурф. Од неа се земаат некаде 0.06 - 0.08 значи не треба ништо да работите тоа само во рок од 3-4 часа ќе заврши (не мора ни на компјутер да сте). Досега имам земено две исплати. Минимум исплата е 2 долари (мислам, за прв пат) а потоа се зголемува.
Зачленете се овде.
Поздрав.
значи се работи за сигурна страна, мислам во однос на исплатата!?Не кликам веќе од кога исплатив, а претходно околу месец ипол